Valutata 5 stelle su 5

Op rolletjes; Op Zondag besteld en op Dinsdag in huis. Producten zoals beschreven. Prima! Enige puntje van kritiek is dat het pakketje zonder overleg naar een DHL pakketautomaat gebracht is. Op zic... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer onbetrouwbare webshop. Bestelling klopte niet en de kwaliteit van de knuffels was zeer slecht. Na meerdere verzoeken voor het sturen van het retouradres geen reactie gekregen en er wordt geen con... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Verkeerde product ontvangen, via chat, mail en telefoon geprobeerd contact op te nemen. Helaas geen reactie, slechte ervaring. Erg jammer want andere product was prima. 2e review: via bol.com is... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Netjes geleverd, mooie knuffels van zowel huggy wuggy als rainbowfriends. Alleen hier en daar wat kapotte naden, dat maakt het dat de laatste ster ontbreekt. Qua prijs/kwaliteit verder prima. Beter da... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Klikkopers is een in Nederland gevestigde bedrijf uit Weert (Limburg). Wij importeren al onze artikelen en slaan deze op in ons lokale magazijn. Niet alleen is de kwaliteit dan gewaarborgd bij ons maar ook heeft u als klant zijnde minder wachttijd op uw producten, wij streven ernaar om binnen 24 uur uw artikel te leveren. Wij zijn een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf met de focus op kwalitatieve en duurzame producten. Ons selectieproces bestaat uit het zorgvuldig testen van onze artikelen voordat deze in de verkoop gaan. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en kiezen alleen voor producten die we zelf ook willen kopen. Bij ons staat uitstekende service boven alles. Wij zijn een team met jarenlange ervaring in de Retail sector en brengen onze kennis nu ook online. We staan achter een eerlijke prijs en hebben daarom geen verborgen kosten achteraf. Onze voornaamste focus bestaat uit onderzoek doen naar de laatste trends op het gebied van gadgets en speelgoed. Doordat er steeds meer zichtbare verschuiving is van fysieke verkoop naar online, hebben wij besloten om deze stap te ondernemen. We wensen u een leuke tijd op onze webshop.

3,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Niet tevreden, verkeerde info bij artikel

Ik bestelde de bulldog waarbij staat 30 cm en hij is maar 22 cm. Ik heb hem gehouden omdat mijn kleindochter hem graag wilde.
Het verschil is veel te groot en voor deze maat vind ik de prijs te hoog. Misschien handig om de juiste maten erbij te zetten.

6 febbraio 2024

!!!Oplichters!!!

!!!Oplichters!!!
Het squishmallow knuffel het is goedkope replica en het wordt beschadigdgeleverd(het knuffeldier heeft gaten bij de naden).
Vanaf half December hebben wij meermaals getracht om via het contactformulier op website contact met hun op te nemen en geen enkele reactie.
Op 14 januari dus maand later krijgen we antwoord op onze email waarin stond dat wij een retourlabel zouden ontvangen.
Tot met vandaag nog steeds niks en het is al 9 februari.
Bijna €50 knuffel ...verloren geld.

9 febbraio 2024

Beste Agnieszka,

We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u hebt gehad met onze service. Het spijt ons zeer te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop en de daaropvolgende communicatie met ons team.

We begrijpen volledig uw frustratie over het ontvangen van een product dat niet aan uw verwachtingen voldeed. Het is absoluut niet onze bedoeling om klanten teleur te stellen, en we nemen uw feedback serieus om onze processen te verbeteren.

Het lijkt erop dat er een misverstand is ontstaan, aangezien wij inderdaad geen Squishmallows verkopen, maar onze eigen merk knuffels, genaamd Klikkopers Kawaii Squish Knuffels. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en bieden onze excuses aan voor eventuele verwarring die dit heeft veroorzaakt.

Wat betreft de problemen met de retourzending, het spijt ons ten zeerste dat u hiermee te maken heeft gehad. Het lijkt erop dat er een technisch probleem is opgetreden met het automatisch versturen van het retourlabel. Dit is zeker niet de normale gang van zaken bij ons en we zullen dit intern onderzoeken om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Om onze oprechte spijt te tonen en onze waardering voor uw geduld te uiten, hebben we het volledige aankoopbedrag van €44,95 vandaag teruggeboekt naar uw rekening. U mag de knuffel houden als compensatie voor het ongemak en de vertraging in onze reactie.

