Jeg har mistet tilliden til Kirppu. Jeg har sendt en klage til Kirppu's hovedkontor siden jeg blev udsat til forskel behandling som sælger i Kirppu Ringsted i Marts 2026. Jeg fik et svar i slutninge... Leggi di più
Er kommet i KIRPPU Viborg en rum tid efterhånden. En skøn lys og venlig butik, med gode rummelige stande. Altid har jeg fået god betjening, altid et venligt hej på vej ind i butikken, altid fået svar... Leggi di più
Jeg har haft en stand hos Kirppu Søborg i 8 uger, og min oplevelse er desværre meget blandet. På den positive side er det et fint koncept, og jeg har faktisk fået solgt en del af mine ting. D... Leggi di più
Virkelig øv personalet flytter ens ting fra ens stand UDEN selv at notere det nogen steder. Det resulterede i jeg har måtte rende hele butikken rundt for at finde mine ting rundt i butikken fordi de s... Leggi di più
Kirppu Loppesupermarked er Danmarks første og største loppesupermarkedskæde. Den første butik blev introduceret til Danmark i Hillerød tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, så det i dag er Danmarks førende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, åbne og rene - og så har de et dejligt loungeområde, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfære. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfølgelig også mulighed for selv at sælge ud, og lade dine ting få nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, så de passer lige netop dine behov, hvad end det er børnetøj, almindeligt tøj eller brugsgenstande, du ønsker at sælge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr 💚 Det giver både mening for dig, os og vores planet at gøre genbrug til en del af hverdagen.
Danimarca
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Venligt personale i Hillerød, men desværre opdager vi hver gang vi kommer til vores stand at ting forsvinder, ikke mindst en taske med alarm på til 600kr. Sidst var en prop på en karaffel stjålet☹️ tror ikke det er en ting vi har lyst til at gentage 😒

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Tak til Kirppu Husum, hvor jeg netop har haft en stand.
Udover et godt salg - også af lidt dyrere mærkevarer - er de ansatte både venlige, hjælpsomme og kompetente. Husum (tidl. Herlev) er åbnet i nye faciliteter med et ungt team og en yngre chef i spidsen. De er søde og engagerede, og der er en behagelig atmosfære i butikken. Det virker, som om de rent faktisk godt kan lide deres arbejde, og man føler sig velkommen!
Oplevede også, at der var godt styr på tingene. Min stand lå i en af de rækker, der blev omfattet af en vandskade fra et lækket rør i centret. Ingen skade på varer, men nogle af standene måtte tømmes og genopbygges. Jeg blev ringet op og informeret og kompenseret for de dage, jeg havde mistet. Intet drama - bare roligt og venligt.
Og glemte jeg at sige, at der er nem adgang til butikken via elevator fra den gratis parkering på tagetagen. Endnu en god grund til at vælge Kirppu Husum.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Jeg har haft en stand i næsten 2 mdr. og har fået stjålet varer for flere tusind kr. første gang var det fordi de ikke havde oplyst at jeg kunne få ting i et glasskab, og jeg fik derfor forlænget min lejeperiode gratis. Nu er flere ting stjålet fra glasskab og det eneste de gør er at tjekke overvågning.
Derudover er det rigtig dyrt og kan ikke betale sig i forhold til indtjening.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Det er dejligt at der er nogle stande der har et stort udvalg af gamle DVD'er og Blu-ray ....
Men jeres prismærke ødelægger varen.
Det er umuligt at fjerne fra coverne uden at ødelægge dem...
Tænk jer dog om !! Hvem gider have en DVD hvor der er et fedt prismærke der skjuler halvdelen af info bag på ....

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Venligt personale, nemt og uproblematisk afregning af varerne.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Personale er sød,venlig hjælpsom og altid med et stort smil. Masser af flot og gode ting og så kan man tjene penge hvis man har en stand.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Kirppu I Fredericia er smilende, imødekommende og giver en fantastisk service.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Ved leje af stand i Kirppu, Tilst, forespurgte jeg, om beskyttelse mod tyveri. Blev oplyst om, at dette stort set ikke var tilfældet, hvis man påsatte alarmer. Og overvågningen af butikken/markedet bevirkede, at tyveri kunne spores via overvågning, og dermed afklares! Via overvågning, kunne personalet følge kunderne med "lopperne" rundt i butikken, og se hvor det havnede!!! Jeg fik stjålet en trøje til 1200kr. En trøje kan ikke lige puttes i lommen, og alligevel kunne trøjen ikke spores på overvågning og alarmen virkede så heller ikke???
Dette marked er ikke et trygt sted. 😠Personalet lever ikke op, til det de lover. Tomme ord, tomme løfter!!!

