Keukenstunter - Eindhoven Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ekkersrijt 4032, 5692 DA Son en Breugel, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

In Eindhoven een hoek keuken gekocht. Heel fijn en vriendelijk geholpen door Gwenn Van Gerven,hij denkt en kijkt goed met jou mee wat je te besteden hebt.Keuken was mooi op tijd geleverd en zonder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Met een bepaald, beperkt budget op zoek naar een nieuwe degelijke keuken, terecht gekomen bij Keukenstunter Son. Wij zijn daar zeer goed geadviseerd door een enthousiaste, gedreven Gwenn. Bij h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn enorm goed geholpen door Kamiel en Edgar. Ze laten je rustig rondkijken zonder opdringerig gedrag, wat we eerder ervaarde in andere zaken. Ze denken met je mee over hoe je dingen misschi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Ekkersrijt 4032, 5692 DA, Son en Breugel, Noord-Brabant, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

128 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service voor een keuken waar dan ook overal aan gedacht is.

Poe! Ik weet niet waar ik moet beginnen want er zijn veel goede dingen te vertellen. Wij zijn binnengelopen in de winkel in Son met veel vragen en zorgen over het verbouwen van onze keuken.
Eerst zijn we rustig rond gaan kijken om inspiratie op te doen, en daarna zijn we met Jan om de tafel gegaan on te praten wat voor ons dan ook een droomkeuken is.
Ze hebben er dan ook ruim de tijd voor ons genomen. Oftewel, we zijn meer dan 5 uur bezig geweest om een keuken samen te stellen (er waren
dan ook hapjes, drinken geregeld). De tijd vloog eerlijk gezegd super voorbij, het was gezellig praten/kletsen met Jan. En omdat mijn vriendin geen Nederlands sprak was dit dan ook volledig in het Engels. Ik kijk er dan ook zeer positief op terug!
Over de keuken zelf hebben we dan ook AL onze zorgen die we hadden kunnen vertellen. Of het gaat over lichten, elektriciteit, luchtafvoer en zelfs de keukenvloer. We hebben het hier overal over gehad en ze helpen dan ook voor dat alles van begin tot eind geregeld is. En zelfs na alles geregeld is, zitten we nog steeds niet vast aan de volledige keuken zelf. We kunnen de komende maanden nog eventuele aanpassingen doen en er meer over praten.
Ik denk dat ik nog best veel vergeten ben om te vertellen, maar ik denk dan ook dat het gewoon goed is om voor andere mensen gewoon een keer binnen te lopen en het zelf te ervaren.

13 maggio 2023

Beste Migael,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Keukenstunter.

Een stunt op 5 mei !!!

We zijn goed behandeld en een goede uitleg . Kamiel Boer is een gemotiveerde verkoper welke prettig is met de omgang.

5 maggio 2023

Beste Rob,

Bedankt voor de positieve recensie!

Nieuwe keuken

Wij hebben onlangs een super mooie keuken gekocht bij de keukenstunter te Eindhoven. Mede dankzij Christiaan die ons heel erg fijn en prettig geholpen heeft. Ook de keukenmontage die door "Den ouden keukenmontage" geplaatst is verliep geweldig. Hele vriendelijke mensen!

3 maggio 2023

Beste Ed,

Wat fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veelplezier gewenst van de nieuwe keuken!

Aanrader!

Vandaag geslaagd voor een super mooie keuken bij Keukenstunter Eindhoven (Ekkersrijt)!
Heel fijn netjes en vakkundig geholpen door Niels. Wat fijn dat ze ook zo meedenken met de klant. Al met al helemaal TOP!

10 aprile 2023

Beste Lion,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk alvast veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Super geholpen

Super geholpen door Camiel bij Keukenstunter Son. Gaf duidelijk advies, liet de mogelijkheden zien om zo tot een geweldige keuken te komen.
Hier kun je makkelijk een keuken naar wens bestellen!

30 marzo 2023

Beste Esther en Marco,

Super dat jullie zo goed geholpen zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend geholpen door Kamiel en het team van Keukenstunter Eindhoven!

