Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lørdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lørdagen og om mandagen k... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bedste forsikring for at kunne spare en masse penge på min bilforsikring… dejlig person jeg kom i kontakt med som hjalp rigtig meget…

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har skrevet en anmeldelse af Klikforsikring før og her kommer altså endnu én. Jeg har i dag talt med Abdul som er min personlige rådgiver. Igen formår han og forsikringen at rådgive mig til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale Klikforsikring. Efter et 2 timers telefonmøde, hvor alt blev gennemgået til mindste detalje, blev vi nye kunder hos Klikforsikring. Efterfølgende har der været lidt tilre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di assicurazioni

Scritti dall'azienda

Forsikring der gør en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens – og derfor skal de heller ikke forsikres på samme måde. Hos os får du personlig rådgivning fra rigtige mennesker, der sætter sig godt ind i din livssituation og hjælper dig med deres erfaring til at opnå den helt rigtige løsning tilpasset dit behov og økonomi. Når behovet opstår, er vi kun et klik væk – eller et opkald på 📞 4120 4440. Uanset om du har brug for hjælp, rådgivning eller blot et uforpligtende tilbud, står vi klar. Vi tilbyder gode dækninger til ærlige og konkurrencedygtige priser – fordi tryghed ikke skal være kompliceret.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik god service af Abdi

Jeg fik god service af Abdi, 10/10

Kære S.B.K.B,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har fået god service af Abdi, og at du giver ham 10/10. Vi sørger for at give din ros videre – det vil gøre Abdi rigtig glad.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en rigtig god og professionel…

Jeg fik en rigtig god og professionel hjælp i forbindelse med min forsikring. Allerede fra starten oplevede jeg, at der blev lyttet oprigtigt til mine behov. Abdi jeg talte med, tog sig tid til at forstå min situation og stillede de rigtige spørgsmål for at finde den bedste løsning.

Der blev ikke bare tilbudt en standardpakke – i stedet fik jeg rådgivning, der var skræddersyet til netop mine ønsker og behov. Jeg følte mig både set og hørt, og hele forløbet var præget af imødekommenhed og faglighed.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale hans hjælp, hvis man ønsker rådgivning med både indsigt og empati.

9 ottobre 2025

Kære Ib,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Abdi, og at hans rådgivning føltes både personlig og professionel. Vi sørger naturligvis for at give din ros videre – det vil betyde meget for Abdi at høre, at hans indsats bliver værdsat.

Vi er glade for, at du føler dig set og hørt, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje kvalitet og omsorg i vores forsikringsrådgivning.

Super god service

Super god service. Snakkede med en ung herre der hed Abdi. Han var super flink og var hurtigt blevet sat op med en ny og billig forsikring. 5/5 stjerner herfra

12 settembre 2025

Kære Morgan Nielsen,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at Abdi kunne give dig en hurtig og god oplevelse med at få oprettet en ny og billig forsikring. Vi giver selvfølgelig din ros videre – han vil blive rigtig glad for de 5 stjerner!

God oplevelse

Rigtig god oplevelse jeg havde med jer. Processen var nem, og kundeservicen var hjælpsom og hurtig til at svare. Særligt tak til Abdikarim forklarede alt grundigt og professionelt

Kære Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse, og at processen var nem og hurtig. Vi giver selvfølgelig din ros videre til Abdikarim – han vil blive rigtig glad for at høre, at hans grundige og professionelle forklaringer gjorde en positiv forskel.

Alt fungerer som forventet👍

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Klikforsikring! Servicen var hurtig, professionel og meget hjælpsom. Abdi fortjener et særligt stort ros for sin venlige og effektive hjælp – han sørgede for, at alt blev ordnet uden problemer. Kan helt klart anbefale Klikforsikring til andre, der sætter pris på god kundeservice

Kære Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Klikforsikring, og at Abdi kunne hjælpe dig med venlighed og effektivitet. Vi sørger naturligvis for at give din ros videre – det vil betyde rigtig meget for ham.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at fortsætte med at levere god kundeservice.

God pris

God service og en god pris

Kære Ali,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både servicen og prisen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber fortsat at kunne levere den samme gode oplevelse.

Nemt

Synes det var meget nemt og besværligt at gå igennem tinge, havde en sød medarbejder med navn Abdi til at guide mig. Så fra mig r det kun 👍

Kære Consumer,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som nem, og at Abdi kunne guide dig på en god og hjælpsom måde. Vi giver selvfølgelig din ros videre – han vil blive rigtig glad for at høre det.

