Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Leggi di più
12/3 modtog jeg en såkaldt Mysterybox med 6 fl. for 599,- kr. Omtalen hos Kobaj var at det var et supergodt tilbud til meget lavere priser end dagsprisen. Et opslag på Kobajs hjemmeside viste dog... Leggi di più
Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Leggi di più
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... Leggi di più
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Danimarca
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Som sædvanligt et godt udvalg af vinbønder og deres vine. Jeg skrev mange noter, og har en længere indkøbsseddel, men købte ikke noget på dagen, da jeg ikke har plads til flere flasker p.t.
Jeg ville dog foretrække, at fremtidige events flyttes tilbage til Hellerup - et synspunkt jeg deler med andre deltagere, som jeg talte med.
Heller ikke i år var det til at komme til ved bordene, der var igen lukket for mange ind
Det er sidste gang jeg deltager i dette arrangement, nu må det være nok
Bra lokal och bra variation på vinerna.
Det gick helt ok att komma fram till utställarna men ta inte in fler personer.
Trevligt koncept och bra att betala endast ett pris.
Jättebra bredd på utställarna och vinerna, saknade dock Portugisiska vinmakare,
Lokalerna kunde varit lite större för att undvika trängsel.
Möjlighet att köpa något enkelt att äta hade uppskattats.
Hej!
En riktigt trevlig eftermiddag.
Klar förbättring sedan förra gången.
Bättre placering (nära transport), trevligare lokal.
Förbättring kan vara tillgång till enklare mat. Flera viner skulle vinna på lite mat.
Interessant at møde alle vinbønderne, og få mulighed for at smage andre vine, end dem man kender. Godt og overskueligt setup
Savnede muligheden for at købe mindre end 6 flasker af hver
Og ville gerne have haft mulighed for at købe en sandwich eller andet
Min første vinsmagning, men nok ikke den sidste 🍷
Det var vold fedt at snakke med producenterne og jeg vil helt sikkert gøre det igen
KOBAJ arrangerede en fantastisk vinsmagning, der var rigtig godt organiseret - mange fantastiske vin producenter og rigtig velbesøgt, skøn oplevelse.
Kobajs vinsmagning 2025 var en logistisk fornøjelse. Godt placeret i forhold til off. trafik, gode lokaler med rimelig akustik og fine pauserum. Fint afstemt antal deltagere til forholdene (lørdagens 1. hold).
Med hensyn til vinene er det jo en smags sag......, men personligt fandt jeg mange perler! Og herligt med den gode snak med producenterne.
godt bredt udvalg - god location - nemt at komme til.
Godt med område med brød og vand
Tak for en god oplevelse ved eftermiddagens vinfestival i København. Har allerede købt billet til forårets Kobajhagen.
Fantastisk præsentation fra vin bønderne. Priserne kunne ikke være bedre. Kan varmt anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En helt igennem fantastisk oplevelse på Kobaj Winter Edition!
Kobaj leverede igen – og denne gang overgik de virkelig sig selv! Stemningen var magisk fra start til slut.
Udvalget af vine var imponerende – De passionerede vinfolk bag standene var utroligt vidende og imødekommende, og de delte generøst ud af deres historier og anbefalinger, hvilket gjorde smagningen både lærerig og hyggelig.
Alt i alt: En uforglemmelig aften fyldt med gode smage, grin og ægte vin-glæde. Tusind tak til Kobaj for at skabe en oplevelse, der både var professionel, personlig og fyldt med passion. Jeg glæder mig allerede til næste år! 🍷
Super vine fra mindre producenter til skarpe priser. Altid hurtig levering 👍
Niels var en super god og entusiastisk vært
Bra sortiment, priser och leveranser. När det någon gång varit fel med leveransen, t ex trasiga flaskor, dåligt vin eller annat har kundtjänsten alltid löst problemet.
Det som saknas till den femte stjärnan i omdömet är att jag saknar den gamla webbsidan som var lättare att söka på och gav bättre information om t ex leveranstider. Dessutom skulle ett mer sanningsenligt angivande av ursprungligt pris vid prissänkning vara bra.
Förbättringspotential finns också gällande faktablad/produktbeskrivningarna.
Jag tycker att Kobaj har en bra kundtjänst, inte alltid snabbast, men i mitt tycke just hantering.
Urvalet av vin är klart varierande och deras Mystery boxes, som de kallar ihopplockade lådor om 6 flaskor, har gjort att jag till relativt låg kostnad provat viner jag annars troligen aldrig skulle ha druckit. Det har även lett till att jag senare återköp vinet, om det fortfarande finns kvar.
Att sedan priset på vinet ofta är riktigt bra gör ju saken inte sämre.
Dock önskar jag mig rätt ofta att Kobaj skulle kunna erbjuda lite mer äldre viner, som det är nu får jag ofta stå för lagringstid själv.
Får jag önska skulle jag gärna se mer argentinsk Malbec och knastertorra Chabliser.

Risposta di KOBAJ.com