In Eindhoven een hoek keuken gekocht. Heel fijn en vriendelijk geholpen door Gwenn Van Gerven,hij denkt en kijkt goed met jou mee wat je te besteden hebt.Keuken was mooi op tijd geleverd en zonder... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met een bepaald, beperkt budget op zoek naar een nieuwe degelijke keuken, terecht gekomen bij Keukenstunter Son. Wij zijn daar zeer goed geadviseerd door een enthousiaste, gedreven Gwenn. Bij h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn enorm goed geholpen door Kamiel en Edgar. Ze laten je rustig rondkijken zonder opdringerig gedrag, wat we eerder ervaarde in andere zaken. Ze denken met je mee over hoe je dingen misschi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zaterdag binnenwandelen,, en aangesproken door een lieve dame,, daarna door naar een superhandige jongeman aron, en die heeft geheel (zonder poespas) ons geholpen met het maken en samenstellen van een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Ekkersrijt 4032, 5692 DA, Son en Breugel, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Goed en uitgebreid geholpen door Kamiel bij keukenstunter Son.
Duidelijke uitleg hoe de gang van zaken is. Wij kijken uit naar de keuken !

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Super fijn en goed geholpen bij keukenstunter Son, door Kamiel.
We zijn het huis aan het renoveren waar bij alles nog mogelijk is qua opstelling maar ons budget beperkt is. Kamiel vertelde ons vol enthousiasme de mogelijkheden sprak met ons stap voor stap door wat het best bij ons zou passen en zou kunnen. Zo hebben we uiteindelijk binnen ons budget alsnog samen onze droom keuken kunnen realiseren. Kamiel heeft hier een mooie opstelling van gemaakt en een 3D tekening zodat wij verder kunnen met verbouwen en weten waar al het leiding werk moet komen.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Afgelopen vrijdag zijn we uitstekend geholpen door Edgart schipper die alle tijd voor ons nam en uiteindelijk ons een nieuwe mooie keuken heeft verkocht waar we al onze wensen in verwerkt zijn.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Vandaag in Eindhoven geweest bij keukenstunter wat een top service zeer goed geholpen en geslaagd voor een keuken . Lekker bakkie koffie erbij en zelfs wat snacks . Ook gaan wij terug komen voor de badkamer tot snel . Dank u wel Kamiel Boer voor de top service .

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Afgelopen zaterdag op pad geweest voor een nieuwe keuken. We komen bij de Keukenstunter in Son binnen en je wordt met open armen ontvangen. Meteen al een goed gevoel! Daarna komen we in gesprek met Kamiel zonder afspraak van te voren hebben gemaakt en lopen we naar buiten met een nieuwe keuken te hebben aangekocht!!!! Alle tijd nemen ze voor je om alle apparaten uit te zoeken en een mooie 3d tekening te maken.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst van Keukenstunter Son. Wij zijn daar geholpen door Bunyamin. Hij heeft onze keuken 3D getekend. De service was al super tijdens het gesprek van onze wensen, maar het resultaat was nog veel beter! De keuken was in het echt nog mooier als op de 3D tekening die Bunyamin voor ons gemaakt had.
De communicatie liep ook erg soepel met meerdere bedrijven die erbij betrokken waren. Vooral het bedrijf C Den Ouden montage heeft de keuken geplaatst, was zeer flexibel, vakbekwaam en ook nog een erg vriendelijk. De eigenaar van dit bedrijf streeft naar perfectie en dat is ook erg goed te merken aan zijn manier van werken.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Kamiel heeft ons geweldig geholpen. Hij liet elke keer zien wat er mogelijk was en had een mooie prijs berekend voor een hele mooie keuken.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Vandaag hebben we onze keuken uitgezocht bij Keukenstunter. Geholpen door de vriendelijke verkoper Kamiel. Goed geadviseerd en wij zijn superblij met het ontwerp.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Kamiel heeft ons uitstekend geholpen!
Advies was helemaal top! :)

