Jag fick hjälp av Felix, han gav mig tips och trix, förklarade allt på ett informativt sätt och gjorde så jag förstod alla steg utan några konstigheter. Felix hjälpte mig att spara en otrolig stor... Leggi di più
Ringde för att få hjälp med ett privatlån. Johanna som jag pratade med var supertrevlig och hjälpsam. Gav mig massor med bra information och jag kände att jag lärde mig mycket samt fick lägre ränta på... Leggi di più
Snabb och bra service! Kunnig hjälp med ett trevligt bemötande! Helt enkelt klockrent! Rekommenderas starkt!
Scritti dall'azienda
Koll är en oberoende kostnadsfri jämförelsetjänst av privatlån som hjälper konsumenter att hitta den lägsta räntan på lån mellan 10 000 kr och 600 000 kr. Koll står på konsumenternas sida genom hela processen och det är vår primära uppgift att sänka våra kunders lånekostnader eller hitta den lägsta räntan oavsett om det gäller att lägga om befintliga lån eller ansöka om ett nytt lån.
Drottninggatan 26, 111 51, Stockholm, Svezia
- 010 10 11 800
- hello@koll.nu
- koll.nu
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb och bra service
All beröm
Jag fick hjälp av Alex Han har låst min problem med kredit.
Jag är stor tacksam.
Fick bra hjälp att samla mina krediter,
Fick bra hjälp att samla mina krediter,
Har blivit uppringd tidigare men detta lät väldigt seriöst och personen va inte alls på stridig och lyssnade på mig. Rekommenderar att prata med Leroy
Felix har varit guld värd för mig 🙏🏻
Jag fick hjälp av Felix
förklarade allt på ett informativt sätt och gjorde så jag förstod allt utan några problem :)
Felix hjälpte mig att spara en otrolig stor summa pengar till och med svarade under helgen. Detta kommer jag vara evigt tacksam för och kommer att kontakta Felix i framtiden med.
Otroligt bra service!
Felix var fantastisk – lyhörd, tydlig och hjälpte mig att sänka räntan. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Fick väldigt bra bemötande och hjälp…
Fick väldigt bra bemötande och hjälp till att ett lån.
Erika hjälpte mig och min fru
Erika hjälpte mig och min fru till en mycket lägre månadskostnad så vi får mycket av vårt liv tillbaka. Tack Erika <3 och heja dig! +++++
Otroligt professionell hjälp!
Jag fick en otroligt fantastisk och god service av Marcus S!! Han är så professionell, trevlig och hjälpsam! Han är snabb, rutinerad och väldigt trovärdig! Tack vare honom känner jag ett stort förtroende för Koll! / Fatou
Jag fick hjälp av Erika och hon
Jag fick hjälp av Erika och hon var supertrevlig och väldigt hjälpsam
Trevlig personal ( Felix)
Trevlig personal, fick all hjälp man behövde
Toppen service från Axel som fixade…
Toppen service från Axel som fixade lånet med Lån och Sparbanken🙌
Jag fick hjälp av Felix
Jag fick hjälp av Felix. Jag samlade mina lån. Mycket hjälpsam och proffsigt bemötande.
Personligt
Det blev en personlig kontakt o handläggaren ( Felix, rekommenderas) var mycket lyhörd o tillmötesgående, jag har bara gott att säga om ”koll”
Nils-Erik
Jag kommer skicka ditt nummer till alla…
Jag kommer skicka ditt nummer till alla jag känner med samma problem
Lyssnade och var hjälpsam och hjälpte…
Lyssnade och var hjälpsam och hjälpte mig på bästa sätt.
Extremt bra bemötande utav Erika samt…
Extremt bra bemötande utav Erika samt extremt hjälpsam och gav väldigt bra råd
Excellent customer service !!
Excellent customer service !!! Helped me with everything and explained everything to me as well.
Thank you.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.