Ik ben bij Keukenstunter in Mijdrecht geweest. Erwin en zijn zoon Tim zijn hele aardige mensen en ,belangrijk: professioneel,denken met mee,dringen niets aan je op en de service is helemaal top. Ik b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij raden de keuken stunter aan om uw keuken te kopen. We zijn waanzinnig goed geholpen, de service en kwaliteit is echt top. De montage is ook van hoge kwaliteit. Erwin is echt een geweldige verk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In maart 2025 binnen gelopen bij Keukenstunter Mijdrecht, waar Erwin ons aansprak dat hij dit samen met zijn zoon Tim doet. Dat kwaliteit, eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Niets te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Genieweg 52, 3641 RH, Mijdrecht, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Voor ons nieuwe huis hebben we bij een paar keukenboeren geörienteerd op wat we precies wilden voor onze keuken. Bij Keukenstunter Mijdrecht zijn we goed geholpen door Erwin. Hij heeft alle mogelijkheden goed besproken met ons en kwam met een mooie 3D tekening. Waar wij bij andere keukenboeren hadden ervaren dat we een beetje onder druk werden gezet om akkoord te gaan, hadden we dat bij Erwin totaal niet. Bij het bespreken van de offerte hebben we nog een paar dingetjes gewijzigd. Ook hier dacht Erwin goed mee. Uiteindelijk hebben we de keuken besteld. Tussen de bestelling en montage was Erwin goed bereikbaar voor vragen die achteraf bij ons opkwamen. De montage door Remon is ook heel goed verlopen. Vooraf was duidelijk hoelaat de monteur er zou zijn. Hij heeft de keuken heel netjes gemonteerd. We zijn heel blij met het eindresultaat!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Na heel veel keukenzaken afgeweest te zijn, was het een warm welkom bij Erwin van Keukenstunter Mijdrecht. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen met het samenstellen van onze keuken, ik twijfelde over van alles, maar met het goede advies van Erwin en de goede plaatsing van Tim, zijn we echt super blij met het eindresultaat!!!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Bij Keukenstunter wordt er de tijd genomen om het juiste keuken advies te geven en de adviseurs zijn vooral niet opdringerig! De kwaliteit van de keukens is Topkwaliteit en maatwerk waardoor je een unieke keuken koopt. Installatie en aftersales aan te bevelen!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Na zelf 25 jaar geleden zelf een keuken te hebben gebouwd hadden we nu de financiële middelen om een echte kwaliteit keuken te kopen, na diverse internet oriëntaties en ook keukenzaken te hebben bezocht liepen we de Keukenstunter in Mijdrecht binnen.
Daar stonden allerlei keukenopstellingen die we rustig konden bekijken we hadden echter al een redelijk goed beeld wat we wilde hebben en zagen een keuken opstelling met een keukeneiland die we als basis hebben genomen voor onze keuken.
Na het plannen van een afspraak hebben we in alle rust met Erwin, de verkoper, de hele keuken samengesteld precies zoals we wilde hebben waarbij Erwin erg behulpzaam was over alle mogelijkheden.
Uiteindelijk kwam er een prijs uit die niet goedkoop was maar redelijk was voor de keuken die we wilde hebben.
Het aanbod om de keuken te laten plaatsen hebben we afgeslagen, het scheelde uiteraard wat geld maar ook omdat ik het graag zelf wilde doen.
Dit zou ik echter niemand aanraden die niet een bouwachtergrond heeft, zelf ben ik werkzaam in de bouwsector heb al ik ons hele huis volledig verbouwd van het dak tot de kelder.
Ondanks dat we dus geen gebruik maakte van het plaatsen van de keuken door hun hebben we alle mogelijkheden gehad om daarover vragen te stellen en ze waren daarin erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom een vriendelijk topbedrijf en kan ik iedereen aanbevelen.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
We werden in de winkel meteen serieus genomen. Veel keuze en goed advies! We hadden zelf nog nooit een keuken uit moeten kiezen en werden een beetje overvallen door de hoeveelheid informatie. Hier was echter alle geduld voor en werd de tijd genomen om ons erover te laten nadenken en zelf een besluit te kunnen nemen. Mochten we er niet uit komen dan stond Erwin altijd klaar met goed advies. Ook het leveren en plaatsen van de keuken ging erg soepel. De afwijkende maten van ons huis en de verhoogde keuken waren geen probleem en er werd goed met ons gecommuniceerd. Erg prettig bij zo’n grote verandering. Al met al een goede winkel met een geweldige service en prijs!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Prettige samenwerking met het ontwerpen van de keuken. Na opdracht was de communicatie zeer duidelijk. De montage is erg netjes uitgevoerd.
Openstaande punten na montage zijn later correct opgelost.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een prachtige keuken samengesteld met Tim. Het duurde nog zeker acht maanden tot plaatsing maar door super contact is alles hartstikke soepel verlopen. Keurige plaatsing, heel fijne communicatie en nog wat hulp met het eea na plaatsing was allemaal geen enkel probleem.
Mijn volgende keuken zou ik zo weer bij Keukenstunter Mijdrecht bestellen!! We zijn er enorm blij mee en alles werkt top.
Dank!!!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
We zijn op aanraden van onze buren bij de Keukenstunter in Mijdrecht gaan kijken en voelden ons direct op ons gemak. Erwin is een vakman met een luisterend oor voor wat zijn klanten willen, maar vooral ook niet willen. Kortom als je een keuken zoekt en goed geholpen en geadviseerd wilt worden? Ga eens in Mijdrecht bij Erwin langs.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
onze jacht naar een keukenleverancier eindigde bij de KeukenStunter in Mijdrecht en daar hebben wij zeker geen spijt van! Prachtige showroom, sympathieke mannen, goed advies, nemen alle tijd en niet onbelangrijk de KeukenStunter levert alles exact op de afgesproken tijd en helemaal compleet. De installatie verliep zoals het hoort, zeer deskundig en een alleraardigste jongeman Tim, die heerlijk rustig en bekwaam de keuken tot op de millimeter precies installeerde. Wij genieten inmiddels ruim een maand van onze nieuwe keuken en we zijn er hartstikke trots op. Erwin en Tim geweldig bedankt! Ruud en
Pauline