Valutata 5 stelle su 5

Super god kundeservice og kundeforhold

Super god kundeservice og kundeforhold! God kvalitet og økonomisk venlig!

Kære Ali,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du oplever både god kundeservice og et godt kundeforhold, samt at kvaliteten og prisen lever op til dine forventninger.

Gode sevice

Gode service

Kære Anas,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos Klikforsikring.

Kæmpe anbefaling

Samtalen med Kalle var virkelig behagelig, og han var nem at tale med. Han lyttede til, hvad jeg havde brug for, og sørgede for, at jeg fik den rigtige løsning for mig. Processen med Klik Forsikring var nem og overskuelig, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale dem.

Kære Birthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en behagelig og tryg oplevelse med Kalle, og at han kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at processen med Klikforsikring føltes nem og overskuelig.

Abdi

At jeg har snak med Abdi

Kære Tolga,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Abdi. Vi giver selvfølgelig din ros videre – det vil gøre ham rigtig glad.

Fantastisk service

Abdi leverer en fremragende service og er altid hjælpsom og professionel. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og finder de bedste løsninger. Kan varmt anbefales.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i dag snakket med Abdi mht

Jeg har i dag snakket med Abdi mht. mine forsikringer, og var virkelig glad for den snak vi havde. Han kan virkelig sit kram. Og det er klart noget jeg vil tage til overvejelse.😊

Kære Ydmaroc,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du havde en god snak med Abdi om dine forsikringer, og at hans rådgivning har været nyttig for dig. Vi giver selvfølgelig din ros videre – det vil gøre Abdi rigtig glad.

Jeg har talt med Abdi

Kære Sabrina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Abdi. Vi sørger for at give din ros videre – det vil gøre ham rigtig glad.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg talte med Abdi og det er nok den…

Jeg talte med Abdi og det er nok den bedste service jeg har prøvet i længere tid

Kære Sami,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet Abdi som leverandør af den bedste service i længere tid. Vi giver naturligvis din ros videre – det vil betyde meget for ham at høre, at hans indsats bliver så højt værdsat.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med Abdi!

Fantastisk oplevelse med Abdi!
Abdi leverede en service ud over det sædvanlige. Han var professionel, hurtig og meget hjælpsom gennem hele forløbet. Man kan mærke, at han går op i sit arbejde og virkelig ønsker, at kunderne bliver tilfredse. Jeg kan kun anbefale ham – jeg kommer helt sikkert til at handle med ham igen!

Kære Hamsa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at Abdi har leveret en service ud over det sædvanlige, og at du følte dig godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi giver selvfølgelig din ros videre – det vil betyde rigtig meget for ham.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

10/10

Jeg har idag snakket med en skøn ung herre Abdi. Jeg modtog en fantastisk god service, han kom godt igennem det hele, og havde nogle gode tilbud til forsikring.
Han var også i stand til og besvare alle mine spørgsmål, hvilket gjorde jeg ville takke ja.
10/10 oplevelse.

Kære Hiba,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en 10/10 oplevelse med Abdi, og at han kunne hjælpe dig med gode tilbud og svar på alle dine spørgsmål. Vi giver naturligvis din ros videre – det vil gøre Abdi rigtig glad.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og rigtigt dygtige…

Super service og rigtigt dygtige medarbejder😁 havde jeg kunne give 10 stjerner så havde i fået det🤩

Kære Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet super service og dygtige medarbejdere. Vi sætter stor pris på dine ord – de vil helt sikkert gøre vores team glade.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget glad for kunderneservic

Jeg er meget glad for deres kunder service og er er tak nemlig for

Kære Faduma,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din feedback og taknemmelighed – det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i dag snakket med Abdi som…

Jeg har i dag snakket med Abdi som ringede og gav mig et tilbud på mine forsikringer. Han tog sig tid til at gennemgå vores behov og gav os et virkelig godt tilbud på vores forsikringer. Samtalen var virkelig god og det endte med at vi takkede ja til forsikringerne selvom jeg ellers normalt aldrig siger ja samme dag. Dette viser blot den tidlig som Abdi opnåede i løbet af den time vi talte sammen. og så sparede vi samtidig penge på vores forsikringer.

Kære Neymar,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at Abdi kunne give jer et godt overblik og et tilbud, som passede til jeres behov. Vi er glade for, at hans rådgivning gjorde, at I følte jer trygge og samtidig kunne spare penge på jeres forsikringer. Vi giver selvfølgelig din ros videre – det vil gøre Abdi rigtig glad.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più