Netjes, vriendelijk, stipt, creatief. Het resultaat is supermooi. Het bedrijf doet wat het beloofd... 1 minpuntje voor de administratie&communicatie. Dank u Kijzer team..
Geleverde werken: Isoleren & vernieuwen dak (zowel hellend als plat dak) weghalen asbest leien & vervangen door nieuwe gevel bekleding + isolatie Goede en duidelijke uitleg tijdens offerte r... Leggi di più
De werken werden uitgevoerd door ervaren personeel. Het resultaat is uitstekend. De buren en bezoekers geven uitzonderlijk goede reacties. De samenwerking met de firma KIJZER verliep perfect. Een goed... Leggi di più
In februari werd het dak alreeds vernieuwd door kijzer. Na een lange procedure bij de gemeente werd afgelopen zomer enkel onze achtergevel goedgekeurd om geïsoleerd te worden. Na enkele hobbeltjes zij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Impresa specializzata in tetti
- Ditta specializzata in coibentazione
- Ditta specializzata in rivestimenti per esterni
- Impresa specializzata in energia solare
Scritti dall'azienda
Kijzer, de nr 1 in dak- & gevelwerken, is met haar professionele aanpak van het eerste contact tot de oplevering een vernieuwer binnen de sector. Elke nieuwe dak of gevelrenovatie wordt altijd met de grootste zorg afgeleverd. Wij zijn pas tevreden als u, onze klant, tevreden bent. Wij bestaan uit een team professionals die samen een breed scala aan kennis en vaardigheden hebben. Elke medewerker is expert op zijn vakgebied. Zo kunnen wij u zeer doelgericht de beste oplossing voor iedere uitdaging aanbieden. Daarnaast werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners en materialen die op hun beurt kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen hebben. Wat we doen Kijzer is hét aanspreekpunt voor uw dak. Wij hebben alles in huis. Hiervoor beschikken we over ervaring en talent waarmee we elk dak, dus ook dat van u, van A tot Z perfect afleveren. Kijzer werkt voor u een totaaloplossing uit. Wij denken met u mee door kostenbesparende ideeën aan te reiken en technische ondersteuning te bieden voor uw project. Wij maken een duidelijk verschil door uw offerte binnen zeer korte termijn te bezorgen aan een correcte prijs en vervolgens op zeer korte termijn uw project naar uw wensen af te leveren. Bij Kijzer is uw dak in goede handen.
De Burburestraat 6-8, 2000, Antwerpen, Belgio
- 038084646
- info@kijzer.be
- kijzer.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Wij hebben ons platdak extra laten…
Wij hebben ons platdak extra laten isoleren door de firma De Kijzer in maart 2025. Wij zijn uiterst tevreden hierover. De afspraken werden correct nageleefd. De werknemers waren zeer vriendelijk en hebben zeer goed werk geleverd.
Top firma!!! Een aanrader👌
Nieuw dak laten plaatsen door Kijzer
Nieuw dak laten plaatsen door Kijzer. De ploeg van Vadim was zeer aangenaam om mee te werken. Afspraken steeds correct nagekomen. Slechts een kleine detailopmerking, die onmiddellijk werd opgelost. Werf werd zeer proper achtergelaten. Een echte aanrader.
Ik ben zeer tevreden over de firma…
Ik ben zeer tevreden over de firma Kijzer. Alle afspraken werden strikt nagekomen en aan alle kleine opmerkingen werd gevolg gegeven. De communicatie verliep vlot, via een whatsapp-groep met de ploegleider, iemand van planning, iemand van de administratie…
Er is hard gewerkt door telkens andere ploegen met hun eigen specialisatie. Ik kan Kijzer alleen maar aanbevelen.
Zeer Tevreden, Prijs, Kwaliteit
Uiterst professionele manier van werken, duidelijk gestructureerd en altijd vriendelijk en bereikbaar indien nodig, ze hebben mijn dak volledig gerenoveerd en ben er heel tevreden over, ook de hulp achteraf i.v.m. de verbouwpremie is heel vlot verlopen
Afspraken worden nagekomen, goede transparantie
zeker een aanrader voor iedereen
Kwalitatief werk voor een eerlijke…
Kwalitatief werk voor een eerlijke prijs. We hebben ons dak volledig laten vernieuwen. Het team van Alik (en Daniel) heeft uitstekend werk verricht. Afspraken werden nagekomen en zoniet op tijd verwittigd. Een goede ervaring!
Heel tevreden
Alina en Danny zijn heel goed met hun werk. Ik heb niks voor te klagen.
