Valutata 5 stelle su 5

Goedendag medewerkers Rockwood, ik had wat hout problemen met de rugleuning van onze buitenbank. Het probleem is echt top en snel opgelost door een nieuwe houten rugleuning te sturen met een koeri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische service al vooraf ze hebben echt met me mee gedacht, omdat de hoogslaper precies ergens tussen moest. Montage was top die hebben zo hun best gedaan om de hoogslaper op de gevraagde plek t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hier een kinderbed aangeschaft, na aanleiding van de reviews besloten om achteraf te betalen. Levertijd was +- 7 werkdagen. Bed lijkt zeer stevig, in elkaar zetten was eenvoudig. Wel miste we 16 schro... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Na alle slechte reviews toch de gok gewaagd voor het bed. Die was prima en blij dat we de stap hadden gezet. Maar vorige week moest manlief iets achter het bed pakken, zakt zo door 2 matrasleggers hee... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Negozio di mobili da esterno

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Rockwood® Kinderbedden, gevestigd in Veenendaal, is onderdeel van MRproducts Nederland en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige kinderbedden die gemaakt zijn met oog voor detail. De kinderbedden, hoogslapers en peuterbedden zijn zeer solide en vervaardigd van 100% massief grenenhout. De bedden worden in prachtig dekkend wit, grijs of naturel afgeleverd. De houtstructuur is nog zichtbaar (fijne nerven) en vertegenwoordigt het mooie natuurproduct hout. Wij onderscheiden ons sterk van onze concurrenten aangezien wij het productieproces in eigen beheer hebben en zodoende de prijzen van deze luxe kinderbedden zeer scherp kunnen houden.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Top!!!Super te woord gestaan aan de…

Top!!!Super te woord gestaan aan de telefoon er is zelfs nog geprobeerd om de route aan te passen zodat t bedje eerder geleverd zou kunnen worden ivm verjaardag zoon!!!Ben enorm tevreden en raad Rockwood zeker aan!!!!Ga zo door!!!

1 aprile 2020

Risposta di Rockwood® Kinderbedden

En was jullie zoon blij met zijn verjaardagscadeau? Hopelijk slaap hij heerlijk in zijn nieuwe bed.
Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Team Rockwood

100% tevreden!

Wij hebben voor onze kleine een peuterbed, een kledingkast en een heel gaaf/bijpassend munitiekistje (nachtkastje) gekocht en raad iedereen aan hier ook te kijken wanneer je dit soort zaken nodig hebt. We konden het zelfs compleet maken met het beddengoed. Super behulpzaam personeel, van de showroom tot aan de bezorger. Degelijke spullen voor een nette prijs.

24 marzo 2020

Risposta di Rockwood® Kinderbedden

Wauw! Wat een mooie complimenten.
Veel plezier met peuterbed Tim en ja wat is het munitiekistje stoer hé?!

Super!

Wij zijn erg tevreden over onze bestelling bij rockwood. Levering was goed en de kwaliteit van het bed is super! Mijn nichtje is diezelfde avond nog blijven slapen en ze zei dat ze super lekker heeft geslapen!
Dus in 1 woord; top!

19 marzo 2020

Risposta di Rockwood® Kinderbedden

Bedankt Ilona! Wat goed om te horen van je nichtje dan het logeer- of Rockwoodbed heerlijk slaapt!

Combi-bed grijs

Vorige week de showroom bezocht en heb voor onze dochter het Combi bed grijs gekocht. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg advies over een matras. Het Combi-bed is een mooi, stevig bed en eenvoudig in elkaar te zetten. De houtnerf komt er lichtjes doorheen wat een mooi effect geeft. Onze dochter sliep er meteen goed in en is apetrots op haar nieuwe bed! Een aanrader!

3 gennaio 2020

Prachtig mooie bedbank

Prachtig mooie bedbank. Mooi materiaal, stevig. Alleen de beschrijving om hem in elkaar te zetten kan beter, was soms best onduidelijk.

Top bed

Top bed! Mijn kleine man is er erg blij mee. Stevig en makkelijk in elkaar te zetten.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering van een mooi bed

Snelle levering van een mooi bed. Goed prijs kwaliteit verhouding vriendelijk personeel. Degene die het kwam leveren was wat onhandig en dacht emhet begane grond af te leveren terwijl we 7 hoog wonen. Ik niet akkoord dus kwam hij alsnog mee.

