Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor anbefaling af Kiropraxis! Efter at jeg i mange år har haft problemer med smerter i mit ben, har jeg oplevet en holistisk og utroligt kompetent behandling hos Kiropraxis, der for første gang har m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet i klinikken gennem mange år og hvergang er jeg blevet behandlet godt. Meget professionelle mennesker der er ansat og det er nemt at bestille tid både online og hvis man ringer. Spec... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet nogen gange med min søn på 2mdr, han var helt skæv i kroppen (banan formet), rigtig voldsomt udslæt i ble området . Karina er så super dygtig og har fået rettet ham så meget op og ha... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Chiropratico
  2. Agopuntore
  3. Corsi di body shaping
  4. Fisioterapista

Scritti dall'azienda

Kiropraxis tilbyder tværfaglig behandling med dig og dit mål i fokus. Kiropraxis tilbyder kiropraktik, fysioterapi, akupunktur, kinesiologi, massage, træning og laser behandling. Vores kerneværdier er: tryghed, grundighed, samarbejde, afstressende atmosfære, kvalitet og vedvarende faglig udvikling og nysgerrighed.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Miracle workers!

I have been a patient at Kiropraxis for a little more than a year now and I could not be more satisfied. When I started, I had issues with stress, shoulder/back pain that reflected up to my wrist and fingers. I had visited several specialists regarding these issues, only to hear "yeah, you need to rest your wrist". And after more than 10 years of constant wrist pain (resulting in giving up my design studies, not being able to create/draw with this pain), I gave it another try and made an appointment at Kiropraxis with Stefan.
Stefan was the first person in 10 years, who did not tell me that the only option is to rest my wrist, that there may be a way around it. And believe it or not, I barely have any pain in my wrist.. some days, but not constant pain like before.
Additionally, Stefan has helped me with stress and migraines that are happening due to stress. I could not be happier with the help I have received.
And not to mention how cozy the clinic is and the nice receptionists!

21 febbraio 2022

Risposta di Kiropraxis

Thanks a lot Kristel. So happy to read your review. I'll pass it on to Stefan and our secretaries.

Ubetinget Danmarks bedste klinik

Ubetinget Danmarks bedste klinik. Søde sekretærer, kompetent og tryg behandling. Kan varmt anbefales.

1 febbraio 2022

Risposta di Kiropraxis

Tak Sofie. Du er altid velkommen og vi vil til stadighed gøre vores bedste.

13 uger dreng med låsninger i ryg

Vores søn havde døjet længe med at spænde op i ryggen, havde en favorit side, og ville ikke ligge på maven eller trille.. kort sagt han var fuldkommen stiv i kroppen. Vi havde været til osteopat forinden, men det var desværre ikke hele løsningen.

Vi kom ind til Stefan, og som mor er jeg nødt til at klappe i mine hænder i begejstring over den gode og rolige behandling han gav vores søn.

DAGEN EFTER første behandling lå han flot på maven!! Og triller nu en uge efter til begge sider... Stefan er utrolig dygtig, og vil give de varmeste anbefalinger til enhver tid.

12 gennaio 2022

Risposta di Kiropraxis

Dejligt Lillian. 1000 tak for den skønne feed-back, som jeg håber andre også kan have glæde af. Jeg giver din ros videre til Stefan. Uffe

Anders kan virkelig anbefales

Anders kan virkelig anbefales! Fikser altid min skøre lænd lynhurtigt.

20 dicembre 2021

Tak Julie. Jeg lader også din ros gå videre til Anders. God jul

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har Louise og hun er super service…

Jeg har Louise og hun er super service minded og god til folk med angst 🥰 føler mig så meget hørt og taget af 💚🙏 og receptionisten er så sød og kærlig 🙏 kan varmt anbefales 👌 og der er nærmest ingen ventetid 🙏💚

22 novembre 2021

Risposta di Kiropraxis

Hej Pia. Tak for din feedback. Det er vores ambition at vores kunder får en god oplevelse, så det glæder mig. Din anmeldelse er sendt videre til både Louise og vores sekretær.

