KijkopGordijnen in Deurne. Het bedrijf ligt 300mtr. hemelsbreed bij ons vandaan. Ze zouden inzethorren komen opmeten voor kiepramen. De betreffende medewerker kwam, keek even naar het raam en verte... Leggi di più
Robert heeft bij ons plicés gemonteerd en de gordijnen gehangen evenals rail op nieuw gemonteerd. Perfect gehangen en gestoomd. Man met hart voor t vak. Super ervaring. Zal zeker mensen door st... Leggi di più
Geweldig assortiment waar je met of zonder advies altijd een mooie keus kunt maken voor je interieur. Wij hebben voor ons nieuwe appartement alle raambekleding bij Kijk op Gordijnen in Eindhoven uitge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Winkel in alle soorten raambekleding van Gordijnen,overgordijnen in betweens vitrage gordijnrails, jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijnen, shutters. lamellen, magneetbandframes, merken als Keje, kgonline, cedeko, blynds, velux, holland Haag, wieltexo, coconut
factorij 4a-b, 1689AL, Zwaag, Paesi Bassi
- 0229-745750
- zwaag@kijkopgordijnen.nl
- kijkopgordijnen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super kwaliteit producten en snelle…
Super kwaliteit producten en snelle service.
Ook het advies bij de verkoop was goed
Inbetweens en shutters
Kijkopgordijnen heeft onlangs inbetweens en shutters geplaatst bij ons. Ze werken heel erg netjes en denken graag mee. Echt een aanrader om je vitrages te kopen bij Kijkopgordijnen!
Vakmannen met een doel
Dit bedrijf heeft jonge gemotiveerde mannen in dienst die niet alleen kwaliteit leveren. Maar ook zijn best doen om van een klant een zeer tevreden klant te maken!!!
Ga zo door mannen, van mij 5 sterren 🌟🌟🌟🌟🌟
5x komen inmeten waar we iedere keer…
5x komen inmeten waar we iedere keer voor naar huis moesten komen, 4x verkeerd ingemeten waardoor de hor niet pastte. Bedrijf valt geen afspraken mee te maken. Maakt een afspraak voor 17u, staan ze om 15u voor de deur omdat ze in de buurt waren, en geen zin hebben om tot 17u te wachten. Daarna duurde het weer een aantal weken voordat ze opnieuw konden inmeten.
Kijk op gordijnen geef ik 5 sterren
Kijk op gordijnen geef ik 5 sterren , goede informatie en deskundige begeleiding bij de aankoop de juiste keuze gemaakt ,we gaven aan wanneer we geleverd wilden hebben onze nieuwe woning ,gordijnen vloerbedekking ,etc .etc. alles netjes op tijd en correct geleverd en volgens gemaakte afspraken , prijs/ kwaliteit/ service / voor ons 5 sterren ,kortom ,,kijk op gordijnen,, een aanrader!!
Wat een waardeloos bedrijf na 1,5 jaar…
Wat een waardeloos bedrijf na 1,5 jaar van fout in meten en verkeerd geleverde(maat en of kleur) van de luxaflex en niet of nauwelijks reageren op mails de spullen terug gegeven. GEEN AANRADER dus.
Hebben tijd genoeg gehad om het op te lossen geen vertrouwen in dit bedrijf
Wat een Top bedrijf
Wat een Top bedrijf! Super service, super werknemers en super jaloezie! Robbert en zijn collega uit Deurne kwamen vandaag onze jaloezie hangen. Super vriendelijke mannen die echt weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn DIK tevreden, gaan zeker vaker afnemen bij dit bedrijf!!
Nette firma. mooi product
Zo hoort een bedrijf te werk te gaan.
Net bedrijf
Net bedrijf, zakelijk alles in orde.
Je word goed geholpen in de showroom en alles is netjes uitgevoerd
Super service Kijk op gordijnen Eindhoven.
Wij hebben bij Kijk op Gordijnen, in Eindhoven, gordijnen en lamellen gekocht.
Toen de monteur de houten lamellen aan het monteren was zag ik enkele kleine beschadigingen waar ik niet blij mee was. Ik heb dit gemeld en foto’s gestuurd. Hierop werd meteen aktie ondernomen. En binnen een paar weken hingen er nieuwe lamellen die er perfect uitzagen. Dat noem ik nog eens service. Voor de rest heel tevreden over de montage van alles. Het ziet er allemaal keurig uit.
Wij hebben voor bijna € 3000,00 aan…
Wij hebben voor bijna € 3000,00 aan gordijnen bij deze vestiging gekocht.Alles moest vooruit betaald worden. Daar heb ik spijt van. De gordijnen en raamdecoratie zouden door het bedrijf worden opgehangen en gemonteerd, Voor het ophangen van 3 gordijnen en 1 raam plissé hebben wij bijna € 400,00 betaald. De monteur na montage vertrokken met achterlating van een puinzooi Overal gruis van het boren. Zo ga je niet met klanten om als je tijdens het inmeten zo roept over service en kwaliteit. Wij zijn verhaal gaan halen, daar komt dan geen reactie op, dus nogmaals terug geweest. Dan krijg je een verhaal van mis communicatie dat het zo niet hoort en ze het met een bloemetje willen afdoen.
Dus weg vertrouwen met alleen mooie praatjes. Ons advies kijk ergens anders. Of betaal niet alles vooruit.
Afrader….
Afrader….
Wij hebben in het verleden 2 keer bij kijkopgordijnen besteld, en waren steeds tevreden. Dat was aanleiding omdat in ons nieuwe huis weer te doen. Helaas is er kennelijk iets veranderd in de bedrijfsvoering. Spullen worden niet op tijd geleverd, afspraken niet nagekomen. Levertijd, beloofd op 4 tot 6 weken uit naar 10 weken, en op moment van schrijven nog niet geleverd. Afspraken over montage worden niet nagekomen. Telefoon wordt niet opgepakt. Je wordt wel teruggebeld met excuses maar per saldo verandert er niets. Voor ons de laatste keer…..!!!