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
I går købte jeg en vare, og da jeg kom hjem, viste det sig, at indholdet ikke stemte overens med det, der stod på prislablen. Derfor kørte jeg forbi afdelingen i dag for at returnere varen. Det viste sig dog ikke at være muligt, selvom den blev købt dagen før og oplysningerne inde i kassen (der lå en manual under varen med en anden titel end den på prislablen) angiveligt ikke matchede prislablen. Der blev ikke engang kigget på kvitteringen. Lidt for arrogant til min smag og jeg blev vred.
Jeg synes, den fremgangsmåde er problematisk. Jeg har selv en stand i butikken og har handlet en del hos jer, men jeg oplever desværre, at især elektronik ofte ikke virker eller ikke svarer til beskrivelsen. Når jeg som kunde ikke kan returnere en vare, der er fejlmærket eller ikke svarer til det oplyste, sætter det både mig og personalet i en uheldig situation.
Det giver et indtryk af en forretningsmetode, der kan opfattes som vildledende varedeklaration, og det bør I virkelig få styr på. Det er hverken fair over for kunder eller medarbejderne, og det skaber frustration og mistillid.
Jeg blev ærlig talt ret skuffet over oplevelsen, både fordi jeg ikke føler, jeg blev behandlet særlig godt, og fordi den måde at håndtere situationen på virker unødigt rigid og til tider en smule arrogant. Det gør desværre, at jeg nu overvejer, om jeg skal fortsætte med de fire stande, jeg har kørende, for jeg kan ikke stå inde for sådanne forretningsmetoder.
At få at vide ”det ved du jo godt” er heller ikke et rimeligt argument i en situation som denne. Jeg håber virkelig, I vil tage denne feedback alvorligt og se på, hvordan lignende situationer kan håndteres mere professionelt fremover.
opdatering.
nu blev jeg så bare lige lidt mere sur.
For Naja kiggede ikke engang hvad der stod på prissedlen.
Der står " Digital Fotografring m- fjernbetjening" og indholdet var en foto ramme. Så de to ting er på ingen måde det samme. Syndes jeres ikke at det er i orden. Det svare til at jeg bare skriver 24 mp på et 6 mp kamera og så bare håber på at kunden først finder ud af det dagen efter. Så er jeg home free. Det er ikke mig som fejler her, der Kirppu der fejler. Og det er en principsag.
Din undskyldning om at varebeskrivelsen ikke kan være 100% korrekt, her er den 0% korrekt. Jeg køber ikke det her B.S det er en dårlig undskyldning for på ledelse niveau for ikke at tage ansvar. Det går ud over jeres kunder, som i lever af og jeres personale som sættes i en dårlig position. Bare det at du blander Naja ind idet her på Trustpilot er simpelthen et udtryk for ekstrem dårlig dømmekraft.

Kirppu Danmark
Det ser godt nok ud til, at I er så desperate, så det er blevet nødvendigt for jer at bruge ansatte, familier, venner og venners venner til at skrive positive anmeldelser om jeres virksomhed😡
OPDATERING
Tak for svar - du har desværre ikke helt ret. Når jeg har været kritisk og stillet spørgsmåltegn ved jeres forretningsmodel, er jeg blevet svinet til verbalt og på mail.
Mht de anmeldelser jeg omtaler, kan jeg sagtens remse navne op for dig. Bl.a. Pernille Seidenfaden ( direktør og gift med den ene ejer)
Det er jo endnu værre på FB og Google. På Facebook sletter og blokerer I, så kritik censureres. Eller I vælger at blokere kunder fra jeres sider.
På Google har I adskillige gange anmeldt jer selv med 5 stjerner. Selv Pernille Seidenfaden har været meget aktiv.
Dette er stærkt i strid med trustpilot’s egne regler og vildledende markedsføring.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Rigtig god service i Kirppu Valby. Jeg har kun haft gode oplevelser som sælger. Og har fundet masser af gode loppefund!

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Jeg har haft stand mange gange, i Valby, Herlev, Søborg og 2 gange i Husum. Sidst her i efteråret. Jeg mistede rigtig mange af mine ting, jeg meldte noget af det til butikken, og fik senere en telefonsvare besked om at de ikke kunne se at tingene var blevet fjernet fra min stand, på overvågningen. Der er selvfølgelig ikke noget at gøre ved det. Men jeg vil ikke have stand i Husum igen, trods et flot salg.

I Roskilde har vi det sødeste og hjælpsomme personale 🤗

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Genbrug er godt , der er så mange gode varer man kan købe , til en god pris .
Genbrugs gaver er et hit i vores familie og vores venner.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Selve konceptet og nemheden i det. Har haft to lejeperioder af en måneds varighed hver og fået solgt virkelig meget. Det kan nemt overhale lejens pris.
Mit Kirppu Sønderborg er det mest fantastiske sted med et altid glad og hjælpsomt personale.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Personalet er i top, altid smilende, og masser af gode ideer (kreative oplæg) som er med til at friste kunderne.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Da både mine forældre og jeg har valgt at rydde ud, faldt valget på Kirppu Kastrup selv om vi bor lige ved siden sf Kirppu søborg. Alene pga lys forhold i butikken. Eller mere den m manglende lys i søborg. Det er logik at de få stande, hvor lyset kan nå hylderne er bokket/reserveret flere år ud i fremtiden. Ærgerligt for os at vi er nødt til at tage helt til Kastrup fra Søborg for at få solgt vores ting. Heldigvis er personale også fantastiske i Kastrup, så det er køreturen værd.

Risposta di Kirppu Loppesupermarked
Vil ikke anbefale at købe elektronik herfra Søborg. Købte en Scanmarker Air herfra. Der manglede en dongle i æsken, og derfor var den ubrugelig. Jeg tog derhen forleden dag og bad om at returnere den eller bede ejeren om at finde donglen til at tilslutte scanneren. Lederen afvist, at jeg beklager, at man skal teste eller tjekke den, når man køber den. Hvordan skal man tjekke elektronik i en butik uden en bærbar computer eller iPad?
Jeg fortalte også manageren, selv uden donglen, at enheden skulle fungere med Android-telefon, og jeg tjekkede, at den ikke virkede. Hvorpå manegeren svarede, at hun stadig ikke kan tage den tilbage, fordi dongle mangler, og hvem ved, måske har du taget den ud. Hvilken dårlig kundeservice og tredjeverdens landebutiksadfærd er dette. Mig og min kone vil aldrig handle herfra igen.
Latterlig opførsel. Kan ikke anbefales.