Mijn bestelling kwam aan, maar paste niet: beschermhoes van metaal voor pindahuisjes. Retour gezonden (met bewijs) en daarna 2 maanden moeten wachten op terugbetaling. Elke keer was er wel wat anders... Leggi di più
Ik zocht naar een hommelhuisje. Kom ik op de site van Kooprijk en staat er nog 1 hommelhotel te koop. Ik koop dit huisje, blijkt het een bijen huisje te zijn met kleine gaatjes. Ook nog: Hwt pro... Leggi di più
9 november na een kapotte zending en 9 dagen geen reactie heb ik een negatieve beoordeling geschreven. Direct een mail ontvangen waarin ik op mijn kop kreeg want ik had hen niet gemaild en meteen be... Leggi di più
Begin mei product gekocht met de levertijd van max 3 werkdagen. Na 7 weken pas geleverd. Retour gestuurd, nu 4 weken geleden. Nog geen bevestiging van retour, nog geen geld retour. Retouren zouden bin... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kooprijk.nl is hét eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design en cadeaus. Wij streven naar een uitstekende klantenservice en competitieve prijzen. Onze klantenservice staat gra...
Grutbroek 30, 7008 AM, Doetinchem, Paesi Bassi
- 0314640144
- info@kooprijk.nl
- kooprijk.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Eerste bestelling was verloren gegaan…
Eerste bestelling was verloren gegaan tijdens het transport. Product werd zonder problemen en extra kosten opnieuw toegestuurd.
heb helemaal niks gekregen wacht nu al…
heb helemaal niks gekregen wacht nu al 5 weken op mijn bestelling.
Maria Rothkrans
Overzichtelijk site
Overzichtelijk site, makkelijk te bestellen en snel en goed ingepakt geleverd.
Meer dan twee weken geleden via…
Meer dan twee weken geleden via beslist. Nl op hun website terechtgekomen. Product staat als verzonden maar nog altijd niet bij ons.. Reeds hen proberen te contacteren. Via mail en telefoon niet 1 reactie.. Da.via beslist. Nl meer info gevraagd ook nog geen reactie.. Wat nu? Ik denk dat ik heb een bezoekje ga brengen
Had ik de reviews maar eerder gelezen
Had ik de reviews maar eerder gelezen. We hebben een friteuse besteld maar nog niets gekregen. Wel 1x antwoord dat ze het bij hen is verwerkt en gaan uitzoeken, maar dat was het dan ook.
Ben benieuwd, na iedere slechte review staat er een goede naast-opvallend
Slecht!!!!
Slecht!!!!
Zeggen het op voorraad te hebben.
Maar leveren NIET
NIET bereikbaar reageren nergens op
Oplichters
Wegblijven
Items in voorraad blijkven dan toch niet in voorraad , telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op mail, Zo'n site zou niet mogen bestaan.
Voor 16:00 besteld is NIET de volgende…
Voor 16:00 besteld is NIET de volgende dag in huis. Bij alle artikelen stond er expliciet dat voor 16:00 besteld de volgende dag er is! Geen mail dat er vertraging is of anderszins. Leuke verrassing voor moederdag NOT.
Afgelopen vrijdag gemaild en mail wordt i.v.m. drukte binnen 3 werkdagen beantwoord......... Hopelijk krijg ik de artikelen alsnog, maar denk dat het retourneren wordt en ze elders alsnog bestel. Dit is echt waardeloos.
Product niet ontvangen
Product via Bol.com bij jullie besteld, waarvan de externe verkoper Kooprijk is. Product nooit ontvangen van externe verkoper (Kooprijk) en ook nooit reactie op diverse mails gehad.
Bijzonder slecht bedrijf dit.
Kooprijk.nl : Gewoon goed!
Gemakkelijk besteld, snel geleverd en steeds goed geïnformeerd.
Heb een product 10 dagen geleden…
Heb een product 10 dagen geleden geannuleerd toch wordt het opgestuurd. Kooprijk is telefonisch niet bereikbaar. Een advies niks kipen
Traag en onjuist
Traag, 15 dagen wachten op levering zonder iets te vernemen dan na mijn mail over mijn bestelling nog 4 dagen wachten op antwoord en dan zeggen wij hebben u op 19 april geantwoord dat uw item niet leverbaar is wij storten u geld terug als u ons uw bankrekeningnummer geeft....Bij bestellen stond hij nog op voorraad. Nu eens kijken of en wanneer ze mijn geld terugstorten... Ben niet onder de indruk beste kooprijk
Heb een boomschors balkonscherm besteld…
Heb een boomschors balkonscherm besteld & hij is rot aangekomen, valt uit elkaar, zeker de draad.
Eerst willen ze t niet terug nemen maar nu wel als ik de retour kosten zelf betaal.
Dit is schandalig & geen klantenservice.
Ik woon in België & dat ga me veel kosten om t terug op te sturen.
Krijg heel moeilijk contact met hun, deze site is geen aanrader.
En niet tevreden geld terug klopt ook niet & voor 16u besteld volgende dag in huis ook niet.
Allemaal oplichters
CORRECTE LEVERING BEDANKT
Ik heb m’n bestelling nog niet gehad en…
Ik heb m’n bestelling nog niet gehad en ook geen bevestiging wanneer deze komt.
Prima
Prima. Netjes verpakt. De koopbon in de doos was enigszins slecht leesbaar. Verder goede producten, niet op aan te merken.
Iets meer info over de verzending en…
Iets meer info over de verzending en leverings datum. Ik kreeg pas vandaag om 11u een berichtje om te zeggen dat mijn levering vandaag tussen 11u49 en 12u49 zal aankomen!
Luisteren niet naar wat je vraagt
wanneer je ze mailt, zien ze niet wat je vraagt en geven ze niet de juiste antwoorden. Ik had een bingo apparaat besteld, die op verstuurd staat, maar waarvan deze na 3 weken nog niet is afgeleverd. Nu vragen we of zij kunnen achterhalen waar dit pakket is en of wij ons geld terug mogen en krijg ik als enige antwoord dat de bestelling is verstuurd..
snelle levering
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.