Nogmaals, we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw feedback en nemen alle nodige stappen om onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden vermeden.

Team Klikkopers

Valutata 3 stelle su 5

Mail is bij mij niet beantwoord helaas. Via trustpilot wel een nette oplossing gekregen

Had een verkeerd geleverd product ontvangen. Klikkopers heeft het netjes opgelost. Helaas geen reacties op mijn mails gekregen. Wel een reactie op trustpilot.

29 gennaio 2024

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in onze reactie op uw melding van het verkeerd geleverde product. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en we waarderen uw geduld.

Om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, hebben we het aankoopbedrag voor de rode knuffel die u had besteld teruggeboekt naar uw rekening. Helaas hebben we momenteel de rode knuffel niet meer op voorraad.

Echter, als compensatie voor het ongemak mag u de per abuis verzonden oranje knuffel behouden. We hopen dat deze knuffel ook aan uw verwachtingen voldoet, ook al is het niet precies wat u had besteld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen.

Team Klikkopers

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd
Een hele goede kwaliteit

19 gennaio 2024

Beste Wilma,

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan allen die de tijd hebben genomen om een positieve review over ons achter te laten. Jullie woorden hebben niet alleen onze dag opgefleurd, maar hebben ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het delen van jullie ervaringen met anderen.

Jullie positieve feedback is een bron van inspiratie en motivatie voor ons team. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden, en het doet ons deugd te weten dat we daarin slagen. Jullie vertrouwen en tevredenheid zijn voor ons van onschatbare waarde.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun. We waarderen het enorm en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Prima

Snel geleverd en ook belangrijk erg netjes verpakt.

23 gennaio 2024

Beste gewaardeerde klant,

Onze oprechte dank gaat uit naar jou voor het delen van jouw positieve ervaring. We zijn vereerd en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om jouw gedachten met ons te delen en anderen te informeren over jouw tevredenheid.

Jouw woorden zijn een bron van inspiratie voor ons team en dienen als erkenning voor de inzet die we dagelijks leveren. We streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten zoals jij.

Nogmaals, bedankt voor jouw steun en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We kijken ernaar uit om jou ook in de toekomst van dienst te mogen zijn en hopen dat we je verwachtingen blijven overtreffen.

Team Klikkopers.nl

Goed en snelle service

26 gennaio 2024

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke woorden en de positieve beoordeling die je hebt achtergelaten. We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze service.

Jouw eenvoudige en krachtige feedback, "Goed en snelle service," betekent veel voor ons. Het is een bevestiging dat onze inspanningen om een efficiënte en klantgerichte service te bieden, vruchten afwerpen.

We waarderen jouw vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Bedankt voor het kiezen van ons!

Team Klikkopers.nl

Direct en snelle reactie

Direct en snelle reactie, erg vriendelijk en meedenkend!

25 gennaio 2024

Beste Roel,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring met ons. We zijn verheugd te horen dat je onze directe en snelle reactie waardeert, evenals onze vriendelijkheid en meedenkendheid.

Jouw woorden motiveren ons team om continu te streven naar uitmuntendheid in klantenservice. We zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je onze inzet op prijs stelt.

Bedankt voor het vertrouwen in ons. We kijken er naar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn en je te voorzien van dezelfde hoogwaardige service waar je op kunt rekenen.

Echt slecht

Echt slecht. Een van die plastic dingtje was gebroken.

25 gennaio 2024

Beste Ali,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat een van de plastic onderdelen van de knuffel die je hebt ontvangen, gebroken was. We begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak.

We willen onmiddellijk aan de slag met het oplossen van dit probleem. Zou je met ons contact willen opnemen via onze website, aub?

Nogmaals onze oprechte excuses voor dit ongemak. We waarderen je geduld en begrip terwijl we dit rechtzetten.

Valutata 1 stelle su 5

Knuffel stuk bij ontvangst, onbereikbaar

Gebeld, telefoonnummer achtergelaten (werd gezegd in voicemail), nooit terug gebeld. Op de app berichtje gestuurd, met hoe en wat + foto, maar nooit op gereageerd. Zet er dan geen telefoonnummer bij en een app nummer als je er toch niks mee doet.

22 gennaio 2024

Beste Wilma,

We willen ons oprecht verontschuldigen voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met onze klantenservice en het defecte product bij ontvangst van je bestelling. Het spijt ons ten zeerste dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je het gevoel hebt dat we niet bereikbaar waren om dit probleem op te lossen.

Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om onbereikbaar te zijn of je berichten te negeren. We begrijpen dat dit zeer frustrerend moet zijn geweest. We nemen klachten zoals die van jou zeer serieus en we willen dit graag rechtzetten.

We hebben je feedback intern doorgestuurd naar ons klantenserviceteam en we zullen ervoor zorgen dat er een grondig onderzoek wordt uitgevoerd om te begrijpen wat er is misgegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Om je probleem zo snel mogelijk op te lossen, willen we je vragen om ons het bestelnummer te verstrekken via Trustpilot of een ander communicatiekanaal dat voor jou handig is. We zullen dan onmiddellijk contact met je opnemen om een passende oplossing te vinden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de uitkomst.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen je feedback enorm omdat het ons helpt om onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat situaties zoals deze niet opnieuw voorkomen.

Goede Service

Goede service.

8 gennaio 2024

Beste klant,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Het doet ons enorm goed om te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Bij klikkopers streven we er altijd naar om onze klanten een uitstekende service te bieden, en het is geweldig om te zien dat we hierin geslaagd zijn.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve feedback met ons te delen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen er altijd naar streven om je verwachtingen te overtreffen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in klikkopers.nl.

Artikel niet ontvangen

Artikel niet ontvangen. Op mails of telefoon wordt niet geantwoord.
Nooit meer klikkopers voor ons.

18 settembre 2023

Beste Maarten,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat je het artikel niet hebt ontvangen en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mails of telefoontjes. Dit is niet de service die we nastreven bij klikkopers en we begrijpen de frustratie die dit kan veroorzaken.

We willen je verzekeren dat we dit serieus nemen en dat we alles in het werk zullen stellen om dit probleem voor je op te lossen. We willen graag meer details ontvangen over je bestelling, zoals het bestelnummer, zodat we dit grondig kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen vinden.

Als je ons deze informatie kunt verstrekken, zullen we onmiddellijk actie ondernemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de uitkomst. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat er is gebeurd, zodat we onze service kunnen verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Niet te vertrouwen deze website

Niet te vertrouwen deze website, het zijn oplichters. Twee knuffeltjes besteld voor mijn zoontje van 5 einde mei. Pakketje nooit gekregen. Contact opgenomen, ze beloofden me een nieuw pakketje. Die belofte nooit nagekomen. Sindsdien geen antwoorden meer op mijn mail. Echt zielig.

5 giugno 2023

Service?

Meerdere malen via de site, per mail en per telefoon verzocht retourinstructies voor een zending te verstrekken. Geen antwoord op mails, op de telefoon wordt niet gereageerd en er wordt niet teruggebeld. Kopen is prima, maar die wettelijke retourplicht vindt men blijkbaar heel vervelend

29 luglio 2023

Wat een goede service

Wat een goede service!
Er was een verkeerd onderdeel geleverd ( brilletje van knuffel ) 1 mail en alles geregeld. Heel vriendelijk en snel opgelost!

12 giugno 2023

Risposta di Klikkopers

Beste Elvia, Wij danken u vriendelijk met het delen van uw ervaring en de goede beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop.

Groetjes,
klikkopers.nl

Valutata 1 stelle su 5

Levertijd wordt aan de laars gelapt

Op de klikkopers website staat 'voor 17 uur besteld is morgen in huis'. Ik bestelde woensdagmorgen en het (brief)pakket kwam pas zaterdag.
Als je je niet aan de levertijd kan houden, zet het dan ook niet op de website.

27 maggio 2023

Beste Jacobus,

Heel vervelend om te horen dat uw bestelling te laat was bezorgt. Wij verwerken de bestellingen die voor 17:00 uur binnen komen op dezelfde dag. De bestellingen worden verstuurd met PostNL. Leverbelofte van PostNL is 24 uur. Helaas heeft uw bestelling vertraging gelopen bij de bezorgdienst.

Onze exuses voor de vertraging,
klikkopers.nl

Top service

Pakketje was door post nl kwijtgeraakt. Fantastisch te woord gestaan door de klantenservice. Ik had binnen no time een ander pakketje. Vriendelijke en persoonlijke service. Dank jullie wel

8 ottobre 2022

Gewoon Super

Dankjewel,ik heb twee mood octopussen besteld voor mijn dochter,ze zijn super leuk en goed verpakt,en ook juiste tijd bezorgd,
Anna

20 ottobre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più