Peuterbed Tim

Ik heb deze week peuterbed Tim besteld met toebehoren. Een prachtig bed, zeer makkelijk te monteren en goede kwaliteit. Erg goede service: je wordt vantevoren gebeld over de levering. Kortom, een fijn bedrijf.

1 maggio 2019

bedbank Sam met onderlade

Hebben een bedbank besteld via het internet, omdat er een artikel niet meer op voorraad was, hadden ze ons een voorstel gedaan om deze zelf te bestellen tegen een vergoeding, of wachten dat deze terug op voorraad was, en dan alles samen op te sturen. Echte topservice, een echte aanrader.

16 febbraio 2019

Super

Afgelopen zaterdag zijn wij in de winkel geweest. Waren opzoek naar een peuterbed. Onze keus viel op 'milly en mo'. Wat een gaaf bedje is dit! 1 van de medewerkers heeft ons zeer goed geholpen. Wouden graag een grote kussen ipv het kussen wat in het totaalpakket zat. Dit was geen probleem.
konden het bed gelijk meenemen. Eenmaal thuis misten wij de schroeven voor de la. Hierover gebeld en er werden schroeven opgestuurd.
zijn zeer tevreden en nog belangrijker, onze dochter is helenaal blij met haar nieuwe bed!

14 febbraio 2019

Kajuitbed Jasper.

Kajuitbed Jasper besteld.
Bedje zit heel gemakkelijk, maar stevig in elkaar. Bedje is goed geschuurd, de kistjes moeten wel even licht geschuurd worden.
Verder nette informatie voorziening over levering. Levering met extern bedrijf ook goed geregeld.

4 febbraio 2019

Super mooi stevig bed..!

Wij zijn afgelopen zaterdag in de showroom geweest en hebben voor onze knappe jongen het stoere bed Robin gekocht,
Hij was op voorraad dus we hebben hem gelijk meegenomen en thuis makkelijk in elkaar gezet :-)
Super mooi, super stevig, super zwaar bed voor een super prijs..!

29 gennaio 2019

Stoer bed! Perfecte service

We hebben een prachtig steigerhouten Kajuitbed besteld (Jesper in grijs). Het is een super stoer, robuust bed. Onze zoon is er de koning te rijk mee!
Bovendien is er ook nog eens sprake van een perfecte service. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer.
Dank je wel!

4 gennaio 2019

Mooi en stevig bed

Wij hebben kinderbed Tim besteld voor onze zoon van 2. Levering was snel en op tijd. Het bed was makkelijk in elkaar te zetten, omdat grote delen al in elkaar zaten, dat was handig. De kwaliteit is super, het is erg stevig en het hout is goed afgewerkt. Aanrader door de goede prijs/kwaliteitverhouding!

3 gennaio 2019

Kinderbed Tim

Voor onze dochter van 2 het leuke en stoere bed Tim gekocht. Prima service en goede informatie over levering! Goed in elkaar te zetten en een heerlijk matras. Wel een aantal minpunten: het bed kraakt erg en de wieltjes onder de lades maken veel herrie bij het open en dicht schuiven. De bodem van de lade is ook niet erg stevig. Vooral de punten met betrekking tot de lades zouden naar mijn idee met enig gemak kunnen worden verbeterd. Het kraken kan ik niet echt oplossen, heb alle schroeven al wat vaster en ook iets losser gedraaid maar dat helpt niets helaas.

27 dicembre 2018

Bedbank Sam grey

Lang zitten zoeken na een leuk bed voor de kleine man, en waar je ze ook kunt bekijken. En toen kwam ik rockwood tegen. Middag gepland en heen gegaan mooie showroom en goeie service, goed geïnformeerd over een matras bij het bed!
Wij hebben hem zonder lade gedaan, maar deze is later nog los te bestellen dus dat is super mocht je achteraf toch denken ik mis toch die lade!! Dankjewel rockwood, ik zal jullie aanraden!

19 dicembre 2018

Tienerbed voor dochter 2 jaar

Wij hebben een wit tienerbed met extra bedlade gekocht. Er werd bij levering prima rekening gehouden met ons drukke rooster, zodat ons bed snel bij ons werd afgezet. Makkelijk en snel in elkaar te zetten, super service en een heel mooi bed!
Natuurlijk zouden we graag de kinderpicknicktafel winnen voor onze schatjes van 2 en 4, maar zo niet... Hij staat al op ons verlanglijstje!

17 dicembre 2018
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più