Scopri cosa dicono le persone
Lækker og meget hyggelig klinik Michela er superdygtig, giver god vejledning og jeg følte mig tryg og i gode hænder. Man mærker hurtigt at Michela er erfaren indenfor området og så er hun så dejlig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Velkommen til Visage Studio - kosmetisk klinik i Odense: en moderne fortolkning af den klassiske klinik – med sjæl, stil og stor faglig ekspertise. Visage Studio er mere end blot en klinik, det er et særligt rum for dem, der ønsker at fremhæve deres naturlige skønhed med diskretion. Hver behandling starter med at lytte, forstå og skræddersy med respekt for det individuelle ansigt. Fra hudforyngende behandlinger med botox og fillers, til fjernelse af karsprængninger, solskader, uønsket hårvækst og peelings – alt udført med et skarpt blik og en erfaren hånd. "Du skal ikke ligne en anden – du skal ligne dig - på en virkelig god dag."
Informazioni di contatto
Vestergade 73, 1. th., 5000, Odense C, Danimarca
- kontakt@visagestudio.dk
- visagestudio.dk
Rolig og behagelig samtale om de mange…
Rolig og behagelig samtale om de mange muligheder. alt foregik som panlagt. Jeg ligner migselv, bare lidt friskere -som jeg ønskede det.
Michela formår at få en til at føle sig…
Michela formår at få en til at føle sig set, hørt og ikke mindst tryg. Det betyder meget !!
Anbefales
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og følte mig tryg fra start til slut. Behandlingen var sikker og professionel, og kundeservicen var både venlig og imødekommende. Jeg fik god og ærlig vejledning hele vejen, og der var tid til mine spørgsmål. Kan varmt anbefales.
Det er en sand fornøjelse at komme i…
Det er en sand fornøjelse at komme i Visage Studio. Skønne omgivelser og en rigtig god stemning. Michela er både fagligt meget dygtig og yderst professionel. De behandlinger, og ikke mindst den personlige vejledning i hudpleje, jeg har fået hos Michela, har gjort en stor og synlig forskel. Min hud har fået en smuk glød efter SkinPen-behandling og nye hudplejeprodukter. De varmeste anbefalinger herfra!
Helt igennem fantastisk dygtig…
Helt igennem fantastisk dygtig behandler og utrolig forklarende. Skønne og smukke omgivelser og resultater allerede efter første skinpen behandling . 🤩 5 stjerner herfra og ser allerede frem til min næste behandling.
Kan varmt anbefales – synlige resultater
En smuk og hyggelig klinik, hvor man føler sig velkommen fra første øjeblik.
Michela er meget dygtig, professionel og imødekommende.
Jeg har haft problemer med min hud siden mine teenageår, men efter 6 SkinPen-behandlinger er jeg virkelig tilfreds med resultatet. Min hud har fået et markant løft, og jeg kan tydeligt se en forbedring.
Klinikken og behandlingen kan varmt anbefales.
Kæmpe anbefaling
Jeg har fået både filler, botox, laser og peeling. Og er sindssygt godt tilfreds :-) Smuk og proff klinik, i godt selskab. Jeg kommer igen ! De bedste anbefalinger her fra !
Kvalitet, ro og professionel tilgang
Jeg har været hos Visage Studio flere gange og har hver gang haft en virkelig god oplevelse. Stemningen er rolig og professionel, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind. Behandlingen er grundig, og der bliver lyttet til mine ønsker hele vejen igennem. Resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger – og mere til.
En super lækker klinik,hvor du bliver…
En super lækker klinik,hvor du bliver behandlet som en dronning. Meget kyndig vejledning og professionel behandling. Centralt og smuk beliggenhed .
Min varmeste anbefaling - en tryg og smuk klinik
Michela er dygtig og ærlig. Man er i trygge hænder og bliver altid vejledt professionelt. Hun kender sine produkter godt, og min hud som har været udfordret i mange år, er blevet meget bedre efter besøg i klinikken. Ville til enhver tid vælge klinikken, da trygheden i vejledning om valg af produkter og behandlinger går forrest. Tak for at have skabt et smukt og trygt sted
Top behandling
Du bliver forkælet hos Michela.
Du får top vejledning og behandling.
Du føler straks at du er i gode hænder af både hudlæge og kosmetisk sygeplejerske.

Risposta di Visage Studio - Skin Specialist
Michela er uden tvivl den dygtigste
Michela er uden tvivl den dygtigste! Man føler sig både tryg, set og virkelig godt vejledt gennem hele forløbet/behandlingen. Hendes passion og store faglige viden skinner tydeligt igennem, og hun gør altid sit allerbedste for én.
Derudover er hun et af de sødeste mennesker, og man kan ikke lade være med at føle sig fuldstændig tryg i hendes hænder. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis man ønsker behandlinger hos en professionel og kompetent behandler, der følger med i udviklingen og altid giver ærlig og grundig vejledning.
En fantastisk oplevelse – hver eneste gang!
Lækker og meget hyggelig klinik
Lækker og meget hyggelig klinik
Man mærker hurtigt at Michela er erfaren indenfor området og så er hun så dejlig meget nede om jorden og nem at forklare hvad ens problem er

Super god oplevelse
Nærværende, sød og imødekommende behandling hos Michela hos Visage Studio. Jeg blev grundigt informeret inden behandling, og jeg følte mig i meget trygge hænder. Kan varmt anbefales ❤️

Risposta di Visage Studio - Skin Specialist
Nærværende og professionel behandling i smukke rammer
Det er en kæmpe fornøjelse at besøge Visage Studio. Michela giver altid meget nærværende og professionel vejledning og jeg føler mig 100 % tryg ved at modtage behandlig af hende. Kan varmt anbefale behandling i Visage Studio, som for mig står for professionel, nærværende behandling i meget smukke rammer!

Professionel og behagelig
Professionel og behagelig. Altid god rådgivning og gode resultater☺️

Risposta di Visage Studio - Skin Specialist
Super dejlig klinik med en skøn…
Super dejlig klinik med en skøn indehaver Michaela.
Der er kompetent, saglig og faglig fantastisk med en bred erfaring der giver en tryghed m.v. Super-duper

Mine varmeste anbefalinger
Michela er bare dygtig. Hun kan sit håndværk, og så har jeg været glad for hendes vejledning - hun er god til at “læse” et ansigt, og for mig er det vigtigt med et naturligt resultat. Jeg er meget tryg ved Michela og giver hende mine varmeste anbefalinger.

Yderst kompetent
Yderst kompetent , ærlig og tryghedsskabende behandling.
Jeg vil til enhver tid anbefale Michela som får fem stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt og ærligt
Jeg kan varmt anbefale Michela som er ejer af Visage Studio i Odense.
Jeg har et solidt kendskab til Michela fra før hun startede sit eget. Hun er en kærlig, varm og tillidsfuld person, og jeg har altid følt mig tryg hos hende.
Hun er ærlig, og meget professionel dygtig og med hjertet på rette sted.
Du kan spørge hende om alt, og hun siger sin ærlige mening.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.