L'azienda ha risposto
Jeg er kommet i klinikken gennem mange år og hvergang er jeg blevet behandlet godt. Meget professionelle mennesker der er ansat og det er nemt at bestille tid både online og hvis man ringer. Spec... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kan varmt anbefale Kiropraxis, hvilket jeg jævnligt har gjort i de 17 år jeg har gået der. De er dygtige, enormt søde og service minded. Har over tiden været hos flere forskellige behandlere og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er kommet nogen gange med min søn på 2mdr, han var helt skæv i kroppen (banan formet), rigtig voldsomt udslæt i ble området . Karina er så super dygtig og har fået rettet ham så meget op og ha... Leggi di più
Kiropraxis tilbyder tværfaglig behandling med dig og dit mål i fokus. Kiropraxis tilbyder kiropraktik, fysioterapi, akupunktur, kinesiologi, massage, træning og laser behandling. Vores kerneværdier er: tryghed, grundighed, samarbejde, afstressende atmosfære, kvalitet og vedvarende faglig udvikling og nysgerrighed.
Lyngbyvej 43, 2100, København, Danimarca
Stor anbefaling af Kiropraxis! Efter at jeg i mange år har haft problemer med smerter i mit ben, har jeg oplevet en holistisk og utroligt kompetent behandling hos Kiropraxis, der for første gang har medført, at det i dag går fremad. Vil anbefale alle, at konsultere behandlerne hos Kiropraxis.

Risposta di Kiropraxis
Jeg har gået til behandling hos Lisa og Anne. De er så dygtige og ved altid hvordan de skal behandle mig. Jeg er kommet ind med knæskader og smerter i nakke/skuldre, og en kombination af kiropraktik/kranio sakral og akupunktur/massage har gjort en kæmpe forskel for mit helbred. Jeg kan helt klart anbefale Kiropraxis.

Risposta di Kiropraxis
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er ikke bare et tilfælde eller en heldig dag, når man oplever en effektivt lindrende og god behandling hos Kiropraxis, Stefan Lindstam.
Hver ENESTE gang med opfølgning og fortsat rådgivning er levering af stor kompetence, venlighed, imødekommenhed.
Og- ved kontakt med frontdesk er der altid hjælpsomhed og forståelse for at trylle en hurtig aftale ved behov

Risposta di Kiropraxis
Det er et virkelig godt sted, altid meget hjælpsomme og dygtig behandler.
Kan kun varmt anbefale Kiropraxis.

Risposta di Kiropraxis
Kan kun anbefale Kiropraksis. Professionel og kompetent behandling. Dette fra booking af tid til behandling.
Søde, smilende og dygtige.

Risposta di Kiropraxis
Nemt altid at få tid og stort udvalg af behandlere. De er gode til at informations dele, så man nemt kan gå til en af de andre behandlere uden problemer.
Der vises desuden stor forståelse og medmenneskelighed, som også afspejler sig i behandlingen, hvor patienten bliver sat først og lyttet til
Jeg var hos Uffe første gang for 2 år siden. Jeg havde fået et udbrud af psoriasis over hele kroppen efter et pludselig dødsfald i den tætte familie. Uffe testede mig og fandt også ud af at hele min krop var stressramt og meget ude af balance. Jeg blev sat på en kur med masse præparater, også homøopatiske midler. Efter 10 uger og en masse præparater var hele mit system i balance igen. Psoriasisen forsvandt efter de første 10 dage. Jeg har lige været hos Uffe igen grundet kontakt eksem i ansigtet. Her blev jeg blandt andet testet for ubalance i det metaboliske system, forekomsten af candida og andre ubalancer. Efter en kur på 6 uger af utallige præparater var min krop fuldstændigt i balance igen. Eksemen var også væk
Jeg kan varmt anbefale Uffe og hans behandling. Dog tænker jeg det er vigtigt at følge kuren fuldstændigt for at opnå resultat. Også selv om det kan være en dyr udskrivning at købe de præparater man skal have.

Risposta di Kiropraxis
Altid effektiv og virksom behandling - og dejligt man efter længere tids fravær, kan komme hurtig til i akutte situationer.

Risposta di Kiropraxis
Mest af alt : det hjælper og Uffe er som altid i gang med at lære nyt om nye måder at forstå kroppen på😊

Risposta di Kiropraxis
Jeg kom ind med hold i lænd og nakke, 2 behandlinger senere var jeg stort set symptomfri. Ærlig og redelig behandling og venligt personale. Mine varmeste anbefalinger

Risposta di Kiropraxis
Rigtig god oplevelse - godt samarbejde mellem behandlerne afhængig af løsning der er bedst for mig som patient - smil og kompetent reception. Man føler sig tryg og tilpas i deres hænder - kan varmt anbefales.

Risposta di Kiropraxis
Fantastisk oplevelse kan klart anbefale det ,havde aldrig været til kiropraktor før og vr ærligt lidt bange for at prøve det,men jeg var i gode hænder hos Steffen som er blevet min faste. Jeg havde mange års smerter i hoftwskål og ryg med en masse stivhed i nakken men 2 gange pr måned er jeg et smut forbi. De skal have ros til skyerne, dog driller deres hjemmeside af og til megen man kan altid ringe til dem.

Risposta di Kiropraxis
Fantastisk kiropraktisk klinik, med et væld af alternative behandlingsformer. Super sted, kan klart anbefales.
Har ingen smerter i ryggen efter sidste behandling... de er flinke og giver mange gode råd... har brugt dem siden de flyttede til haraldsgade.... de kan anbefales
Kiropraxis har gjort en fantastisk indsats for at få genaktiveret musklerne og genetableret mobiliteten i min venstre arm efter mit uheld på skiferien. Det gør en forskel for mg hver dag. Søren
Effektiv og professionel behandling. Super og imødekommende service. Har intet at udsætte. Kun godt.
Kom kravlende ind pga hold i ryggen og kunne gå derfra helt normalt.
I øvrigt efter en grundig undersøgelse inden behandling, for at sikre at der “bare” var tale om hold i ryggen og ikke diskusprolaps eller nerver i klemme.
Altid venligt og kompetent personale.
Kunden/patienten er altid i centrum.
Der arbejdes udfra et holistisk syn.

Risposta di Kiropraxis
Super hyggeligt sted med god atmosfære og god professionel behandling hver gang. Fik tid samme dag jeg henvendte mig, meget rart når behovet er stort.
Tak for det!
Professionel og kompetent behandling af jeres behandler Anders. Hans rolige måde at være giver en enorm tillid. Vil klart anbefale Kiropraxis!

Risposta di Kiropraxis
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.