Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lørdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lørdagen og om mandagen k... Leggi di più

Bedste forsikring for at kunne spare en masse penge på min bilforsikring… dejlig person jeg kom i kontakt med som hjalp rigtig meget…

Jeg har skrevet en anmeldelse af Klikforsikring før og her kommer altså endnu én. Jeg har i dag talt med Abdul som er min personlige rådgiver. Igen formår han og forsikringen at rådgive mig til... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale Klikforsikring. Efter et 2 timers telefonmøde, hvor alt blev gennemgået til mindste detalje, blev vi nye kunder hos Klikforsikring. Efterfølgende har der været lidt tilre... Leggi di più

1. Agenzia di assicurazioni

Forsikring der gør en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens – og derfor skal de heller ikke forsikres på samme måde. Hos os får du personlig rådgivning fra rigtige mennesker, der sætter sig godt ind i din livssituation og hjælper dig med deres erfaring til at opnå den helt rigtige løsning tilpasset dit behov og økonomi. Når behovet opstår, er vi kun et klik væk – eller et opkald på 📞 4120 4440. Uanset om du har brug for hjælp, rådgivning eller blot et uforpligtende tilbud, står vi klar. Vi tilbyder gode dækninger til ærlige og konkurrencedygtige priser – fordi tryghed ikke skal være kompliceret.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg tilmeldte mig et forsikringstjek…

Jeg tilmeldte mig et forsikringstjek hos Klikforsikring, og kort tid efter ringede Amani til mig og gik min forsikring igennem. Hun fandt den bedste og billigste løsning til mig. Kan helt klart anbefale Klikforsikring!

Kære Yasmin Al Weli,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse med dit forsikringstjek, og at Amani kunne hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du valgte Klikforsikring.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

Klikforsikring

Jeg tilmeldte mig et forsikringstjek…

Jeg tilmeldte mig et forsikringstjek hos KlikForsikring og blev ringet op kort tid efter af Amani. Hun gav mig en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hun var meget åben, imødekommende og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, så det hele var nemt at forstå.

Amani var også meget tålmodig og lyttede til mine behov, i stedet for bare at prøve at sælge noget. Det gjorde, at jeg følte mig tryg og godt vejledt gennem hele samtalen. Man kunne tydeligt mærke, at hun går op i sit arbejde og sine kunder.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og en stor tak til Amani for den gode service.

Kære Inas Ibrig,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du havde en så positiv oplevelse med dit forsikringstjek.

Hvor er det dejligt, at Amani gav dig en tryg og grundig gennemgang, og at hendes måde at forklare tingene på gjorde processen både nem og overskuelig. Vi er stolte af hendes engagement og den tid, hun tager for at sikre, at vores kunder får præcis den rådgivning, de har brug for.

Tak fordi du delte din oplevelse – og ikke mindst for din tillid til os. Vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp fremover.

KlikForsikring

Forsikring

Min dialog med Amani fra Klikforsikring var virkelig positiv. Hun var imødekommende og støttende fra start til slut, og jeg fik en forsikring, der både er god og prisvenlig!

Kære Sarah,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i dialogen med Amani, og at du har fået en forsikring, som både passer til dine behov og til en god pris.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for at have dig som kunde hos Klikforsikring.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Mega tilfreds

Jeg var i kontakt med Amani fra Klikforsikring, og hun var virkelig sød og hjælpsom hele vejen igennem. Hun var super forstående, og nu har jeg en god forsikring til en rigtig god pris.

Kære Layal,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Amani, og at du nu har en forsikring, der både passer til dig og til en god pris.

Klikforsikring

Perfekt kundeservice - varm anbefaling.

100% en god anbefaling herfra til Klikforsikring. Service var godt, alle spørgsmål blev besvaret med tålmodighed og forståelse. Også et tak til Abdul, som var meget venlig og forstående, det er altid fedt med god kundeservice. Gode tilbud, godt kundeservice, Klikforsikring anbefales.

21 novembre 2025

Kære Aya,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at Abdul kunne hjælpe dig på en venlig og forstående måde.

Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for at have dig som kunde hos Klikforsikring.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Klikforsikring

Jeg er virkelig glad for Klikforsikring…

Jeg er virkelig glad for Klikforsikring – især fordi Abdul, som jeg talte med, hjalp mig så godt. Jeg har nu en billig og god løsning, hvor jeg er fuldt dækket. Kan varmt anbefale dem!!! 12/10

26 novembre 2025

Kære Amne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at Abdul kunne hjælpe dig med at finde en løsning, der både er billig og fuldt dækkende.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for at have dig som kunde hos Klikforsikring.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

Klikforsikring leverede hurtig hjælp og virkelig god service. Hele forløbet var nemt at forstå, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut. De var både imødekommende og effektive, og det gav en stor tryghed, at alt blev håndteret professionelt. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale dem videre!

Kære kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at hele forløbet føltes både nemt og trygt.

Vi sætter stor pris på, at du anbefaler os videre, og vi er glade for at have dig som kunde hos Klikforsikring.

Super god oplevelse hos Klikforsikring

Super god oplevelse hos Klikforsikring

Nem og hurtig proces, god kundeservice og klare svar. Alt fungerede, som det skulle, og jeg følte mig tryg hele vejen. Kan varmt anbefales! 🙌😊

Kære Mariam,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse med vores service, og at processen var både nem og hurtig.

Klikforsikring.dk gjorde det…

Klikforsikring.dk gjorde det overraskende nemt at finde en forsikring, der passede perfekt til mine behov. Siden er overskuelig, processen er hurtig, og jeg følte mig godt guidet hele vejen. Kundeservicen svarede hurtigt og kompetent, og det gav en rar tryghed i beslutningen. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg gerne anbefaler til andre.

Kære Enas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hjemmeside og kundeservice, og at du følte dig godt guidet hele vejen.

Forsikrings tjek d 25/11-2025

Fik et forsikrings tjek d 25/11-2025 ham jeg snakket med gennem gik det helle og forklaret den dækning de kunne give for de forsikringer jeg spurgte om der kunne han give en lidt bedre dækning men lidt dyre og forklaret det helle med dækning og hvad jeg kunne vælge til af dækning

25 novembre 2025

Kære Tobias,

Tusind tak for din anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med dit forsikringstjek den 25/11-2025.
Det glæder os, at du fik en grundig gennemgang af dine forsikringer, og at vores rådgiver kunne forklare både dækninger og muligheder, så du kunne træffe det rigtige valg for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at have dig som kunde hos Klikforsikring.

Klikforsikring

Har lige skiftet alle mine forsikringer…

Har lige skiftet alle mine forsikringer til billigere og bedre dækninger. Med kompetent og nærværende hjælp fra Abdull.
Kan kæmpe anbefale ham herfra.

25 novembre 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har fået billigere og bedre dækninger med hjælp fra Abdul, og at du har haft en god oplevelse med hans kompetente og nærværende rådgivning.

Klikforsikring

Fik et opkald idag Manden var meget…

Fik et opkald idag Manden var meget uhøflig og pågående Alt hos Klik var bedre end hos andre billig og bedre Fik først en pris på min bil hvor Klik var dyre men det kunne ikke passe sagde han så han ville se beviser Der sagde jeg stop og lage på øv øv Så er der blevet svaret på min kritik fra Klik Det er ikke rigtig det I skriver på nogen måde

11 novembre 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Du har talt med en af vores dygtige agenter, og vi har fået indblik i samtalen. Agenten efterspørger ikke beviser, men bad om at indhente din skadehistorik og dine nuværende policer for at kunne sammenligne med vores tilbud. Dette skyldes, at du under samtalen kørte bil og derfor ikke var helt sikker på, hvad din nuværende løsning indeholder.

Det er standardprocedure, som vi følger med alle, vi taler med – netop fordi vi ikke inviterer alle ind hos Klikforsikring.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde din nye forsikringsudbyder.

Venlig hilsen
Klikforsikring

God service fantastisk medarbejder!!

Jeg kan på det varmt anbefale Klikforsikring! Fra start til slut har jeg fået en service, der er langt over, hvad man normalt oplever. Alt blev håndteret hurtigt, professionelt og med stor imødekommenhed.