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Ik heb een complete keuken besteld bij de keukenstunter. Er wordt alle tijd voor je genomen geduurde het gehele proces en het contact met de keukenstunter verliep ook erg goed. Ik had alles behalve een standaard keuken en door de expertice van de keukenstunter is er een mooie en goede keuken voor mij besteld. Wij hebben zelf de keuken gemonteerd, maar alle vragen die wij tussendoor hadden konden wij gerust stellen. Het is ook werkelijk een prachtige keuken! Mooi materiaal en een hele mooie kleur. Alle kasten kwamen al compleet in elkaar, dus ook de montage was erg goed te doen.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Ik ben zo goed geholpen bij Keukenstunter Mijdrecht. Ik kreeg alle tijd om overal rustig over na te denken. Goede communicatie en advies. Ook de levering en montage verliep soepel en volgens afspraak. Hele vriendelijke en vakkundige mensen! Met dank aan Erwin en Tim.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Wij zijn echt super geholpen door Tim van de vestiging Mijdrecht. Het advies bij het uitzoeken van de keuken was erg fijn. De keuken is op tijd geleverd en geplaatst. Bij levering was er 1 deurtje beschadigd, maar er is meteen een nieuwe besteld en ook deze is keurig geplaatst. Wij zijn echt super blij met onze keuken.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Heel blij en tevreden met de service van De Keukenstunter in Mijdrecht! Erwin en Tim de Marie hebben heel vriendelijke en goede service geboden. Het voelde transparant en goed geprijsd en er werd goed meegedacht over verschillende opties. Het tussentijdse contact verliep ook prettig. Bij vragen per mail werd er altijd direct diezelfde dag geantwoord. Het uiteindelijke resultaat: een prachtige keuken zonder problemen binnen twee dagen volledig gemonteerd! We raden De Keukenstunter in Mijdrecht absoluut aan.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Meedenkend en creatief wat resulteerde in een uitstekend advies. Montage is prima verlopen. Heel prettig om samen te werken.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Op aanraden van familie zij wij terecht gekomen bij Keukenstunter in Mijdrecht, Wij kregen daar zeer goed advies van Erwin.. Hij denkt echt met je mee en is zeer creatief met het bedenken van praktische oplossingen. Alle afspraken zijn nagekomen en dit alles tegen een schappelijke prijs. Ook zijn zoon Tim die de hele montage heeft verzorgd verdient een pluim voor het vakwerk dat hij heeft geleverd. Zeker een aanrader daar een bezoek te brengen als je van plan bent een keuken aan te schaffen.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Wat een fantastisch bedrijf, keukenstunter Mijdrecht!!
Kwam binnen en voelde me meteen welkom!
Al mijn wensen doorgegeven en kreeg echt top advies!! Voelde me echt als koper serieus genomen en er werd de tijd genomen, dit was voor mij zo belangrijk. Ze gingen niet voor de winst, maar wilden mij een goede, kwalitatieve keuken leveren en dat is gelukt. Verkoper was top, maar zijn zoon heeft de keuken geplaatst en dat is ook zeer netjes en vakkundig gebeurd!! Ben er ontzettend blij mee, kan iedereen keukenstunter Mijdrecht aanraden!!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Goede, snelle en vriendelijke service. Snel en betrouwbaar. Ontzettend blij met onze keuken!

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
We had a wonderful experience with Erwin and Tim from Keukenstunter Mijdrecht.
They went above an beyond to accommodate our very specific circumstances surrounding the need for a new kitchen. Every appliance in our very old kitchen broke within one week, just 10 weeks before the birth of our son and the thought of not having a working kitchen and a newborn was terrifying!
Erwin’s expertise from years of kitchen design was so valuable in helping us with the design and layout.
The manufacture and delivery was much quicker than any other other business was able to offer us. And they were extremely helpful in explaining how to register appliances after installation and very quick with answering any concerns we had.
They also replaced some items that weren’t in perfect condition very quickly and without any fuss.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Eerlijke prijs, super mooie keuken alles in een keer goed en hele goede service. Tot nu toe heel blij met de keuken, wasmachinekast en berging kast.

Risposta di Keukenstunter - Mijdrecht
Bij binnenkomst zeer goed advies gekregen. Erwin hield goed rekening met onze wensen. Er was ook een ruime keuze. We hebben samen een mooi ontwerp gemaakt, daarna hadden we de tijd om details te optimaliseren. Goede prijs kwaliteit verhouding, geen ingewikkelde onderhandelingen. Levering is helemaal goed gegaan. We hebben besloten zelf de keuken te installeren en ondanks dit hebben we goede support gekregen. Zeer goede ervaring!