Valutata 1 stelle su 5

Jag har väntat sen november 2025 på en ny ersättningsperiod och jag har fortfarande inte fått ett nytt beslut. Att Kommunals a-kassa ens är lagligt är ju ett mysterium. Aldrig varit med om sämre be... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag är mycket besviken på Kommunals a-kassa. Efter att ha arbetat och betalat avgifter i över 25 år känner jag att systemet inte tar någon hänsyn till allt jag har bidragit med under alla dessa år.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Noll i betyg! En akassa som skyller på teknisk strul till o från vägrar och svara på samtal vilseleder och hänvisar till andra myndigheter i ärenden som dem ska ta kontakt med till exp dem stoppade mi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min ersättningsperiod tog slut 10/2-26 och 3 månader senare har jag fortfarande inte fått någon ersättning för de sista 23 dagarna. Som tur är så började jag arbeta 16/3. Så med det sagt, välj en anna... Leggi di più

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Värsta jag varit med om

Värsta jag varit med om. Sökte i början av juni, fick avslag i strid mot lagen, den 30/8. Har under denna tid inte kunnat varken ringa, eftersom de bara kopplar bort. När jag skickat meddelanden svarar dom högfärdigt…ingenting. Begärde omprövning och dagen innan jag fick beslut ringde faktiskt en handläggare. Jag tyckte vi hade ett bra samtal. Jag bad henne ringa om det uppstod frågor. Det gjorde hon inte. Dagen efter fick jag avslag, även detta på olagliga grunder.

Jag har anmält till Justitiekanslern, JO samt tipsat IAF. Jag föreslår att alla som får problem gör detsamma. Den här äckliga försäkringen är ingen försäkring. Det är ett lurendrejeri utan dess like.

24 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Det värsta jag varit med om!

Alldeles för lång handläggningstid och dålig service. Om man inte har ett sparande på iaf 3-6 månader framöver så kommer du definitivt hinna bli vräkt på grund av a-kassan. Jag själv har väntat i 5 månader nu. Har skrivit till dom och dom läser men svarar inte tillbaka. Det känns inte som dom bryr sig så mycket om sitt arbete eller människor heller för den delen.

17 settembre 2024

Totalt sämst.

Totalt sämst.. Kan inte ens svara på enkla frågor, utan skriver god-dag-yxskaft-svar som man kan läsa sig till om man är hyfsat läskunnig.. Det är tacken det för att man varit trogen betalande kund i många år… Går ur så fort jag kan!!

30 luglio 2024

Sämst

Sämst! Fick vänta över 9 veckor på ett beslut. Beslutet blev nekad! Vad har dom ens gjort under dom veckorna?? Besökte deras kontor samt ringde och skickade meddelanden flera gånger men ingen hjälp eller svar varför det tog sån tid! Dom drar ut på tiden med flit bara för att du ska känna och tro att det är på gång men dom kunde ju ha nekat mig redan innan dom där 9 veckorna istället för att låta ens vänta! Gud så sämst! Nu går jag ut denna A-kassan och hittar en ny! Hoppas alla gör detsamma!

24 luglio 2024

Sämst!

Sämsta servicen, värsta jag varit med om!
Aldrig fått vänta så länge på att få mitt ärende hanterat. Fruktansvärt!
Välj inte denna a kassa för allt i världen.

4 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Om det fanns möjlighet att ge minus en…

Om det fanns möjlighet att ge minus en stjärna, skulle jag göra det. Jag är arbetslös och har ansökt om ersättning hos dem. Jag har nu väntat i sex veckor utan att få något beslut. Varje gång jag frågar om beslutet får jag samma svar, som om de kopierar och klistrar in samma text varje gång. De ger inga konkreta svar eller någon uppdatering om hur processen fortskrider. Jag har betalat till dem i åtta år nu. Har aldrig sökt ersättning förrän nu, och detta har varit den värsta upplevelsen i mitt liv.

3 luglio 2024

TOTALT VÄRDELÖSA

Vad i hela helvetet har jag betalat till i 7 år varje månad? Era pengar ska ni ha, men när man sen behöver er då finns ni inte? Går inte att nå på telefon eller nått.. Ska inte ens ansöka om pengar från er , utan F-kassan inväntar beslut om dagpenning från er och inte ens det kan ni vara behjälpliga med .. 9 veckor har gått o ni har inte ens kollat mitt ärende än. Går ur denna A-kassa fortast möjligast.

2 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jag har betalat pengar i övers 10 års…

Jag har betalat pengar i över 10 års tid och jag behövde hjälp i år 2 gånger och inte ens då kunde jag få hjälp. Omöjliga att få tag på över telefon. Sjukt långa väntetider, aldrig mer kommer jag slösa pengar på denna a-kassa. Jag har gått ur denna värdelösa A-kassa.

13 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jag har arbetat på kassan och det är…

Jag har arbetat på kassan och det är tragiskt att de ansvariga inte gör något åt problemet med handläggning.
Allt beror på det nya systemet som tekniker släppte och körde igång innan det ens var färdigutvecklat. Systemet craschar hela tiden. Medlemmar ringer in. Sitter i kö 1 timme och när dom sedan kommer fram, kopplas dom bort osv osv. Regeringen har även tillsatt en utredare för att se över verksamheten. Och hot om att lägga ner kassan, för att omställa har kommit från regeringens håll. Det lallas och tramsas på kontoren. Men finns så klart seriösa som mår dåligt pga den tuffa påfrestningen med flera veckors för lång handläggning. För de som måste ringa in måndagar pga utbetalning nästkommande torsdag, är det bara ge upp. Tekniska problem igen, som gör att kassan inte tar emot samtal den 3 Juni.
Detta strul är under all kritik

3 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Sämsta j*vla a kassa som finns.

Sämsta j*vla a kassa som finns.. begär mer och mer saker. och tar en evighet innan man får svar byt medans ni kan och har jobb. spelar ingen roll vilken a kassa ni har.

22 maggio 2024

Kommunal A-kassa är hemskt

Kommunal A-kassa är hemskt. Det har gått mer än 4 månader jag har inte fått beslut om ersättning. Det går inte att ringa de på telefon. Ingen får vara medlem till den hemska organisation. De är straff till människor som är medlemmar hos de . Jag jobbade och betalar varje månad for 7 år . Nu jag är utan job och ingen ersättning fortfarande för 4 månader jag väntar fortfarande för ett beslut från kommunal A-kassa.

20 maggio 2024

Krånglig

Kommunalsakassa är värsta som finns, som om man sälnger sina pengar i skräpet varje månad. Tyvärr meningslöst. De gör det så krångligt som möjligt

14 maggio 2024

Skulle gett 0 stjärnor om det gick

Skulle gett 0 stjärnor om det gick. 8 veckor väntan nu o fortfarande inge svar eller besked. Varför ska man vara medlem o betala i flera år o när man väl behöver dom är de så här? Vem ska betala min hyra som nu är 2 månader efter o lär säkert dröja länge till......

23 aprile 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più