Klinik Nielsen - Filler & Botox Recensioni 48

TrustScore 5 su 5

4,8

Min varmeste anbefaling går til Mette, fra Klinik Nielsen i Aarhus. Mette har gennem det seneste år korrigeret min hage og læber med fillers, med ønsket om mere symmetri og fylde, samtidigt med... Leggi di più

Jeg havde en fantastisk oplevelse ved Klinik Nielsen. Jeg skulle have opløst min filler i læberne, som jeg havde fået lavet af en anden klinik i Odense. Før jeg kom til Klinik Nielsen, var mine læber... Leggi di più

En helt igennem fantastisk oplevelse ! Jeg er det sidste års tid kommet ved Mie og fået botox og filler. Jeg føler mig i trykke hænder og er super tilfreds med alle mine behandlinger. Grundig vejl... Leggi di più

1. Centro estetico
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  3. Clinica per la cura della pelle
  4. Centro spa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Klinik Nielsen tilbyder alt indenfor botox, fillers & ansigtsbehandlinger i Odense C. Vi giver dit trætte ansigt et nyt frisk pust

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Stor ros til Mette fra Klinik Nielsen i Aarhus

Jeg er selv kosmetisk behandler og har længe søgt at blive behandlet et sted, hvor jeg trygt kunne læne mig tilbage i stolen og blive vejledt uden at være farvet af min egen faglighed indenfor feltet.

Jeg er blevet behandlet af Mette i Aarhus og det har været en meget positiv oplevelse. Mette har været så omhyggelig og dygtig, at jeg bliver nødt til at dele min oplevelse med andre.

Det er ikke sidste gang jeg bliver behandlet hos Mette.

Kæmpe anbefaling fra en kosmetisk behandler til en anden ❤️

20 maggio 2021

Har fået lavet filler i læberne af…

Har fået lavet filler i læberne af Pernille i Odense, tilbage i september. Hun er et af de rareste mennesker jeg nogensinde har mødt! Hun oplyste mig om alt ved forundersøgelsen, både om selve behandlingen, hvad hun ville anbefale af ml, fordeling i under/overlæbe for at få det mest naturlige resultat og om mere ‘tekniske’ ting. Resultatet blev virkelig flot og naturligt, og jeg er ekstremt glad for, at jeg valgte denne klinik. Har bestilt tid til næste omgang og ingen får lov til at røre mine læber udover Klinik Nielsen 🤩

1 gennaio 2021

Altid en fornøjelse at komme hos Klinik…

Altid en fornøjelse at komme hos Klinik Nielsen - man føler sig tryg og velkommen. Jeg har før fået lavet filler andre steder, men aldrig har jeg været så tilfreds som nu 😍 Mie formåede at rette op på et meget uheldigt resultat fra en anden klinik, hvilket jeg er SÅ taknemmelig for ❤️

22 dicembre 2020

KÆMPE anbefaling herfra🤩

KÆMPE anbefaling herfra. Pernille er et af de mest fantastiske mennesker jeg har mødt. Udover at hun er SÅ dygtig til sit arbejde, er hun bare så serviceminded og man føler sig altid velkommen i klinikken. Der er ikke en finger at sætte på noget. :-)

7 ottobre 2020

Stor anbefaling fra mig

Stor anbefaling fra mig, man bliver altid mødt med åbne arme og et stort smil. De er så gode til at rådgive og kommer med deres ærlige mening, virkelig en kundeservice i verdensklasse ❤️

17 settembre 2020

Smukke og naturlige resultater!

Servicen var i top, og jeg følte mig tryg idet jeg trådte ind af døren. Atmosfæren er så hyggelig og Meget behagelige, samt dygtige og meget professionelle behandlere! Jeg kan kun varmt anbefale at få behandling i Klinik Nielsen!!🥰
Tusind tak for en vellykket og rar oplevelse! Jeg kommer helt sikkert igen.😍

4 settembre 2020

Varmeste anbefaling til Klinik Nielsen

Klinik Nielsen har min absolut varmeste anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kom til Pernille med en træls oplevelse i bagagen fra et andet sted - og Pernille gav mig lige fra første øjeblik, 100% ærlighed, tryghed samt kompetent rådgivning. Jeg føler mig fuldt ud tryg og tilfreds, og føler altid at jeg er i de bedste hænder.
Jeg har KUN pænt og positivt at sige om Klinik Nielsen og vil til hver en tid anbefale dem.

21 aprile 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito