Hele leuke en professionele ervaring bij keukenstunter westpoort. Wij zijn geholpen door murtaza en ercan. Ze gingen tot hun uiterste om ons blij te maken en ons droom voor on nieuwe keuken waar te ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Groot showroom en aanbod. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Uitstekend geholpen, op de filial Westport Amsterdam, door Ercan in onze keuze voor de samenstelling en inrichting van de keuken in onz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Sierenborch 8-E, 1043 BA, Amsterdam, Noord-Holland, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ik raad niemand aan een keuken kopen bij keukensteunter, als je een maal handekining zet en alles betaald, en de rest moet je zelf achter aan gaan.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Leugenaars! 1 november 2024 getekend voor een keuken. In april 2025 zou het geplaatst worden. Toen nog via hier een leuke review geplaatst. Maar zo een SPIJT dat ik bij jullie een keuken heb gekocht. Koelkastfront is nog steeds niet gemonteerd. Het is december 2025! Ik moet telkens weer opnieuw bellen om er achteraan te gaan. Dan zeggen ze dat ze er iets aan gaan doen. Vervolgens doen ze niks aan het probleem wat ze zelf veroorzaken. Leverancier zegt dat ze een onderdeel wel hebben geleverd maar dat onderdeel is niet geleverd aan keukenstunter zegt keukenstunter zelf. Gevolg: ik heb nog steeds een keuken waar ik een grote keukenfront mis. Het ziet er niet uit. In eerste instantie werd er zelfs geen koelkast meegeleverd. Maanden later is er een koelkast erin gezet zonder front. Communicatie slecht. Zeggen ze dat ze gaan terug bellen, bellen ze niet terug. LEUGENAARS. Op mijn factuur stond er met pen geschreven inclusief montage. Mondeling afgesproken was ook tijdens het tekenen dat ik alles door keukenstunter wilde laten doen dus ook montage en alles gelijk wilde betalen. Bleek achteraf met kleine letters dat ik nog monteur 1000 euro moest betalen tijdens plaatsen. Afgesproken was dat ik verstek keukenblad zou krijgen. Had keukenblad bij de leverancier nog bekeken en gesproken of het zeker weten in verstek kon en dat kon zei de leverancier. En wat staat er als keuken nu bij mij thuis. Geen verstek en het blad steekt zelfs nog uit ook. Ik zou vorige week uiterlijk maandag gebeld worden door de service afdeling. Ik kwam zelf met een oplossing dat ik dan een andere koelkast wil waar ze wel montage onderdelen hebben. Maar ik ben ALWEER NIET TERUGGEBELD. Dit is al de zoveelste keer dat ik heb gebeld en telkens weer vriendelijk heb aangegeven dat ik wacht op montage van mijn keukenfront en dat ze aangeven dat ze er iets aan doen en vervolgens niets doen en niet terugbellen. Het is gewoon OPLICHTERIJ!

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
We zijn ontzettend goed geholpen door Murtaza in Amsterdam! Er is de tijd genomen om alles goed en naar wens samen te stellen! Murtaza heeft goed naar ons geluisterd en dit snel weten te vertalen naar een mooie passende keuken. Erg blij met zijn hulp en het snelle handelen we kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Wij zijn vandaag langs geweest bij de keukenstunter westpoort, super goed & vriendelijk geholpen door Murtaza. Heel service gericht & heel goed meegedacht.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Super goed kwaliteit ervaring deskundige eerlijk klant gericht ben erg tevreden hoe hoe we zijn behandeld. We willen meneer Murtaza Nourozi bedanken voor een advieze en deskundigeheid bij keukenstunter westpoort.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Groot showroom en aanbod. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Uitstekend geholpen, op de filial Westport Amsterdam, door Ercan in onze keuze voor de samenstelling en inrichting van de keuken in onze nieuwe huis .
Goed luisterend naar onze wensen en ideeën en respect- en tactvol in zijn suggesties, maar vooral heel kundig en klantvriendelijk! Onze “nieuwe keuken” project is zo
helemaal “op de rails” gezet !

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Vandaag een prachtige keuken uitgezocht. Bij de keukenstunter in Amsterdam Westpoort.geweldig goed meedenkend geholpen door Ron . Heeft de droomkeuken van mijn zoon voor ze nieuwe huis prachtig ontworpen.met heerlijke hapjes drankjes als er meer sterren waren kreeg Ron deze . Bedankt Ron en hoop tot snel .

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Gister het eerste gesprek gehad bij Keukenstunter in Amsterdam Westpoort. Wij zijn hier goed geholpen door Ercan. Er werd geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk advies. Als iets niet mogelijk/praktisch was werd goed meegedacht in oplossingen en andere opties. Er word meegedacht hoe het budget te besteden en het meeste uit je geld te halen. We kregen de tijd om de fronten en het aanrechtblad uit te kiezen en mochten zelfs de samples mee naar huis nemen om er een nachtje over te kunnen slapen. Al met al fijne communicatie en klantvriendelijkheid.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Ik ben geholpen door Gert- Jan en Ron, zeer professioneel en vooral duidelijkheid voor het geen wat je wil kwa prijs en kwaliteit geen nonsens of slap gelul.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Gister heb ik een afspraak ingeplaned bij Eus. Vandaag de keuken gekocht bij Ron, Ercan en Jeroen.
Ik ben zeer goed geholpen. De heren waren erg gastvrij en geven goed advies!!
Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een keuken.
Ik kijk uit naar de levering van mijn keuken :)

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Fantastische ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe keuken!
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Ron, Ercan en Jeroen. Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom: we werden hartelijk ontvangen met een drankje en zelfs een hapje. Wat ons vooral opviel, was de oprechte interesse in onze wensen en het respect voor ons budget. Er werd écht geluisterd, en dat maakte het verschil.
De heren zijn ontzettend creatief en maakten gebruik van de nieuwste systemen om ons een duidelijk beeld te geven van hoe onze toekomstige keuken eruit zou zien. Dat gaf veel vertrouwen en maakte het kiezen een stuk makkelijker.
Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keuken aan te schaffen – en dan in het bijzonder bij deze drie toppers. Een diepe buiging voor hun gastvrijheid, geduld en deskundigheid. Heel erg bedankt!

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Afgelopen weekend heb ik een keuken besteld bij keukenstunter Westpoort. De service is top en er wordt deskundig advies gegeven wat nou de beste opstelling voor je keuken is. Door het 3d-ontwerpt heb je direct een goed beeld van hoe je droomkeuken eruit gaat zien.
Keukenstunter Westpoort is dus zeker aan te bevelen! Dank voor de topservice Ercan en ik ben benieuwd naar het resultaat!!

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Vriendelijk en super goed geholpen door Murtaza en Ercan uiteindelijk droom keuken gevonden met de wensen wat we wouden absoluut een aanrader

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Gister zijn wij langsgeweest bij Keukenstunter in Amsterdam, bij Ercan. Het was een last minute afspraak die ik had gemaakt, om te kijken of ze hier een betere prijs zouden aanbieden dan de concurrent ervoor. We gingen dus met weinig verwachtingen naar binnen maar kwamen er met een getekend overeenkomst naar buiten.
Ercan had ons van te voren gevraagd naar zoveel mogelijk details over de keuken die we willen, en alvast al een 3D foto klaar gezet.
Hij heeft ons goed geholpen en we hebben net binnen ons budget de keuken kunnen krijgen.
Ik verwacht een net zo goede service en samenwerking in de aankomende maanden wanneer de keuken wordt afgeleverd ;).

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Wij hebben een top ervaring gehad hier en we hadden nergens anders beter heen kunnen gaan. Wij zijn geholpen door Murtaza en Ercan op locatie Amsterdam Westpoort. Ze hebben goed geluisterd naar de wensen van mijn moeder en waren meer dan behulpzaam in het visualiseren en meedenken hierin in ALLE opzichten. Ze nemen echt de tijd voor je en je voelt je zeker niet gehaast of genoodzaakt. Ze denken super goed met je mee en ze hebben ons meer dan tevreden de deur uit laten gaan. Echt een dikke aanrader voor een ieder om hier meteen binnen te stappen en je keuken hier af te nemen!!!

