Een goede ervaring reeds met Cleys! Professioneleen duidelijke uitleg van verkoper Cédric met een overzichtelijke mooie offerte. We kijken uit naar de uitvoering van ons project.
Mijn ervaring met Cleys was zeer positief. Het duurde wel even eer men de werken kon starten, maar de samenwerking verliep vlot en werfleider Jens was heel behulpzaam en de vakmannen leverden mooi we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn vriend heeft hun gecontacteerd voor 1 gevel in crepi. Dit is bijna 1 jaar geleden & het is nog steeds niet afgewerkt. Veel beloven en ons inplannen tot het zover is, dan komt er niemand opdagen.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb onze woning volledig met spuitkurk laten afwerken door de firma cleys. Het resultaat is fantastisch en ik ben ook zeer tevreden over deze firma. Deskundig advies door de verkoper en tijdens de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Ditta specializzata in coibentazione
- Produttore di finestre in alluminio
- Impresa edile
- Ditta specializzata in rivestimenti per esterni
Scritti dall'azienda
Met een schat aan kennis uit de bouwwereld hebben we ons gespecialiseerd in het isoleren van gevels afgewerkt met crepi, spuitkurk of steenstrips. Daarnaast isoleren we ook daken en het buitenschrijnwerk. Op die manier vernieuwen we de volledige buitenschil van jouw woning met een enorme daling in energiekosten als gevolg.
Grote Baan 54, 9250, Waasmunster, Belgio
- +32 3 877 93 23
- info@cleys.be
- cleys.be
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Een goede ervaring reeds met Cleys
Goede ervaring
Goede ervaring. Goed gesprek gehad met verkoper Cédric. Een deskundige offerte gekregen..
Armelindo gevel bekleding
Alles verliep zeer goed zowel met de vertegenwoordiger in het begin
De werfleider Cedric en de werkgroep kwamen net voor de werken begonnen langs om alles uit te leggen hoe de werkzaamheden zouden verlopen
De 2 werkmannen werkten zeer goed door en konden ook op al je vragen antwoorden als je nog dingen wou aanpassen kon dit allemaal nog
Dit was bij mij het geval zonder enige probleem
Dus mijn ervaring met Cleys bv is alleen maar positief dus 10/10
Compleet nieuw huis
De werken zijn prachtig uitgevoerd, compleet nieuw huis onder leiding van Cedric!
Prima advies en uitvoering
Prima advies, goede kennis van zaken en uitvoering top. Tevreden over de hele lijn. Dank!
perfecte afwerking iedereen mag gerust…
perfecte afwerking iedereen mag gerust zelf komen kijken naar afwerking adres kruisbeeldstraat 97 hamme 9220
Het beste bedrijf in Vlaanderen voor…
Het beste bedrijf in Vlaanderen voor een gevelrenovatie en isolatie. Top werk afgeleverd en vlotte samenwerking! Petje af voor Cleys!

Onredelijke uitvoeringstermijn
Tussen het ondertekenen van de offerte (5/11/2024) en de effectieve opstart van de werken (16/01/2026) zat bijna 14 maanden. In die periode werden de werken telkens opnieuw uitgesteld vanaf de oorspronkelijk beloofde startdatum in april 2025, telkens met drie maanden, omwille van “bestellingsproblemen”.
Sinds de start van de werken verloopt het even moeizaam. We worden nooit vooraf geïnformeerd wanneer de ploeg zal komen, of er wordt gezegd dat ze gaan komen maar komen niet. In de praktijk verschijnen ze gemiddeld twee dagen per week, met sterk wisselende starturen: soms om 8u, soms pas om 11u, en één keer zelfs om 16u30. Enkel na een aangetekende brief en een klacht op de Batibouw-stand kwam er tijdelijk een grotere ploeg opdagen, maar dat hield niet aan.
Ondertussen zijn we zeven weken verder en de werken (isolatie en steenstrips op een gevel van slechts vier meter breed) zijn nog steeds niet afgewerkt. Er moest zelfs al een deel opnieuw worden afgebroken, zonder duidelijke uitleg. Een concrete einddatum ontbreekt volledig. Hoewel de werfleider aangeeft dat de onderaannemer onbetrouwbaar is, blijft Cleys natuurlijk eindverantwoordelijke. Intussen blijven de kosten voor vergunning en inname openbaar domein gewoon doorlopen.
Er wordt wel begrip getoond voor mijn frustraties, maar structureel verandert er niets: communicatie, planning en opvolging zijn ondermaats. Het is bijzonder frustrerend om te zien dat andere werven binnen enkele maanden netjes opgeleverd worden, terwijl hier geen enkel zicht is op afronding. Op dit moment overweeg ik juridische stappen.
Eindresultaat heel mooi
Eindresultaat heel mooi. Heel tevreden over de werfleider Cedric.Wij vragen nog een extra offerte aan voor de voorgevel.
Zeer goed bedrijf
Zeer goed bedrijf, correcte opvolging en communicatie. Zeer tevreden van dit bedrijf! Aanrader!!

Cleys lost op
Waar andere aannemers problemen zagen , zag CLEYS oplossingen om moeilijk te behandelen gevels en dak te isoleren en af te werken op een korte termijn van 2 weken . Zeer aan te bevelen .

Bedankt aankoop!
Goede ervaring gehad. Ik wil vooral de dienst aankoop bedanken! Uitdagend project!

5 star delivery and execution
5 star delivery and execution! Job well done :)

Risposta di Cleys
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.