Klarastad Recensioni 7

3 stelle
2 stelle
1 stella

En flyttstädning under all kritik - Klara städ i Gävle

En flyttstädning under all kritik. Hade kommit överens om en sak, som jag skulle betala extra för, för att sedan i efter hand få höra att de aldrig tar på sig sådana uppdrag, att de inte skulle ha tagit på sig det från början. Fick åtgärda detta på egen hand, vilket jag kunde men tydligen inte en städfirma som bör vara specialister på städning. Fick även städa lite övrigt också; Det var smulor kvar i skåp, smuts på golv, fläckar på kylskåp och hår i dusch. Inte det trevligaste bemötandet heller. Mycket bortförklaringar.. jag skulle vilja veta hur länge de faktiskt var i lägenheten, skulle säga max 30 min utifrån det där resultatet.

5 maggio 2025

Helt värdelöst

Helt värdelöst. Rekommenderar inte
Lämnade repor och skador efter sig.
AvdelningsChefen svarar inte ens när man ringer.
Jag valde städ för att slippa stress och huvudverk. Men ändå står jag och ska få tag på någon för att få saker åtgärdat.
Dyrare än andra. Och sämre. Billigare med andra.

12 dicembre 2025

Skamlig Flyttstäd

Beställde flyttstäd från Klara städ i Gävle, och det var under all kritik.

1. Dom var 25 min sena utan någon kontakt om förseningen.
2. Gjorde grova missar i städningen, bl a en kalkfläck på diskbänken från ett diskställ det rostfria diskbänken. Hur en "professionell" städfirma kan lämna något sådant vid en flyttstädning är skamligt.

Men framförallt det som var skamligt var att anse att dom erbjudit en flyttstädningstjänst.
Det fanns ett par fläckar från matlagning/matstänk i kök och vardagsrum.
Dessa fick jag själv torka då firman ansåg att dom bara "dammtorkade" väggar. Fläckar som förövrigt gick bort med en knappt fuktig disktrasa.

Definitivt inte värda det priset dom tog för flyttstäd då man behövde rätta till efter dom. Skamligt.

18 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra

Vi anlitade Klara Städ för flyttstädning och både vi och hyresvärden var imponerade över resultatet. Kan varmt rekommenderas i Västerås.

24 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt rekommenderas

Kan varmt rekommenderas, då man inte haft tid att städa så man började känna superstress över allt som måste göras.. bokade därför in en storstädning.. SÅ nöjd med erat arbete, trevlig personal och snabba på att svara på frågor… ser nu fram emot en hemstädning i december.. kan varmt rekommenderas. //Susanne i Fagersta

10 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Värsta flyttstädning även efter 2…

Värsta flyttstädning även efter 2 tillfälle att åtgärda brister (typ allt som var icke godkänd av hyresvärd).
Kvarstående fett på väggar, ventilation ventiler, köksskåp, lampor osv.
Damm och smuts på eluttag, fönster, elementen. Inga fläckar borttagna på väggar, taket, dörrar osv (dörrar är typ orörda - gamla klistermärke på ,
Fläckar osv).
Ett 1-2 mm läger av damm och smuts i alla hörn. Damm på alla andra ytor. Handtag är inte tvättade. Kalk kvar på toaletten.
Golvbrunn ej rensad. Avloppet i solmaskinen heller.
Fönstret är inte öppnat - dam.m och smuts i mellan och på.
Damm kvar på alla ytor.
Ytterdörr - ej rört alls.
Gamla matrester på spisplattorna.
Torkat bara i mitten under kylskåp- allt smuts är kvar på sidor och hörnen.
Diskhon avlopp och rör under har 2 mm fett på kvar.
Köksskåp har fet på alla väggar inne och under.
Mögel kvar mellan kakel i badrummet.
Taket är orörd.
M.m.
Använde avkalknings medel på kökskåpsytor - frätande medel som skadar ytorna.
Nonchalant bemötande där de accepterar inte fel men förklarar bort de (damm - men det är inte så farligt). Frågar inte om tid när de kan komma - bara informerar vi kommer den dagen och den tid.
Inget svar apropå skador som de orsakade - stängde dörrar på icke anslutna kylskåp och frysen efter städning - illalukt som inte går bort.
Be om ursäkt? Vara snäll? Åtgärda miss? Inte om Klara städ i Örebro

4 novembre 2025

Varning!

Håller inte vad de själva utlovar i sina checklistor. Hittar på olika dåliga ursäkter. Otrevligt bemötande och ovilja att rätta till sina fel. Dålig intern kommunikation och tydligen dåliga arbersledare då flera anställda mår dåligt och /eller har slutat.
Har hört flera som är missnöjda med deras tjänster och där de fått komma tillbaka och göra om jobbet både en och flera gånger men tyvärr lyssnade jag inte utan ville ge dem en chans. Tyvärr! Ångrar mig brutalt!
Stor varning för Klara städ Eskilstuna!!!

4 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più