Kongeaa Trailercenter A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Eminent god service. Ringede til Kongeå Trailer og spurgte til en hobbytrailer. Super imødekommende medarbejder. Vi fandt en løsning. Traileren kunne jeg hente to timer efter. Da jeg ankom til Konge... Leggi di più

Fuld tilfredshed! Talte med en medarbejder, som hurtigt hjalp med at finde frem til hvilke dele jeg skulle bruge. Fik varenumrene og bestilte via en fint overskuelig hjemmeside. Delene blev afsendt sa... Leggi di più

Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der h... Leggi di più

Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Leggi di più

1. Rivenditore di rimorchi da carico
  2. Rivenditore di rimorchi per cavalli
  3. Rivenditore di rimorchi
  4. Servizio di noleggio rimorchi
  5. Rivenditore di auto usate

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

kompetent og effektiv

Sødeste og mest effektive medarbejder - uden omstilling , løser med et smil opgaven og i løbet af kort tid er hele ordren faktureret og lagt til afsendelse
Måske en helt almindelig forretning - men når man oplever korrekt, venlig og effektiv straks behandling kan det idag opleves som noget særligt
Tak for det Lisbeth Gaarde-Hansen

8 maggio 2024

Hej Linda
Tusind tak for de fem stjerner og dine rosende ord om Lisbeth! Det er fantastisk at høre, at du værdsatte den effektive og venlige service. Vi stræber altid efter at give alle vores kunder en særlig oplevelse, og din feedback varmer.

Vi glæder os til at se dig igen!

Mange tak fra alle os hos Kongeaa Trailercenter.

Hej Michael,

Tusind tak for de fem stjerner og dine ord om vores service! Det er skønt at høre, at du satte pris på hastigheden – vi gør altid vores bedste for at levere hurtigt og effektivt.

Vi ser frem til dit næste besøg hos os!

Mange tak fra hele teamet hos Kongeaa Trailercenter.

God service op til køb af ny løbeaksel…

God service op til køb af ny løbeaksel til min bådtrailer.

29 aprile 2024

Hej Mads
Tusind tak for de fem stjerner og din positive omtale! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen i forbindelse med købet af den nye løbeaksel til din bådtrailer.

Vi bestræber os på at levere både god rådgivning og service.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for noget til din trailer!

Mange tak fra alle os hos Kongeaa Trailercenter.

Hvar oppe og skulle se på 3 stk 2 var…

Hvar oppe og skulle se på 3 stk 2 var bruge der var der sku ikke maget hjælp ku bage selv gå ud og finde dem men da den ene var ny gik han med over til den og sagde på vej hjem at jeg skulle gå denne vej få at finde de brugte det bliver ikke ved jer man køber en da

13 marzo 2024

Hej Thomas
Tak for din tilbagemelding. Vi beklager dybt, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Hos Kongeaa Trailercenter værdsætter vi hver eneste kunde og bestræber os på at give den bedste service. Det lyder som om, vi desværre ikke har formået at møde dine behov denne gang.

Vi tager dit feedback til os og vil arbejde på at forbedre den vejledning og assistance, vi tilbyder, særligt når det kommer til at finde frem til og lære om vores udvalg af brugte trailere. Dit input er utrolig vigtigt for os, da det hjælper med at sikre, at vi kan blive bedre til at hjælpe vores kunder i fremtiden.

Vi håber, du vil give os mulighed for at vise dig, at vi kan gøre det bedre. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at du får den hjælp og rådgivning, du fortjener.

Med venlig hilsen,
Niels Christiansen
Kongeaa Trailercenter

Jeg købte en ny Humbaur single trailer…

Jeg købte en ny Humbaur single trailer i 2020, som efter 3 år boblede op i træsiderne. Jeg forhørte mig om de ville anerkende at de havde leveret en fejlproduceret trailer og indgå aftale om måske afslag på pris for reparation, hvilket de ikke ville. Jeg har nu fået traileren repareret ved karetmager, som bekræfter at traileren er fejlproduceret, som forklaring på opboblingen. Jeg har igen kontaktet Kongeaa som igen afviser fejl. Således ikke en god købsoplevelse. Jeg er meget sikker på de blot vil sige det er mig der er besværlig.

19 febbraio 2024