eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt Forbrugerombudsmanden mener, at kunder ved køb automatisk blev tilmeldt et abonnement på 89 kroner om måneden" De prøvede, men d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg kan ikke sige nok godt om min oplevelse med denne webshop! I december måned har jeg lavet hele tre bestillinger, og jeg er blevet helt afhængig af de fantastiske lave priser – især på luksus... Leggi di più
Kære klubklub, Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig me... Leggi di più
Jeg har været meget glad for at købe varer hos Klubklub, altid fantastisk service, perfekte varer og super hurtig levering.Jeg er ked af at Klubklub lukker ned, vil virkelig komme til at savne dem.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
KlubKlub er en medlemsside. Som medlem er prisen helt barberet ned og du kan købe varer til meget lave priser. Vi har et kæmpe udvalg af parfumer, shampoo, personlig pleje og meget mere. De første 3o dage er gratis! Herefter er prisen 89 kr. om måneden – med vores rabatter er medlemskabethurtigt tjent ind. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen.
Informazioni di contatto
Lille Tornbjerg Vej 26, 5220, Odense SØ, Danimarca
- hej@klubklub.dk
- klubklub.dk
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg kan ikke anbefale nogen!
Jeg kan ikke anbefale nogen at bestille hos klubklub.dk, - de snyder sig til at dræne din konto. En måned efter jeg foretog køb hos dem, trak de 89,- kr. på min konto . . . det påstod de var et medlemsgebyr!
Jeg havde på intet tidspunkt accepteret at være betalende medlem i hos klubklub.dk, jeg ønskede blot at købe et af deres produkter.
Klubklub.dk nægtede at returnere det opkrævede beløb, . . . medmindre jeg returnerede det købte produkt . . som naturligvis allerede var brugt!
Det er utroligt at vi i DK har forretninger som ser stort på anstændighed for ussel mammon!!
Mit bedste råd, - find et alternativ med moralen i orden.

Risposta di Klubklub
Always fast delivery and super cheap…
Always fast delivery and super cheap prices 😍
God oplevelse:-))
God oplevelse:-))
Gode priser og hurtig levering.
Hilsen Henrik:-))))
Pas på!! KlubKlub.dk opfører sig unanstændigt
Mit bedste råd, - find et alternativ med moralen i orden.

Dejlig hurtig ekspedition
Dejlig hurtig ekspedition, meget tilfredsstillende
Pakken kom mega hurtigt
Pakken kom mega hurtigt, og den var super flot pakket ind!😍
Jeg fandt læbestiften
Jeg fandt læbestiften, som jeg synes passer mig godt, kan ikke fås andre steder lige p.t.
Lynhurtig levering
God service.
Et stort udvalg af produkter til en rigtig god pris, hurtig levering, hjælpsom kundeservice. Jeg er fan af KlubKlub
Rigtig fint og hurtig levering … 🤩🤩🤩🤩
Ik køb der fra
Jeg købte et sæt calvin Klein underbukser, da jeg så vaskede dem og havde gået med dem et par gang, kom der fejl pletter i stoffet på alle 3 par.

Kære klubklub,
Kære klubklub,
Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig meget. Produktet lever op til mine forventninger, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse i Klubklub. og jeg anbefaler andre at købe fra Klubklub
Tak for en fremragende service!
God og hurdige service
Alle var godt
Jeg har fortrudt min medlemskab..ville…
Jeg har fortrudt min medlemskab..ville have mine penge retur

Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt, stor æske , troede at der var en ekstra gave i æsken.,, men kun de to jeg havde bestilt. Det er altid dejligt med en lille gave, som feks, et bolsje.
Hold jer fra denne abonnement fælde…
Hold jer fra denne abonnement fælde virksomhed der lige hiver 89 kr, om måneden hvis du glemmer at melde dig ud efter første køb.

Risposta di Klubklub
You have taken money from my account…
You have taken money from my account for the last 3 months with out my permission. I have emailed & called but you have yet to replied and you have blocked my number.this is a scam!!!

Abonnementsfælde til 16 årig
Min datter på 16 har købt en solcreme. Her 1 måned efter blev hun trukket 89 kr. på sit kort. Det er ikke lovligt. Umuligt at opsige det påståede abonnement, da min datter aldrig har modtaget login eller password.

Mega irriterende system
Mega irriterende system. Jeg købte noget derfra en gang for 50 kr. det var helt fint og alt hik godt. Da jeg skulle betale var jeg meget grundig med at sørge for ikke at betale for et eller andet mærkeligt. Men så efter 2 måneder opdager jeg at der er blevet trukket 89x2 kr fra mit kort. Så uden at jeg har fået nogle mails eller beskeder omkring det, har de trukket fra mit kort, som om at jeg havde et medlemskab. Det er simpelthen mega irriterende. Ik køb der fra hvis at i ikke allerede er medlem.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.