Baby behandling til UG

Vores 3 måneder gamle baby har haft problemer med nakken og med en favoritside. Tidlig behandling hos osteopat og øvelser kunne ikke afhjælpe problemet, og derfor fandt vi Kiropraxis. Vi har været der to gange, og som mor må jeg bare sige, at jeg er totalt blown away over Stefans babytække. Så mild og god. Jeg følte mig helt tryg ved at lade ham behandle mit barn. Derudover er han selvfølgelig også dygtig, for allerede samme aften sov vores dreng på den side, han før ikke engang ville kigge til og efter 2. behandling er han helt i hopla.

Jeg kan varmt anbefale klinikken og Stefan, hvis din baby har brug for hjælp. De har i øvrigt også ammehjørne og puslebord hvilket er et kæmpe plus.

20 luglio 2021

Kære Rikke.
Vi er rigtig glade for at jeres søn har fået det godt og at Stefan kunne hjælpe.
Jeg lader din feed-back gå videre til Stefan og takker dig for din anmeldelse - det værdsættes og forhåbentlig kan det hjælpe andre til at vælge behandler/behandlingstype hvis de er i samme situation.
Fortsat god sommer.
Uffe Andersen

Rigtig god behandling..top…

Rigtig god behandling..top professionelle..

18 maggio 2021

Risposta di Kiropraxis

1000 tak for anmeldelsen Jesper. Inspirerer til fortsat at yde det bedste vi kan.

God behandling

Grundet diverse rygproblemer har jeg i perioder gennem de sidste 20 år fået behandling af Uffe Andersen på kiropraxis. Uffe er altid gået til værks på en meget professionel og engageret måde, og jeg har altid følt mig i trygge hænder.
Uffe har altid været meget grundig med at afdække problematikken, og har på tydelig og klar vis formået at videreformidle denne.
Uffe har efter en behandling altid taget sig tid til både at vejlede og vise træningsøvelser, som han efter behov også har eftersendt på mail.

Jeg har altid fået en god behandling, og kan varmt anbefale andre at besøge Kiropraxis.

5 maggio 2021

Risposta di Kiropraxis

1000 tak Maria. Det glæder mig og er meget motiverende når patienter værdsætter grundighed og engagement.

Valutata 1 stelle su 5

Cøliaki patient og laktose intolerance patient- læs med her.…

Jeg var hos kiropraxis efter en lang periode med mave/tarm problemer ovenpå indtag af gluten (rug, hvede, havre og byg).

Mit oplæg og formål var, at med alvorlige tarmsygdomme (cøliaki, mikroskopisk colitis og irritabel tyktarm samt refluks og mælke intolerance) - at jeg blot ville give mig selv en kur, som kunne gøre livet smertefrit igen. Jeg forventede ikke en mirakelkur. Jeg understregede overfor Uffe, at jeg ikke tålte de 4 glutenholdige produkter samt mælk og derfor ikke skulle indtage disse.

Uffe lyttede til mig og undersøgte mig, hvorefter han satte mig på en kur med 4 forskellige slags homøopatisk medicin fra klinikken samt en del produkter fra en anden leverandør. Han bad mig ligeledes midlertidigt stoppe med at indtage en af mine mediciner fra Herlev Sygehus - for at kroppen kunne gøre arbejdet sammen med de homøopatiske produkter.

Efter en uges tid mærkede jeg forværring og smerter i tarmsystemet. Jeg skrev til Uffe, som svarede retur; normalt anbefaler man vand, motion og fibre. Det råd kendte jeg godt og brugte allerede dagligt.

Jeg fik det værre og var på hospitalet hvor de tog prøver, som viste infektion(betændelse) og forstoppelse i en svær grad. Jeg tog hjem, kiggede alle præparaternes indholdsfortegnelse igennem igen (havde ellers gjort det inden, men en af etiketterne var lidt krøllet) og der stod “rug” i et produkt. Ligeledes mælkesukker.

