eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt Forbrugerombudsmanden mener, at kunder ved køb automatisk blev tilmeldt et abonnement på 89 kroner om måneden" De prøvede, men d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg kan ikke sige nok godt om min oplevelse med denne webshop! I december måned har jeg lavet hele tre bestillinger, og jeg er blevet helt afhængig af de fantastiske lave priser – især på luksus... Leggi di più
Kære klubklub, Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig me... Leggi di più
Jeg har været meget glad for at købe varer hos Klubklub, altid fantastisk service, perfekte varer og super hurtig levering.Jeg er ked af at Klubklub lukker ned, vil virkelig komme til at savne dem.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
KlubKlub er en medlemsside. Som medlem er prisen helt barberet ned og du kan købe varer til meget lave priser. Vi har et kæmpe udvalg af parfumer, shampoo, personlig pleje og meget mere. De første 3o dage er gratis! Herefter er prisen 89 kr. om måneden – med vores rabatter er medlemskabethurtigt tjent ind. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen.
Informazioni di contatto
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
eb.dk
eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt
De prøvede, men den gik ikke.
Et dansk firma er blevet politianmeldt for at snige abonnementer med i kunders køb.
Forbrugerombudsmanden har nemlig anmeldt Klubklub ApS for vildledende markedsføring, efter at kunder ifølge myndigheden ikke tydeligt blev gjort opmærksomme på, at de samtidig med et køb blev tilmeldt et abonnement til 89 kroner om måneden.
Ifølge sagen skete det både via virksomhedens egen hjemmeside og gennem Google Shopping.
Når kunder købte et produkt, blev de automatisk skrevet op til abonnementet, men det fremgik ikke klart nok. På virksomhedens egen hjemmeside står der kort:
Klubklub er desværre lukket. Tak til alle vores kunder for jeres støtte og loyalitet gennem årene.
- Så gik den vist ikke længere. Hold kæft en hjerneskadet forretning mand.
Det har været fint at handle med jer
Det har været fint at handle med jer, tilfreds med de varer jeg har købt. 😊
Short Shelf Life Remaining
Short Shelf Life Remaining - Price was decent, but if I knew the item was expiring in the next 6 months, I would not have bought 2 pieces, maybe not even one
Verdens bedste nethandel
Hurtig og god levering
Det var nemt at begiv sig rundt på siden og der hurtig levering, produktet kan jeg ikke lave vurdering på da det er vitaminer til håret
Uigennemsigtig abonnementsmodel – rejser alvorlige spørgsmål om integritet
Jeg har betalt 89 kr. om måneden i over et år for et medlemskab, jeg ikke var klar over, at jeg havde. Informationen om abonnementet er teknisk set tilgængelig på webshoppen, men placeret så diskret, at den i praksis er let at overse. Der har ikke været nogen tydelig kommunikation om medlemskabet, ingen reelle påmindelser og ingen klar bekræftelse af, at et løbende abonnement var aktivt.
For mig føles det ikke gennemsigtigt, men snarere som et bevidst designvalg, der gør det nemt at tilmelde kunder et abonnement uden, at de reelt opdager det. Det kan være lovligt, men forretningsmodellen rejser alvorlige spørgsmål om virksomhedens integritet. Oplevelsen efterlader en klar følelse af at være blevet udnyttet og vildledt – og har kostet mig både tilliden og lysten til nogensinde at være kunde igen.

Overholdte levering på de 2 dage men produkt lever ik op til forventning
Overholdte levering på de 2 dage, men deres beskrivelser passer slet ikke overens med produktet…
Har givet 181kr (medlemspris endda) for en mascara og 43kr for en concealer.
Concealeren skulle være langtingsholdbar og ikke crease under øjnene. Efter 3 timer jeg har haft den på, er den væk og den var heller ikk særlig dækkene i da jeg puttede den på, som også stod lovet.
Mascaraen skulle virke vipperne, men den gør det modsatte… og skulle være vandfast eller i hvert fald svedfast og generelt klarer den her mascara det dsv ikke bedre end en jeg havde givet 80kr for et andet sted. Intet af lever ikke op til noget af der stod og det jeg ked af at jeg har brugt 224kr på ingenting…
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Usympatisk forretningsmodel
Jeg har sjældent oplevet en så usympatisk og useriøs virksomhed. Et helt almindeligt køb viste sig efterfølgende at indebære en automatisk tilmelding til en “kundeklub” til 89 kr. om måneden, som jeg på intet tidspunkt har haft reel viden om eller bevidst accepteret.
Da jeg endelig opdager dette og straks opsiger medlemskabet, bliver jeg alligevel mødt af et krav om betaling for endnu en måned på trods af at jeg tydeligt ikke har ønsket medlemskabet og aldrig har gjort brug af det. Det føles som en klassisk fælde, der er designet til at udnytte, at kunder ikke opdager de løbende opkrævninger i tide.
Hele forretningsmodellen fremstår baseret på skjulte tilmeldinger, uklare vilkår og automatiske betalinger frem for gennemsigtighed, ordentlighed og respekt for kunderne.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle her.

God oplevelse
Ja jeg har fuldstændig sovet da jeg…
Ja jeg har fuldstændig sovet da jeg bestilte hos jer.
Havde ikke set det tydeligt nok at der var klub medlem med. Så ALLE VÆR OPMÆRKSOM.Min produkt blev lige pludselig MEGET dyr, da jeg ikke havde set jeg betalte 89 kr hver måned. Hatten af, der fik de mig godt nok. Men sker aldrig igen.

Risposta di Klubklub
Altid hurtig levering og god…
Altid hurtig levering og god hjemmeside. Aldrig problemer.
Good timing
Hurtig levering.
Pas på at købe hos dem
Jeg har købt et produkt i troen om det kun var produktet jeg købte. Er automatisk blevet medlem, og truklet hver måned for et medlemskab jeg aldrig ville skrive mig op til! Det må have stået med så små bogstaver at det er direkte uforskammet og snyd. Vil aldrig anbefale nogen at købe produkter herfra!
En meget usympatisk forretningsmetode.

Alt var super
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.