Uitstekend geholpen door Kamiel Boer! We waren er nog niet overuit of we nu al onze keuken zouden kopen, we moeten immers er nog flink voor sparen. We waren er al overuit wat het moest gaan worden, een groene keuken met gouden details. Waar we in andere zaken al waren verteld dat dit niet een houdbare keuzen was, zag Kamiel juist in hoe stoer en modieus dit zou zijn. Samen zochten we alle elementen bij elkaar, voor een zeer scherpe prijs.

Tijdens de afspraak werden we ook goed verzorgd door de lieftallige gastvrouw in de winkel, zelfs met een tosti rond lunchtijd.

We kijken er ontzettend naar uit om straks onze droomkeuken te plaatsen in ons huis. Kamiel heeft deze droom zo mooi op papier gezet, we zijn ervan overtuigd dat we straks jaren met veel plezier, koken en bakken in onze keuken.

11 marzo 2023

Beste Destiny,

Bedankt voor het delen van deze 5-sterren recensie en alvast ontzettend veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Top service

Wij hebben onze keuken bij de Keukenstunter in Eindhoven gekocht. We zijn direct goed geholpen en geadviseerd door Bunyamin (zit momenteel bij Keukensale in Rotterdam). Bunyamin heeft voor ons de keuken uitgetekend en geluisterd naar onze wensen en het budget.

Gesprekken die we bij andere keukenzaken hebben gehad kwamen allemaal ruim boven ons budget uit.

Bunyamin gaf ons dan ook direct een vertrouwd gevoel waarbij de gunfactor voor hen groter was dan bij zijn concurrenten. Nadat de order was getekend is de communicatie perfect geweest. De levering van de keuken liep zoals gepland.

De keuken is geinstalleerd door Cees den Ouden Montage uit Boxtel. Zij waren ruim op tijd, hebben ook geadviseerd over de plaatsing van het eiland. De keuken is perfect geinstalleerd. Daarnaast was onze Combi stoomoven later net als de inductie kookplaat. Cees belde ruim van te voren wanneer het mogelijk was om de installaties te komen doen.
Ze komen nog een keer langs voor het installeren van de greep van onze klimaatkast.

Ik wil dan ook iedereen hier Keukenstunter en Cees den Ouden Montage aanbevelen als je opzoek bent naar een keuken of naar een goede installateur.

17 gennaio 2023

Beste Gerald,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag perfect geslaagd voor een…

Vandaag perfect geslaagd voor een nieuwe keuken, badkamer, vloer- en wandtegels. Vooral door de geweldige ondersteuning van Kamiel Boer was dit een fantastische ervaring en hebben we een goede deal voor ons allemaal kunnen sluiten. We kijken er al naar uit wanneer alles geleverd en geïnstalleerd zal worden! Kamiel: nogmaals bedankt voor je goede adviezen.

29 dicembre 2022

Beste meneer/mevrouw,

Goed om te lezen dat jullie zo te spreken zijn over Keukenstunter en Sanistunter Eindhoven! Alvast heel veel plezier gewenst van jullie aankopen.

Keukenstunter aan te raden

Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van onze eerste keuken door Kamiel Boer bij Keukenstunter in Eindhoven. Door ervaring wist hij snel wat we wilden en kwamen we tot een mooi resultaat met al onze wensen. Ik zou Keukenstunter aanraden voor anderen.

23 dicembre 2022

Beste Renee,

Droomkeuken met super service

Na een aantal winkels bezocht te hebben, bij keuken stunter uitgekomen in Son. Meteen werden we goed ontvangen door Christiaan en onze wensen werden dan ook meteen vertaald in een 3D-tekening! Een prachtige Nolte keuken voor een mooie prijs verkocht door een eerlijke en gezellige verkoper.

