Valutata 5 stelle su 5

Jag fick hjälp av Felix, han gav mig tips och trix, förklarade allt på ett informativt sätt och gjorde så jag förstod alla steg utan några konstigheter. Felix hjälpte mig att spara en otrolig stor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick en otroligt fantastisk och god service av Marcus S!! Han är så professionell, trevlig och hjälpsam! Han är snabb, rutinerad och väldigt trovärdig! Tack vare honom känner jag ett stort förtroe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ringde för att få hjälp med ett privatlån. Johanna som jag pratade med var supertrevlig och hjälpsam. Gav mig massor med bra information och jag kände att jag lärde mig mycket samt fick lägre ränta på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och bra service! Kunnig hjälp med ett trevligt bemötande! Helt enkelt klockrent! Rekommenderas starkt!

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Koll är en oberoende kostnadsfri jämförelsetjänst av privatlån som hjälper konsumenter att hitta den lägsta räntan på lån mellan 10 000 kr och 600 000 kr. Koll står på konsumenternas sida genom hela processen och det är vår primära uppgift att sänka våra kunders lånekostnader eller hitta den lägsta räntan oavsett om det gäller att lägga om befintliga lån eller ansöka om ett nytt lån.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Mycket nöjd

Mycket nöjd, hjälpte mig smidigt och enkelt med att sänka mina lån. Rekommenderar.

8 dicembre 2023
Logo di KOLL

Risposta di KOLL

Tack för fint omdöme och vad roligt att vi kunde hjälpa dig!

Bedragare.

Bedragare.. tar kreditupplysningar samt tecknar lån utan ditt medgivande... "Markus" utger sig bedragaren för att heta.. jag har polisanmält honom och företaget.
Eftersom idioten hämnades med att ta ytterligare 4 kreditupplysningar efter avslutat andra samtalet..

VARNING SVARA EJ, BLOCKERA OMGÅENDE!!@

7 dicembre 2023
Logo di KOLL

Risposta di KOLL

Hej! Vi tar endast en kreditupplysning hos Upplysningcentralen (UC) men du kan få flera omfrågandekopior från de banker som har tittat på din ansökan. Det är eventuellt det som ibland tolkas som att vi gjort flera "UCs". Vi tecknar inga lån utan någons medgivande, vi tecknar inga lån överhuvudtaget. Det är våra kunder som tecknar lånen själva med den långivaren som är bäst för kundens önskemål.

Valutata 1 stelle su 5

Bedrägeri och UC ansökan utan tillstånd

Ringde för att erbjuda bättre räntor på lån men jag uppgav att jag INTE var intresserad av att ansöka eller göra en kreditupplysning då jag är i mån om min kreditvärdighet.
Varpa "Markus" svarade att det är enbart vad dom har att erbjuda men INGENTING om kreditupplysning.
Han skulle skicka över det på mail så jag kan se över och så skulle han återkomma dagen efter och se om det var något intressant.
Dagen därpå kom kreditupplysningar och kopior, inget samtal ifrån honom. Jag ringer in och försöker få kontakt. Går signal i över 15 minuter utan svar.
BEDRÄGERI så in i h*lv*te och detta kommer göras en polisanmälan på.

7 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Rings upp av en trevlig kille som vill…

Rings upp av en trevlig kille som vill hjälpa till att sänka mina räntor, vi pratar en bra stund, jag är tydlig med att säga att jag inte vill ha någon UC då jag är rädd om min kreditvärdighet.
Vi är då överens om att hans kollega kommer att ringa upp om ca 2 veckor, under tiden kan jag gå in på deras hemsida och läsa om företaget.
När vi lagt på ringen han igen från annat mobilnr och undrar om mina sista siffror i mitt personnummer, jag upplyser om att vi inte pratat om mitt personnummer, han säger mina sista siffror och undrar om det stämmer, upplyser igen om att det är inget jag lämnar ut på telefon han blir nöjd och lägger på. Direkt efter får jag från min bedrägeri app att det gjorts UC till 2 banker. Efter att ringt runt till långivare, UC och koll. Nu där de skulle anulera mina uppgifter har jag fått ansökan till ytterligare 2 lånegivare och blivit blockad, mina mail kommer inte fram.
Så nu blir det polisanmälan på detta bolag.

16 giugno 2023

Oseriöst företag

Oseriöst företag. De ringer och ringer trots att jag bett om att inte bli kontaktad vid flera tillfällen. Anmält till konsumentverket och en anmälan till IMY kommer jag också göra.

1 novembre 2022

Dåligt

Dåligt, Bedragare, uppliser utan tilllåtelse. är anmäld hos IMY integriteitsskydmyndigheten.

13 ottobre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più