Skulle bruge 2 nye hjul til min trailer og der skuffede nettotrailer ikke. Jeg fandt dem jeg skulle bruge til en skarp pris, bestilte om eftermiddagen og dagen efter blev de leveret. Så en god ople... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Blev anbefalet af en ven bestilt 2 nye trailer dæk med i går omkring kl 1000 leveret ved min dør som aftalt med gls kom dagen efter kl0900 så super tilfreds og lige her før påske kan ikke få arme... Leggi di più
Et nemt sted at handle lynhurtigt levering Jeg tror ikke de kan gøre det meget bedre kan varmt anbefales
Jeg bestiller hjul til min trailer torsdag aften, og får dem leveret mandag formiddag. Nemt at bestille og hurtig levering. Netop som det skal være.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Danmarks største udvalg af reservedele og tilbehør til din trailer. Vi vil gøre det nemt, hurtig og billigt selv at reparere din trailer. De fleste reservedele til trailer lagerfører vi og kan med de fleste varer levere dag til dag. Reservedele og tilbehør til trailer er fra kendte producenter, og der er kun kvalitetsprodukter på hylden. Vi har også gode tilbud på trailere. Vi tilbyder også levering af din nye trailer. Vi har 30 års erfaring fra branchen som værksted og trailerforhandler, så er du i tvivl om noget, er det bare at sende en mail evt. med billede, og vi skal hurtigt give svar.
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Afhentning af forudbestilte varer - Eksportvej 1, 8653, Them, Danimarca
- +45 20801499
- info@nettotrailer.dk
- nettotrailer.dk
Come questa azienda usa Trustpilot
Fin og overskuelig hjemmeside og rigtig…
Fin og overskuelig hjemmeside og rigtig hurtig levering.
Pris og kort leveringstid
Nye trailer skærme
Nem at handle med
Nem Bestilling, god hjemmeside med tydelig instrukser og beskrivelse af varen. Hurtig levering
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser.
Virkelig fedt at der allerede var monteret dæk på fælgene.
Kæmpe anbefaling herfra 👍
Jättebra
Jättebra! Fick bra hjälp med min beställning, bra pris och snabb leverans
Hurtig og professionel hjælp
Hurtig og professionel hjælp, både telefonisk og hurtig levering
Produkterne lever helt op til forventningerne!
Nemt at bestille, god beskrivelse af produkterne.
Hurtig levering!
Produktet lever fuldt op til forventningen!
Super god service, lave priser og hurtig levering
God service, lave priser og hurtig levering.
Unkompliziert und schnell
Bin sehr zufrieden, die Lieferung erfolgte schnell und der Artikel entspricht genau der Beschreibung.
Vielen Dank
Easy piecy
Easy piecy, lemon squeesy
Alt virker som forventet, af hjertet tak.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.