Valutata 5 stelle su 5

Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Woodwick kaars besteld, kreeg netjes een excuus bericht dat de bestelling te laat werd verzonden. Kreeg bij de levering iets extra’s geleverd als excuus! Bijzonder goede service!!

Valutata 5 stelle su 5

Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di candele
  2. Fornitore di sapori, fragranze e aromi

Scritti dall'azienda

Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Alles prima in orde

Mooie actie, goed verpakt en snel verzonden. Ik kan mijn schoondochters weer blijmaken met Yankee Candles want die ruiken het lekkerst.

29 novembre 2025

Risposta di KIESGEURIG.

Wat ontzettend fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! 💛
Geweldig dat alles prima in orde was en dat de actie, verpakking en snelle verzending in de smaak vielen.
En nog leuker dat je je schoondochters weer kunt blijmaken met hun favoriete Yankee Candles, ze blijven inderdaad het lekkerst ruiken! 🕯️✨

We hopen je snel weer terug te zien bij KIESGEURIG!

Fast delivery and good prices

Fast delivery and good prices

28 novembre 2025

Risposta di KIESGEURIG.

Thank you so much for your review! 😊
We’re happy to hear that you appreciated our fast delivery and good prices.
Hope to see you again soon at KIESGEURIG! 💛

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Mooi ingepakt, beschermend, leuke doos, met een proefmonster. Kwam als een kado binnen. Het is de eerste keer dat ik besteld heb bij Kieskeurig en raadt dit ook aan, om een keer te doen. Heb heerlijke Yankee Candle kaarsjes, ruiken heel erg goed.

27 novembre 2025

Risposta di KIESGEURIG.

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review!
Fijn dat de levering snel was en dat je het pakketje als een cadeautje hebt ontvangen, daar doen we het voor!

Geniet van je heerlijke Yankee Candle kaarsjes, en super dat je ons aanbeveelt.
We hopen je snel weer terug te zien bij KIESGEURIG! 🕯️💐

Mooi product

Mooi product, snelle levering en betrouwbaar!

27 novembre 2025

Beste Damien,

Wat een fijne review, dank je wel! 💛
Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de snelle levering én onze service.

We hopen je snel weer terug te zien bij Kiesgeurig!

Liefs,
Team KIESGEURIG.

Valutata 4 stelle su 5

Mooi kado

Werd op tijd bezorgd, de adventskalender van woodwick zag er goed uit, was top
Dank je wel

13 novembre 2025

Beste Gea,

Wat leuk om te horen dat de WoodWick adventskalender netjes op tijd is bezorgd en helemaal naar wens was! Dat vinden we fantastisch om te lezen.

We horen daarnaast graag wat we kunnen doen om in de toekomst die vijfde ster te verdienen. Laat het ons vooral weten via service@kiesgeurig.nl. We staan altijd open voor feedback en denken graag met je mee.

Dankjewel voor je mooie beoordeling en hopelijk tot snel bij Kiesgeurig!

actie 𝑌𝑎𝑛𝑘𝑒𝑒 𝐶𝑎𝑛𝑑𝑙𝑒 - 𝐵𝑎𝑏𝑦 𝑃𝑜𝑤𝑑𝑒𝑟

13 november zag ik op Instagram een waanzinnig leuke meevaller: 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝑌𝑎𝑛𝑘𝑒𝑒 𝐶𝑎𝑛𝑑𝑙𝑒 - 𝐵𝑎𝑏𝑦 𝑃𝑜𝑤𝑑𝑒𝑟
Enkel de verzendkosten a 4.99 betalen.
Ik ben gelijk naar de website gegaan. Allereerst de bestelling geplaatst. Het duurde een aantal keer eer deze goed ging. Op de één of andere manier stond er steeds dat het adres niet herkenbaar was. Uiteindelijk gelukt.
Later heb ik me echt als klant ingeschreven zodat het de volgende keer ook makkelijker gaat. Ik heb het net uitgeprobeerd en dat ging prima!
Na de bestelling kreeg ik al snel via de e-mail een bestelbevesting. De volgende dag had ik mijn prachtige kaars al binnen. Goed ingepakt!
Ik ga zeker in de toekomst bij jullie een bestelling plaatsten.
Hartelijk bedankt ook voor de te gekke meevaller.

14 novembre 2025

Beste Jenneke,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je onze Baby Powder-actie op Instagram hebt gezien en meteen hebt meegedaan! 🩵
Fijn dat het bestellen uiteindelijk goed is gelukt!

Super om te horen dat de kaars de volgende dag al netjes verpakt bij je werd bezorgd en dat je zo blij bent met deze meevaller. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer terug te zien bij Kiesgeurig.
Dankjewel voor je lieve woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten tegen een goede prijs

Mooie producten tegen een goede prijs. Snelle levering.
Top. Bestel hier zeker nog eens!

21 novembre 2025

Beste Kim,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten, prijzen en snelle levering!

Fijne webshop

Fijne site. Altijd snel bezorgd en goede prijzen.

17 novembre 2025

Beste Coumans,

Dankjewel voor je lieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze webshop prettig vindt, en dat je blij bent met de snelle levering en scherpe prijzen. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Kiesgeurig 🕯️

Valutata 5 stelle su 5

snel en netjes geleverd zoals altijd!

20 novembre 2025

Beste Tinkhof

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat alles weer snel en netjes is geleverd, daar doen we het voor.