**Avoid Keukenstunter Amsterdam Westpoort at all costs – A complete scam!**
If I could give 0 stars, I would. Keukenstunter Amsterdam Westpoort operates with deceptive and unethical practices. They pretend to help you but, in reality, trap you into signing a contract and then reveal their true intentions. As a consumer, you expect clear communication and transparency, but they withhold crucial details until after you’ve signed.
Our salesperson,initially designed our kitchen and provided a quotation. However, once we signed and attended the next meeting, the details had changed. He deliberately prolonged the design process to the point of exhaustion. They pressure you into signing without fully disclosing the terms and conditions, which are vague and misleading.
One of their most dishonest tactics is demanding a €250 sign-up fee before anything is finalized. Once you sign, they suddenly require a 30% deposit before placing the order—something not made clear upfront. When we realized the kitchen was not what we wanted, they resorted to threats of legal action instead of resolving the issue professionally.
Another scam they use is their so-called "discounts." They claim to offer a 50% discount, but it’s just an inflated price with fake reductions. The "offer" is never-ending, but they pressure you into believing it expires next week. Don’t fall into that trap! They put an imaginary amount without any breakdown and then pretend it’s half price.
This is an appalling and unethical way to treat customers. I never expected such a scam in the Netherlands, but it seems many kitchen companies operate similarly. Keukenstunter twists words, lies, and uses intimidation tactics. If you value your peace of mind, avoid them at all costs!
Gisteren hadden we een gesprek voor een nieuwe keuken met Murtaza. Wat een geweldige ervaring! Murtaza was ontzettend klantvriendelijk en dacht goed met ons mee. Zelfs toen ons budget krap was, was hij bereid concessies te doen om aan onze wensen te voldoen. Zijn geduld en de prettige onderhandelingen maakten het een fijne ervaring. Er was absoluut geen sprake van opdringerigheid; ze namen echt de tijd voor ons en het voelde heel persoonlijk. Ook de andere collega’s waren zeer vriendelijk en bereid om mee te denken. Een topteam! 🌟 Ik raad daarom iedereen aan om eens bij Keukenstunter Amsterdam Westpoort een afspraak te maken als je op zoek bent voor een nieuwe keuken!!

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Heel fijngeholpen door de mannen van Keukenstunter Westpoort. Zij denken mee en hebben ons prima geadviseerd. Zij controleren alles liever dubbel dan dat zij zomaar iets bestellen. Heel fijn dit initiatief van hen uit! Dan is het daarna nog maar afwachten hoe alles daarna verloopt. Nou niets dan lof! Zij hebben ons enorm geholpen met de tijdelijke opslag van de keuken vanwege wat tegenslagen in ons huis en alles daarna echt perfect af laten monteren door Eric hun monteur. Wat een oog voor detaill en lekker communicatief! Wij zijn super tevreden over alles van a tot z

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Ik heb onlangs mijn droomkeuken en badkamers kunnen realiseren dankzij de fantastische service van Keukenstunter en Sanistunter Westpoort in Amsterdam. Beide winkels hebben ervaren personeel die echt de tijd nemen om naar je wensen te luisteren.
Keukenstunter
Ercan Bayran heeft mij deskundig geholpen bij het ontwerpen van mijn keuken. Zijn oog voor detail en professionaliteit waren indrukwekkend. Hij zorgde ervoor dat elk aspect van de keuken perfect was afgestemd op mijn wensen. Daarnaast dacht Ercan goed mee ten aanzien van de opstelling en duurzaamheid van de keuken.
Sanistunter
Voor de badkamers werd ik geholpen door Lucas en Ozgan die zeer vriendelijk en deskundig waren. Zij namen alle tijd om aanpassingen door te voeren en gaven me waardevolle adviezen. Daarnaast was de gastvrijheid in de winkel uitstekend, met warme drankjes tijdens mijn bezoek. Mocht je na het ontvangen van de D3 tekeningen aanpassingen willen, maken ze meteen tijd voor je om samen te kijken naar een oplossing. Dat heb ik als zeer positief ervaren.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij zowel Keukenstunter als Sanistunter Westpoort Amsterdam en raad ik iedereen aan om hier hun droomkeuken en badkamers te realiseren.

Risposta di Keukenstunter - Amsterdam Westpoort
Vandaag een keuken aangeschaft bij Keukenstunter in Amsterdam Westpoort. Ontzettend goed geholpen door Ercan en Murtaza. Vooraf hadden zij al voorwerk geleverd op basis van mijn wensen. Tijdens het gesprek luisterden zij goed naar mijn wensen/aanpassingen en gaven zij passend advies. Het gesprek voelde vertrouwd aan. Ercan en Murtaza waren klantvriendelijk en namen de tijd om alles stap voor stap door te nemen. Wij werden goed verwelkomd en werden gedurende het gesprek verwend met hapjes en drankjes. Het ontvangst, de service, klantvriendelijkheid, de tijd die genomen werd en het kijken naar verschillende opties heeft geleid tot aanschaf van een prachtige keuken. Ik raad iedereen aan om een keuken aan te schaffen bij Keukenstunter in Amsterdam, Westpoort.