Valutata 5 stelle su 5

Goedendag medewerkers Rockwood, ik had wat hout problemen met de rugleuning van onze buitenbank. Het probleem is echt top en snel opgelost door een nieuwe houten rugleuning te sturen met een koeri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische service al vooraf ze hebben echt met me mee gedacht, omdat de hoogslaper precies ergens tussen moest. Montage was top die hebben zo hun best gedaan om de hoogslaper op de gevraagde plek t... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Na alle slechte reviews toch de gok gewaagd voor het bed. Die was prima en blij dat we de stap hadden gezet. Maar vorige week moest manlief iets achter het bed pakken, zakt zo door 2 matrasleggers hee... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Negozio di mobili da esterno

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Rockwood® Kinderbedden, gevestigd in Veenendaal, is onderdeel van MRproducts Nederland en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige kinderbedden die gemaakt zijn met oog voor detail. De kinderbedden, hoogslapers en peuterbedden zijn zeer solide en vervaardigd van 100% massief grenenhout. De bedden worden in prachtig dekkend wit, grijs of naturel afgeleverd. De houtstructuur is nog zichtbaar (fijne nerven) en vertegenwoordigt het mooie natuurproduct hout. Wij onderscheiden ons sterk van onze concurrenten aangezien wij het productieproces in eigen beheer hebben en zodoende de prijzen van deze luxe kinderbedden zeer scherp kunnen houden.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Peuterbed Tim

Een korte tijd geleden hebben wij 2x peuterbed Tim gekocht. Ik heb na een paar dagen dan ook een hele goede revieuw gegeven. Echter bleek dit helaas niet zo te zijn. Je hoeft maar met je nagel tegen het bed aan te komen en er zit gelijk een kras in en lakschade. Wij hebben dit nooit eerder met meubels gehad en dit is best jammer dat het zo'n slechte kwaliteit heeft voor zo'n prijs. Wij zijn ook zeer teleurgesteld en hebben spijt dat we de spaargeld van de kinderen hieraan hebben uitgegeven.

21 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hoe hard suckt deze service man....

Hoe hard suckt deze service! Bedje voor de zoon z'n verjaardag moest er al een hele tijd zijn. Dan werd het plots medio februari, dan begin maart, dan medio maart, maar daar zijn we volgens mij ook al weer overheen. NUL communicatie hieromtrent, enkel als je zelf contact opneemt. Zeggen ze wel elke keer dat ze je geld willen terug geven, maar ik wil gewoon het bestelde bed.

20 marzo 2024

Goede zaak

Ik voelde me daar welkom vanaf het moment dat ik binnen liep en de medewerkers en eigenaars waren super vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb daar een bed en een kast gekocht waar ik tevreden mee ben.

1 marzo 2023

superleuk zaak!

superleuk zaak!
kwam binnen en werd meteen geholpen door het personeel.
boden me een kopje koffie aan en hielpen me met wat ik nodig had.
uiteindelijk 2 bedden besteld en was binnen 2 weken binnen.

top zaak!

15 gennaio 2024

Mooi bed om te zien

Mooi bed om te zien. Maar het matras is veel te dik. ! Het lijkt een seniorenbed. Je kunt niets van het bed zien, (van het hoofdbord & voeteneind). Ruilen was mogelijk.! Maar komen er wel kosten extra bij.
Slechte service 1 X maar nooit weer..

21 dicembre 2023
Logo di Rockwood® Kinderbedden

Risposta di Rockwood® Kinderbedden

Beste Ineke,
Bedankt voor je feedback.
Jammer om te horen dat je het niet mooi vind. Helaas zijn matrassen e.d. altijd persoonlijk en heeft dit niks met de kwaliteit of onze service te maken. Omruilen is nog steeds mogelijk, alleen zijn de verzendkosten die erbij komen niet gratis. Onze chauffeurs dienen ook betaald te worden... Mvg Klantenservice Rockwood

Valutata 2 stelle su 5

Mooi maar niet duurzaam

Het bed is van mooi hout en zeer praktisch met onderschuifbed en twee lades over de gehele breedte. De mensen die het kwamen leveren en monteren waren erg onvriendelijk en kort af. Hiervan ook een melding gemaakt. Nadien bleek ook dat er een lade uit elkaar viel, dus niet goed was vastgeschroefd. De lattenbodem bij het uitschuifbed is van dunne latten dus snel kapot helaas.

7 luglio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Een prachtig peuterbed besteld.Voor…

Een prachtig peuterbed besteld.Voor meer prijs bestel je een onderlade om het geheel nog leuker en praktischer te maken net als op de reclamefoto. Toen we de onderlade aan het monteren waren viel het al op dat de bodem een goedkoop, dun, buigzaam karton is. We hebben niks anders dan lakentjes erin gelegd en ja hoor......Ben erg teleurgesteld!!

5 settembre 2022

Heel tevreden

Ik heb de bestelling met korting kunnen krijgen (juli-actie). De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De bestelling is binnen een week geleverd en tegen 20 euro naar boven gebracht. Het contact met de klantenservice voor simpele vragen verliep vlot. Zelfs na sluit. We waren de handleiding kwijt van de bedlade en deze kreeg ik via WhatsApp opgestuurd. Het in elkaar zetten van de Sam ging ook heel gemakkelijk. De bedlade was wel iets meer een uitdaging omdat het onderste board niet naadloos aansloot en dat is het enige benoemingswaardige minpuntje. Hopen dat de schroeven het houden op het randje. Verder heel erg tevreden en zeker om aan te raden. Nu hopen dat het bed de komende tijd stevig blijft. Onze dochter is in ieder geval enthousiast!

27 luglio 2022

Levertijd klopt niet

Levertijd klopt niet! Op de website staat direct leverbaar maar achteraf gezien is dit helemaal niet waar! Klantenservice erg kortaf. Heel jammer maar ik overweeg de bestelling te annuleren.

15 marzo 2022

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
Triplex voor schuiven op wieltjes waren te groot alsook de achterste planken van de schuiven. Wij hebben die nog op maat moeten zagen. Gelukkig voor ons dat ik een handige harry in huis heb. Want anders zit je met een serieus probleem.
Bed is heel stevig Ben tevreden over de kwaliteit.

4 gennaio 2022

Hier een kinderbed aangeschaft

Hier een kinderbed aangeschaft, na aanleiding van de reviews besloten om achteraf te betalen. Levertijd was +- 7 werkdagen. Bed lijkt zeer stevig, in elkaar zetten was eenvoudig. Wel miste we 16 schroeven waarvan we er 4 niet zelf konden vervangen, na een mailtje hadden we de volgende dag al de missende schroeven in huis.

18 novembre 2021

Leuke showroom

Leuke showroom! Veel keuze aan kinderbedden, maar ze verkopen ook picknicktafels!
Na een kopje koffie 2 bestellingen geplaatst. Snel en netjes bezorgd.

16 settembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più