We hopen je snel weer terug te zien bij Kiesgeurig! 🕯️

Valutata 2 stelle su 5

Kleine kaars

Kleine kaars, grote prijs......toch geprobeerd. 14,95 voor een kleine geurkaars in een glazen vaasje. Na 1 uur uitgedaan. Volgende dag weer aan...maar nu nog nauwelijks een vlam, en geen geknetter meer. zonde vh geld

19 novembre 2025

Beste Ronald,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, al vinden we het natuurlijk jammer om te lezen dat de kaars niet naar wens brandde. Dat is absoluut niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

We zien dat je hierover nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Dat is zonde, want we helpen je graag direct verder wanneer een product niet goed functioneert. Vaak kunnen we het probleem samen oplossen of zorgen we voor een passende oplossing.

Zou je ons een mail willen sturen via service@kiesgeurig.nl? We ontvangen daarbij graag een foto of kort filmpje van de kaars zoals deze brandt. Daarmee kunnen we sneller beoordelen wat er aan de hand is en je zo snel mogelijk helpen.

Wij horen graag van je.

Team KIESGEURIG.

Fijne site

Fijne site, veel keus!
Kortingen zijn ook altijd wel aantrekkelijk vergeleken met andere shops. Ik bestel er regelmatig en altijd tevreden

14 novembre 2025

Beste MVDD,

Bedankt voor je mooie review! 💛
Wat fijn om te horen dat je onze site, ons assortiment en de kortingen waardeert. We zijn blij dat je zo regelmatig bij ons bestelt en dat je telkens tevreden bent.

Valutata 5 stelle su 5

Favoriete webshop met de mooiste geur producten!

Mijn favoriete webshop met de mooiste geur producten! Vaker besteld en bij vragen altijd netjes antwoord, echt een TOP service en snelle levering !!

20 ottobre 2025

Beste I.vB,

Wat leuk om te lezen! 🕯️ Bedankt voor je lieve woorden en het vertrouwen in ons. Fijn dat je zo tevreden bent over de service en levering, daar doen we het voor!

Liefs, Team KIESGEURIG

Geweldig

Geweldige service en de bestelling is mooi ingepakt en snel.binnen top

21 ottobre 2025

Beste Fam Knol,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Super dat de bestelling snel binnen was en dat de verpakking goed bevallen is. Bedankt voor je positieve beoordeling en graag tot een volgende keer!

Liefs, Team Kiesgeurig.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk dat het om een pre-order…

Duidelijk dat het om een pre-order ging, netjes van elke stap op de hoogte gehouden hele fijne communicatie

18 settembre 2025

Beste JS,

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat het duidelijk was dat het om een pre-order ging en dat je tevreden bent over onze communicatie tijdens het proces.

Wij wensen je alvast veel plezier met de adventskalender! 🎄✨

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke geurkaarsen en heel leuke…

Heerlijke geurkaarsen en heel leuke advendkalenders. Altijd een snelle levering. Alles word altijd goed verpakt

15 ottobre 2025

Risposta di KIESGEURIG.

Wat superleuk om te lezen, Diana!

Dankjewel voor je fijne review. We zijn blij dat zowel de geurkaarsen als de adventskalenders zo in de smaak vallen. Snelle levering en zorgvuldige verpakking maken de voorpret nog net wat groter.

Mocht je nog vragen hebben of een keer hulp nodig hebben bij het kiezen van een nieuwe geur… wij staan klaar!

Aanrader!

Heerlijke geurkaarsen en altijd snelle, probleemloze levering in goede verpakking. Laatst wilde een kaars niet goed branden. Na een korte vriendelijke mailwisseling mocht ik een nieuwe kaars uitzoeken, die de volgende dag werd bezorgd. Top service!

23 ottobre 2025

Beste J,

Wat fijn om te lezen! Dankjewel voor je mooie woorden en het vertrouwen. Jammer dat één kaars eerst niet goed brandde, maar fijn om te horen dat de nieuwe kaars de volgende dag al binnen was.

Veel geurplezier!

Zeer ruime keus

Zeer ruime keus - ook voor een keer wat andere kado's voor je zakelijke relaties.
Snel geleverd, wellicht niet de goedkoopste, maar wel veel op voorraad

14 ottobre 2025

Hi Mi Ri,

Wat leuk om te horen dat je ons ruime assortiment en snelle levering waardeert 🙌

We vinden het belangrijk om een breed assortiment te bieden, zodat er altijd iets origineels tussen zit — ook voor zakelijke cadeaus.

Hopelijk mogen we je snel weer helpen met een geurige bestelling!

Liefs, Team Kiesgeurig

Heerlijke geurkaars

Heerlijke geurkaars, snelle levering en ook goed verpakt, zodat de kans dat het glas breekt minimaal is.
Ook dat het in een normaal passend pakket zit.
Ik ga zeker meer bestellen

17 ottobre 2025

Beste Betty,

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de kaars, en graag tot een volgende bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

Na eerst een kaars te hebben ontvangen…

Na eerst een kaars te hebben ontvangen waarvan het glas stuk was, werd ons direct zonder probleem een nieuwe kaars toegezonden.

11 ottobre 2025

Risposta di KIESGEURIG.

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost. 💛

We vinden het belangrijk dat je zorgeloos van je kaars kunt genieten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service!

Liefs, Team Kiesgeurig.

Yankee candle

Heerlijk geurende kaarsen van Yankee candle besteld. Ook een paar luchtverfrissers voor in de auto van hetzelfde merk. Snel bezorgd en mooie kortingen. Zeker een aanrader

14 ottobre 2025

Risposta di KIESGEURIG.

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 💛

Fijn dat je zo tevreden bent over onze Yankee Candle producten én de snelle levering. We wensen je veel geurige momenten toe. Zowel thuis als onderweg!

Liefs, Team Kiesgeurig

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più