Jeg bad derefter klinikken om at refundere min behandling og præparater, da jeg oplevede ikke at blive hørt og forstået. Cøliaki er ikke allergi, men en alvorlig lidelse i tarmen. Cøliaki bliver af og til betegnet glutenallergi, fordi man ikke kan tåle gluten. Men der er ikke tale om en egentlig glutenallergi med allergiske reaktioner. Det går jeg ud fra, at Uffe ved, da han ikke siger andet.

Svaret retur er langt, men i grundessensen: … "det er IKKE på grund af mine produkter selvom der står rug og mælk… kort fortalt er ALT hvad der er i de homøopatiske opløsninger så fortyndet at det ikke findes i væsken mere. Jeg har haft mere udfordrende patienter end dig og dem som ikke lykkedes, er fordi de opgiver for tidligt."

"Jeg har IKKE overhørt din allergi overfor rug (med mere), men forklarer dig at der IKKE er rug i produkterne. Fortyndingen er ekstrem." Han henviser til producentens hjemmeside, hvor de skriver følgende om produkterne: “Den sprit (ethanol), der indgår i Allergicas homøopatiske lægemidler, er baseret på økologisk hvede kommer fra Italien.“ - og FDA forklarer usikkerhed: Ethanol fremstilles kommercielt fra mel - enten hvede- eller majsstivelse - ved gæring efterfulgt af destillation. Ethanol fremstillet af hvede indeholder typisk ikke påviselig tilbageværende gluten. Da ethanol destilleres, bør destillationsprocessen tjene til at fjerne alle proteiner eller peptider. Ethanol kan anvendes i glutenfrie produkter”.

Jeg kan påviseligt godt mærke det.

Ligeliges står der på hjemmesiden, som Uffe henviser til: Lider man af laktose-intolerance, skal man være opmærksom på, at der findes laktose i små mængder i visse af Allergicas homøopatiske lægemidler.

Jeg kan påviseligt godt mærke det.

Det kan også aflæses i hospitalets blodprøver, at jeg har fået betændelse igen. Hvilket var det, jeg bad om ikke skulle ske. Jeg oplever endnu engang - efter 3 mail, at behandleren ikke tager mig alvorligt. Da jeg beder ham refundere købet og behandling, skriver han til mig, at “Det svarer til at gå på restaurant, bestille en ret og spise den, betale og forlade restauranten og bagefter kontakte restauranten og fortælle at man vil have pengene retur fordi det ikke var det man ville have alligevel”.

Nej, det gør det ikke. På en restaurant fortæller jeg også, at jeg ikke kan tåle gluten og mælk, hvorefter de retter sig efter dette og fortæller mig om de kan lave et måltid, der er rent eller ej. Derefter producerer de en ret, som jeg spiser uden at kunne mærke reaktion efterfølgende.

Jeg vil blot advare dig som har alvorlige sygdomme. Lad være med at investere i behandling her.

25 aprile 2021

Kære Helene

Trustpilot er tænkt som en platform hvor man anmelder virksomheder – ikke et sted hvor der foretages moderne hekseafbrændinger uden retssag, hvor tiltalte ikke får mulighed for at blive hørt. Du kan, uden konsekvenser skrive lige hvad du vil og dermed skade både mennesker og virksomheder. Jeg er underlagt både juridiske og etiske regler som jeg SKAL følge.

Jeg har læst dit indlæg grundigt og overvejet mit svar nøje.

Jeg kan ikke genkende den behandler som du beskriver og forløbet du beskriver indeholder essentielle ukorrektheder og fordrejninger.