Et særligt kæmpe tak til Ali, som leverede en exceptionel kundeservice. Han var ikke bare hjælpsom og effektiv, men også utrolig venlig, tålmodig og oprigtigt interesseret i at finde den bedste løsning for mig. Ali fulgte op hele vejen igennem, forklarede alt tydeligt og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt behandlet.

Det er sjældent at møde så dedikeret og empatisk service – Ali er uden tvivl et stort plus for Klikforsikring!
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til både virksomheden og især til Ali for hans fantastiske indsats. 🌟

28 ottobre 2025

Kære Hadia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores forsikringsservice – og især at Ali har leveret den professionalisme og omsorg, vi altid ønsker at give vores kunder.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi sørger naturligvis for, at Ali får al den ros, du har delt. Det er altid dejligt at høre, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.

Klikforsikring

Billigt dækkende, nemt og hurtigt.

Jeg skulle have lidt forskellige forsikringer, og det var intet problem det var nemt og hurtigt.
Billigt og dækkende og en kæmpe anbefaling af få Abdul som rådgiver 🙌

20 ottobre 2025

Kære Elias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse med at få dine forsikringer hos os, og at både pris og dækning levede op til dine forventninger.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Abdul – han vil blive rigtig glad for at høre, at hans rådgivning har gjort en positiv forskel for dig.

Rigtig god service.

Rigtig god oplevelse da vi skulle go vores forsikringer igennem
Der var virkelig styr på dækningen af de forskellige forsikringer og hvad vi havde behov for.

13 ottobre 2025

Kære Torben,

Mange tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med gennemgangen af dine forsikringer, og at vores team har kunnet sikre den rigtige dækning i forhold til dine behov.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber fortsat at kunne levere den samme tryghed og service fremover.

Klikforsikring

Jeg snakked med en ved navn Abdi han…

Jeg snakked med en ved navn Abdi han gav god service og hjælp

15 ottobre 2025

Kære Emanuel,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har fået god service og hjælp fra Abdi. Vi sørger for at give din ros videre – det betyder meget for os og for Abdi at høre, at hans indsats bliver værdsat.

Klikforsikring

Jeg havde en god oplevelse jeg fik en…

Jeg havde en god oplevelse jeg fik en god service af en ved navn Abdi han var god til at hjælpe med alt

15 ottobre 2025

Kære Viktor,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at Abdi kunne hjælpe dig på en god og professionel måde. Vi sørger for at give din ros videre – det betyder meget for os og for Abdi at høre, at hans hjælp bliver værdsat.

Klikforsikring

Vi fik lavet et forsikrings tjek af…

Vi fik lavet et forsikrings tjek af Abdul og fandt hurtigt ud af at vi ku få mere for pengene ved at skifte fra TopDanmark til Forsia Forsikring.
Så med en Abdul i førersædet og en GOD PORTION supper god kundeservice, fik vi ordnet det hele og glæder os til at være deres nye kunde 👌😊

10 ⭐️ til Abdul

26 settembre 2025

Kære Danni,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse med Abdul og hans kundeservice, og at I fandt en løsning, der giver mere værdi for pengene. Vi giver naturligvis din ros videre til Abdul – han vil blive super glad for de 10 stjerner!

Vi ser frem til at byde jer velkommen som nye kunder hos Klikforsikring.

Klikforsikring

Jeg idag Fået talt med abdi der gav mig…

Jeg idag Fået talt med abdi der gav mig et rigtig godt tilbud Og virkelig lyttede kan helt klart anbefale Klikforsikring!!!

14 ottobre 2025

Kære Unknown Spirit,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at Abdi kunne give dig et godt tilbud og virkelig lytte til dine behov. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med Klikforsikring.

Klikforsikring

Fantastisk oplevelse med Abdi!

Fantastisk oplevelse med Abdi!
Abdi leverede en service langt over forventning. Han var professionel, effektiv og utrolig imødekommende gennem hele processen. Det er tydeligt, at han går op i sit arbejde og virkelig ønsker, at kunderne bliver glade. Jeg kan varmt anbefale Abdi – jeg handler helt sikkert med ham igen!

11 ottobre 2025

Kære Amin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at Abdi har leveret en service langt over forventning, og at du har følt dig godt behandlet gennem hele processen. Vi giver naturligvis din ros videre til Abdi – det vil betyde rigtig meget for ham at høre.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!