19 dicembre 2022

Beste Robin,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie alvast veel plezier van jullie nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke, kundige en behulpzame medewerkers

Vriendelijke, kundige en zeer behulpzame medewerkers, men heeft heel mooi onze wensen vertaald in een 3D tekening voor de keuken en badkamer en vervolgens vertaald naar een offerte.
Daarna een mooie totaal opdracht kunnen overeenkomen, met de mogelijkheid om tot aan het eindgesprek nog alles te kunnen aanpassen voordat het definitief word, nu wachten op de realisatie van de echte keuken en badkamer.

8 dicembre 2022

Beste Mark,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Keukenstunter Son.

Keukenstunter Son.
Raden wij aan om een keuken te bestellen. In de winkel wordt alle tijd voor je genomen door Bünyamin en Christiaan en zelfs zonder afspraak, dat dit nog mogelijk is in deze tijd. Heel vriendelijk en geduldig is voor ons de mooie keuken samengesteld. De Keuken werd geplaatst door den Ouden montage door Vito en Joost. Ze werken heel netjes en precies en schoon. Vito heeft al onze gemaakte fouten opgelost, echt een topper. Wij willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de goede service.

23 novembre 2022

Beste Frank en Anita,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Ervaring keukenstunter Son en Breugel

Wij zijn vandaag naar het filiaal van de keukenstunter in Son en Breugel gegaan voor een tweede keuken. Wij zijn super geholpen door Aron Suppers! We hebben het als een hele positive en eerlijke verkoop ervaren. Goed advies en Aron dacht goed mee in onze wensen. Al met al een aanrader!

22 novembre 2022

Beste Gemert,

hulde aan Cees den Oude

keuken in Son gekocht na een geweldig advies gesprek met Aron Supers, echt een top verkoper die ook echt de tijd voor je neemt en goed luistert wat je echt wil. complimenten voor deze jongen!! Na een tijdje kwam de keuken binnen maar helaas waren wij nog niet zover en moest de keuken in opslag, geen enkel probleem voor de keukenstunter zelfs kostenloos opgeslagen. na een tijdje is de keuken geplaatst en er waren een paar kleine dingen niet helemaal goed gegaan al waren het maar kleine dingen. De montage is uitgevoerd door team Cees Den Oude en dat is echt een kanjer van een leidinggevende want hij gaat door het vuur voor zijn klanten en heeft alles binnen no time in orde gebracht werkelijks niets is hem te veel in het belang van zijn klanten. Topper deze man!! Dus mocht je een keuken willen aanschaffen ga vooral naar Son en vraag naar verkoper Aron Suppers en laat hem installeren door Team van Cees Den Oude dan ben je verzekerd van succes. Nogmaals bedankt mannen. dikke 10!!!

4 novembre 2022

Beste meneer, mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Keukenstunter Son

Keukenstunter Son;
Vriendelijk, persoonlijk en professioneel advies van Door en Kamiel. Een 3D impressie helpt bij het maken van keuzes.
Natuurlijk schept dit ook verwachtingen voor de volgende stappen in het proces naar de levering van de keuken.

20 settembre 2022

Beste meneer, mevrouw,

Superfijn

Zaterdag binnenwandelen,, en aangesproken door een lieve dame,, daarna door naar een superhandige jongeman aron, en die heeft geheel (zonder poespas) ons geholpen met het maken en samenstellen van een keuken, we wilde graag een idee krijgen wat en hoe het eruit zou zien , super fijn en vrijblijvend. .ik wens aron een super fijne vakantie, en we gaan elkaar weer zien over een maand of 7/8 veel groetjes van fam. Bijlsma

10 settembre 2022

Beste Marina,

Topteam

Fantastisch geholpen door Kamiel met een geweldige ondersteuning van Aron, die supersnel met de computer was. Ze hebben voor ons een 3D keuken voorbeeld gemaakt. We waren meteen verkocht... en hebben 'm meteen gekocht. We zijn superblij en kunnen niet wachten tot ie geplaatst gaat worden!
Dankjewel Kamiel en Aron!
En ook dankjewel medewerkster voor de koffie, water en de knabbeltjes. Echt top.

8 settembre 2022

Beste Tillie,

Groet, Team Keukenstunter

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più