Heel blij.🌝
7 Offertes gevraagd en Kijzer is en blijft de topper op alle niveau
Na veel twijfelen en onderzoeken wie mijn dak kon en mocht plaatsen (verwijderen asbest dak en nieuw dak met dakpannen, isoleren en zonnepanelen) dit werk toevertrouwd aan Kijzer. Perfecte keuze!! Ze zijn net klaar en wat een mooi dak!! Snelle werkers die meer uren presteren dan de meeste andere aannmers, ze gaan super estructureerd te werk zowel in communicatie als werkwijze. Goede opvolging van de werken. Steeds een propere werf van opbouw tot het verlaten van de werf. IK KAN DEZE KIJZER ALLEEN MAAR AANBEVELEN ;-) ik ben alvast een zeeer tevreden klant van Kijzer? Jullie zijn toppers!!
Er is mooi werk geleverd
Er is mooi werk geleverd. De mannen werken proper en kennen hun vak. Ze zijn zeer beleefd. Enige nadeel is dat ze de Nederlandse of Engelse taal niet machtig zijn wat de communicatie erg bemoeilijkt.
De communicatie met de bureau loopt ook niet echt vlot, maar uiteindelijk is alles geregeld en in orde gekomen.
We zijn heel tevreden over het geleverde werk.
er is mooi werk geleverd
er is mooi werk geleverd. De mannen werken proper en kennen hun vak. Ze zijn zeer beleefd. Enige nadeel is dat ze de Nederlandse of Engelse taal niet machtig zijn wat de communicatie erg bemoeilijkt.
Verder niets dan lof.
Gino Moerman
Zeer goede service
Zeer goede service, goede communicatie, vriendelijk personeel en proper werk.
Bedankt.
Zjef & Sally
zeer tevreden van de werken zeer goede…
zeer tevreden van de werken zeer goede vakmensen en proper mensen na ieder werkdag opgekuist de buren zieden dat ook alles afgeplak en de vloeren goed af geschermd niks op aan te merken jammer dat ze je niet goed kunnen verstaan naar daar was voor alles en oplossing je kunt steeds naar de dienst bellen ze helpen je goed dank jullie marc goethals
Kijzer legt je in de watten
Ik ben zeer tevreden van de grondige uitleg en voorbereiding en de uitvoering van de werken was ook zeer professioneel. Ook voor de premie bieden ze begeleiding. Ik voel me als klant in de watten gelegd. Ik zou de firma zeker aanraden.
We zijn heel tevreden met dit bedrijft bedrijf.
We zijn heel tevreden met dit bedrijf.
Dankjewel aan de medewerksteres om ons altijd op de hoogte te houden met alles wat moest gebeuren en aan Mehdi voor de hulp met aanvraag premie.
De werkmanen hebben prima werk gedaan,op tijd zoals geplandt.
Kijzer dak renovatie
het was goed , en de dak is top gemaakt! er was goede communicatie en de personeel was zeer vriendelijk
Goede organisatie
Goede organisatie, goede voorbereiding en prachtige medewerkers, zo kom je tot een heel goed resultaat!
Vriendelijke en hardwerkende mensen
Contact met Kijzer, was zeer goed, eerst met Markus, daarna met Frank Joos , Altijd open en helder.
Met deze mensen, is het aangenaam samenwerken !
De werken, werden efficient, vlotjes en vriendelijk uitgevoerd door een onderaannamer. Alle respect voor deze mensen. Ik kan ze alleen maar aanraden!
Supersnelle service.
Supersnelle service.
Lieve, vriendelijke mensen.
Werken mooi, snel en goed uitgevoerd
Hulp bij het invullen van de premies was ook zeer aangenaam en gemoedelijk.
Renovatiewerken
Wij hebben zowel plat dak, gevelwerken en zonnepanelen laten uitvoeren.
Al deze werken zijn goed verlopen. Zeer proper, alles netjes achtergelaten, Vriendelijke mensen. Ook hulp gekregen voor het invullen van de verbouwpremie. Wij geven een 4 daar je altijd nog kan verbeteren.
Er is eerst iemand langsgekomen met de…
Er is eerst iemand langsgekomen met de werkman om te komen kijken. Duidelijke communicatie, de afspraken werden nagekomen. Werken zijn vlot verlopen
We hadden een lek
We hadden een lek, Ze zijn heel vlug begonnen en ze hebben heel hard doorgewerkt. En nu met het slechte weer zijn we heel tevreden met ons nieuw waterdicht dak.