Jag blev mycket vänligt bemött av Klippan Yllefabrikens personal vid telefonkontakt. Hon hänvisade mig hur beställning skulle gå till —- vilket allt gick smidigt, rätt och snabbt! Efter 8 dagar v... Leggi di più
Web-portal for beställning och betalning var mycket lätt att använda. Jag beställde varan på en söndag och redan på tisdag fick jag hämta paketet. Jag fick information hela vägen om status på försände... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har fått en rejält stor,varm filt. Passar både att svepa om sig i soffan och att lägga på sängen om det är kallt i rummet. God kvalitet som kommer vara med oss länge. Det känns också väldigt bra... Leggi di più
Reibungslose Bestellung, von Klippan per email über den Stand der Lieferung immer auf dem Laufenden gehalten, kostenfreie Lieferung an myflexbox. Sehr schöne Decke, hochwertig. Absolut empfehlenswert.... Leggi di più
Informazioni su Klippan Yllefabrik AB
Scritti dall'azienda
Välkommen till Klippan Yllefabrik
Vi på Klippan Yllefabrik AB har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet, vilket gör företaget till en del av Sveriges textilhistoriska arv. Trots den långa traditionen är Klippan Yllefabrik mer modernt och relevant än någonsin.
Hållbarhet och kvalitet
Redan tidigt i verksamheten fattade företaget ett viktigt beslut att fokusera på naturmaterial, hållbarhet och hög kvalitet i alla produkterna. Detta engagemang för hållbarhet har blivit en hörnsten i vår affärsidé och är en del av vad som gör oss unika på marknaden.
Familjeföretag i generationer
Företaget drivs nu av fjärde och femte generationen inom familjen, vilket visar på ledningens stark passion för hantverket. Klippan Yllefabrik är starkt förknippat med välkända ullplädar, som är både varma och sköna.
Strävan efter harmoni med naturen
Klippan Yllefabrik strävar efter att leva i harmoni med naturen och arbetar med resurser som redan finns och sätter en ära i att lämna så få avtryck som möjligt på miljön. Därför har vi, sedan vår start 1879, alltid valt att använda 100 % naturmaterial i vår produktion.
Till klippanyllefabrik.seInformazioni di contatto
Järnvägsgatan 21, 26438, Klippan, Svezia
- 0435-448880
- info@klippanyllefabrik.se
- klippanyllefabrik.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Bäst kundservice och utmärkt kvalitet
Fantastiskt bra hjälp med snabb leverans. Och produkterna från Klippans yllefabrik håller alltid hög kvalitet.
Snabbt leverat av den fina pläden
Jättefin filt och snabb leverans
Supernöjd med superfin pläd🤗
Snabbt och enkelt köp
Snabbt och enkelt köp, underbar pläd, värmer fantastiskt bra utan att det bli för varmt!
Snabb leverans och superb kvalitet på…
Snabb leverans och superb kvalitet på produkter.
En filt för livet.
Produkten motsvarande förväntningarna.
Alltid snabb leverans
Alltid snabb leverans! Vi är väldigt nöjda med de fantastiska plädarna. Det blir hela tiden fler och fler hemma och på altanen.
De genuint fina produkterna
De genuint fina produkterna - kvaliteten och den vackra designen.
Snabb leverans.
Truly great material and vibrant color!
Jag köpte två ”plädar” som jag bara…
Jag köpte två ”plädar” som jag bara sett på en bild på nätet. Jag blev jättebesviken när de kom för den stora del av plädarna jag inte sett, var mycket mycket ljusare och inte alls så fin som den som visats.
bästa filtarna
Nöjd med mina köp.
Fin heminredning till bra pris, bra kvalité, snygg och varierande design. Toppennöjd med mina kuddfodral med granskog på och räven ska ges bort i present.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.