1. Du har været til 1 (en) konsultation og efterfølgende har vi udvekslet en del korrespondance. Der er ikke grundlag for de beskyldninger du sender mod klinikken og mig baseret på et enkelt besøg uden opfølgning eller et konstruktivt samarbejde omkring din proces. Derudover har du ikke har fulgt mine vejledninger.
2. Du er IKKE blevet opfordret til at stoppe med din receptordinerede medicin. Det gør jeg ALDRIG. Du udtrykte et ønske om at ophøre med den medicin du allerede tog, eftersom den gav dig en del bivirkninger. Hvad jeg udtrykte var, at jeg var enig med DIG i at det kunne være et mål på sigt, at medicinen kunne udfases. Det er først nu på Trustpilot, at jeg får information om at du egenhændigt havde valgt at stoppe din medicinering, hvilket med stor sandsynlighed har medvirket til din symptomforværring.
3. Du skriver at præparaterne du fik udleveret, er fra Allergica. Det er ikke korrekt. Produkterne er fra Fitomega. Du fik, i en af mine mails, et link til Allergica, som hjælp til dig, så du kunne få for en dansk forklaring på hvad homøopati er. Det beskriver deres website vældigt godt. Desuden fastholder jeg, med mere end 20 års erfaring, at de fortyndinger af rug mv. er så udvandede at de ikke er at betragte som værende til stede i produkterne og dermed vil kunne skade dig. Hele din reference til Allergica er meningsløs i forhold til deres produktbeskrivelse, da det ikke er Allergica produkter du modtog (som du kan læse på flaskerne).
4. Vi havde en fin og konstruktiv dialog, både under konsultationen og ved efterfølgende uddybende og forklarende mailkorrespondance. Diologen og det konstruktive samarbejde ophørte pludselig ud af den blå luft, da du Påske dag sender mig en mail hvor du kræver pengene tilbage fordi du har fået tilbagefald. Jeg bruger en del tid samme dag på en lang og forklarende mail, stadig med målet for øje, at din organisme skal få det bedre, men må melde ’hus forbi’ i forhold til om du skal have dine penge tilbage. Du har fået et nyt mål, at få dine penge tilbage, så trods flere opfølgende mails, er det konstruktive samarbejde brudt sammen.
5. Jeg er en empatisk, dedikeret og erfaren behandler, som vedvarende søger ny viden og lægger hjerte, hjerne og engagement i at hjælpe mennesker som blandt andet søger hjælp og 2. opinion til funktionelle lidelser. Oftest fordi disse mennesker ikke har fundet eller mener at kunne finde løsningen på deres problemer i det etablerede sundhedsvæsen. Så hvad angår hvorvidt mennesker med alvorlige sygdomme skal vælge eller fravælge konsultationer hos mig; jeg behandler IKKE alvorlige sygdomme. De skal behandles på hospitalet. Jeg forsøger at hjælper mennesker med funktionelle lidelser, til at få det bedre. Til tider mennesker med sygdomme som ønsker et supplement til konventionel medicin. I begge tilfælde i et godt og konstruktivt samarbejde. Og det er der heldigvis rigtig, rigtig mange der har deltaget konstruktivt i og været glade for i de sidste 23 år. Jeg er oprigtigt ked af at det ikke lykkedes i tilfældet med dig, Men det gør mig ikke til den behandler du beskriver.

Jeg må derfor konkludere: der har ikke været et konstruktivt samarbejde, jeg har kun haft mulighed for at se dig en enkelt gang og du ikke har fulgt mine vejledninger, hvorfor Kiropraxis/jeg IKKE kan drages til ansvar for dine efterfølgende problemer eller dømmes som du gør i det ovenstående. Og at du efterfølgende ikke kan lave din egen diagnose og med den i hånden konkludere, at årsagen til dine opståede problemer alene skyldes mine vejledninger eller de produkter du er blevet givet.

Kiropraxis, vores behandlere og jeg selv står altid parat til at hjælpe vores patienter, også hvis der opstår uforudsete udfordringer. Men det kan vi kun hvis behandlingsvejledninger bliver fulgt og et konstruktivt samarbejde er forsøgt. Det er ikke tilfældet her.

Du ønskes god bedring.

Mvh

Uffe Andersen

Succesfuld behandling af hjernerystelse

Jeg gennemgik en længere behandling hos Theresa efter en hjernerystelse jeg fik i juni 2020 som kun langsomt blev bedre. Theresa lagde et skræddersyet program som har gjort at jeg i dag slet ikke er påvirket af hjernerystelsen længere. Jeg kan kun sige mange tak for hjælpen.