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
We zijn 12 oktober jl bij de keukenstunter in Eindhoven geweest, daar hadden we een afspraak met Kamiel. We zijn daar heel fijn geholpen. Kamiel is een zeer kundige en vriendelijke verkoper die niet "verkoop dwingend" overkomt, wat wij als heel prettig ervaarde. Ook waren ze heel gastvrij en zelfs de kinderen vonden het een leuke middag wat niet vanzelfsprekend is als je naar een keukenzaak gaat.
We zijn eruit gekomen met de keuken en zijn tot dusver supergoed geholpen!
Bedankt Kamiel ( ook de dame die voor de lekkere versnaperingen zorgde 😀)

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
In de winkel (Son) goed geholpen. Van te voren vriendelijk ontvangen en werd er door de dame die ons ontving echt haar best gedaan om nog een plekje voor ons in te plannen voor diezelfde dag. Daarna goed geholpen door Kamiel. We hopen dat de levering en installatie ook een 5sterren beoordeling waard is! We kijken er naar uit om van tekening naar realisatie te gaan.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Goede service. Gastvrij en vriendelijk personeel. Denken mee met de klant

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Wauw,ontvangen door Door, zooo lief, rondgelopen, er werd fijne hulp geboden...koffie, thee, fris, net of je er gewoon op bezoek komt...hapjes erbij, lekker kletsen.
Kamiel heeft ons verder geholpen,als ik geld had, kreeg hij een gouden standbeeld van ons, zo ongeloooofelijk lief en zeer kundig.
Hij zocht en dacht met ons mee, in 1 woord geweldig.
Nog nooit in een winkel dit zo meegemaakt, dank jullie wel, natuurlijk een prachtige keuken uitgezocht, we kunnen niet wachten!!

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
In Oktober 2023 al een keuken gekocht bij Keukenstunter Son (Bunyamin) Zijn toen erg goed geholpen.
Uiteindelijk is in Juli 2024 onze keuken netjes optijd geleverd en geplaatst door Joost van Cees den Ouden Montage. Een dag later alles netjes aangesloten door Vito van H2O. Bij montage had de monteur een achterwand van het eiland beschadigd en hier werden een paar weken later nieuwe achterwanden voor geleverd die ook snel ingepland werden door Cees om geplaatst te worden door Dominic.
Er bleek een deksel te missen van het aansluitcompartiment van onze inductiekookplaat, deze laat wat lang op zich wachten maar is uiteindelijk onderweg met post.nl, Pelgrim was hier niet zo snel mee. Wel hebben we via Pelgrim voor een x aantal jaren filters gekregen voor onze afzuiging in de kookplaat.
Al met al zeer goed geholpen door alle partijen Keukenstunter / Cees den Ouden montage.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Heel goed en eerlijk geholpen door Kamiel bij keukenstunter in Son. Echt een aanrader!!

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Fijne, ongedwongen hulp bij samenstelling van nieuwe keuken door verkoper Kamiel.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
We hebben een prachtige keuken gekocht bij de Keukenstunter in Son ,waarbij we in een vriendelijke en ongedwongen sfeer zijn voorgelicht door Kamiel. De enthousiasme waarmee hij het ontwerp heeft gepresenteerd aan ons was ongekend. Dit was helemaal naar onze wens. Droomkeuken!! Kamiel bedankt voor je eerlijke en oprechte enthousiasme!!
Groetjes Fam van de Camp

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Vanavond een nieuwe keuken gekocht bij Keukenstunter Son. De naam van het bedrijf doet je anders vermoeden. maar het personeel tegen is erg vakbekwaam. We zijn echt geweldig geholpen door Bünyamin. Deze man is een echte vakman. Eerlijk, duidelijk maar vooral heel enthousiast. Samen met zijn collega echt de tijd voor ons genomen. Wij zijn echt super tevreden over het verloop van de aankoop. Een echte aanrader.

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenstunter Son en zijn daarbij perfect geholpen door Bünyamin die alle tijd voor ons nam.
Vooraf wisten we wel ongeveer wat we wilden, maar hij had nog een creatief idee waardoor een nis in de keuken wordt omgetoverd tot een mooie koffiecorner. Daar hadden we zelf zeker niet over nagedacht!
Wat hier ook fijn voelt, is dat het advies oprecht is en niet alleen geacht vanuit de leverancier, maar helemaal vanuit de klant.
John

Risposta di Keukenstunter - Eindhoven
Heel goede service bij keukenstunter Son
Het ontwerp is perfect, denkt goed mee en luistert perfect naar de wensen.
Bedankt Ercan.