7 marzo 2021

Risposta di Kiropraxis

Tak for anmeldelsen Nikolaj. Hjernerystelser er en svær problematik og bliver ofte under- eller fejlbehandlet. Vi er glade for at Theresa er en del af klinikkens personale og at du har fundet den hjælp du havde brug for. Jeg lader tilbagemeldingen gå videre til hende. MVH Uffe

Valutata 5 stelle su 5

Anders er en fantastisk behandler

Anders er en fantastisk behandler. Han virker meget personlig investeret, og jeg følte mig bestemt ikke bare som “den næste patient”. Kæmpe ros herfra

29 gennaio 2021

Risposta di Kiropraxis

Tak Jonas. Dejlig feed-back at få samme dag som Anders er blevet fastansat i Kiropraxis. Vi er så glade for ham, både som kollega og for alt det han gør for vores patienter. Jeg lader din ros gå videre til ham.

Very good experience with Kiropraxis

Very good experience with Kiropraxis. I went for a few treatments and training with Theresa Scheel and can highly recommend her as I´ve already done many times in the past! Nevertheless, the whole clinic has a really nice atmosphere when you come in and seems like a well-managed place with a long history in the field. 5/5!

28 gennaio 2021

Risposta di Kiropraxis

Adam, we are so glad to hear that. We are proud and honored to have Theresa in Kiropraxis - she really helps a lot of people who can't get adequate help elsewhere. The Master of the nervous system. Thank you for the feed-back. BR Uffe

Valutata 5 stelle su 5

Et sted fyldt med dygtige behandlere

Kiropraxis er en klinik fyldt med mange dygtige og forskellige behandlere. Jeg opsøgte selv Kiropraxis, og særligt Theresa, i forbindelse med en hjernerystelse. Theresa fik hurtigt lavet en plan for mit genoptræningsforløb og hjalp mig på benene igen. Jeg kan varmt anbefale stedet.

23 gennaio 2021

Risposta di Kiropraxis

Mange tak. Ja - Theresa kan noget helt særligt når der er behov for genoptræning af hjernerystelser. Vi er stolte af hende.

Stor faglig kompetence

Meget faglig kompetente folk og altid høj service.

20 gennaio 2021

Risposta di Kiropraxis

Tak Peter. Det værdsættes, særligt når anmeldelsen er skrevet af en dygtig behandler. MVH Uffe Andersen

Jeg kan varmt anbefale Kiropraxis

Jeg kan varmt anbefale Kiropraxis, hvilket jeg jævnligt har gjort i de 17 år jeg har gået der. De er dygtige, enormt søde og service minded. Har over tiden været hos flere forskellige behandlere og har altid været meget tilfreds.
De kan noget særligt og har ”redet” mig utalige gange. Tryllet tider frem ASAP med akut opstået smerter.
Der er en dejlig, saglig og afslappet atmosfære.

20 gennaio 2021

Risposta di Kiropraxis

Kære Bente. Vi er rigtig glade for at høre at vores anstrengelser bærer frugt. Du er altid velkommen. Bedste hilsner Uffe Andersen

Valutata 1 stelle su 5

Jeg vil ikke anbefale Kiropraxis

Jeg vil ikke anbefale Kiropraxis. Hverken personalet eller behandlingen jeg fik. Jeg har brugt næsten 4.000 kr. her på forskellig behandling og medicin og har på ingen måde fået det bedre. Jeg betalte endda mere end der stod på deres hjemmeside til at starte med.

18 gennaio 2021

Risposta di Kiropraxis

Hej Nick. Jeg ville ønske at vi kunne hjælpe alle. Vi tilstæber at gøre vores bedste - hver gang. Nogen gange er opgaven ikke ligetil. Du skal vide at din frustration også er vores og vi ikke giver op. Tak for din forståelse. MVH Uffe Andersen, kiropraktor

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più