Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Leiderdorp. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed geluisterd naar o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De gekochte keuken is nu een paar weken geleden geplaatst en in gebruik genomen. We zijn er heel erg tevreden over. De plaatsing ging soepel en er word direct na gebeld of alles goed is gegaan. Een pl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe keuken gekocht. Daarbij werd ik geholpen door Marijn. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Marijn met veel detailvragen, die niet ie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuk en geduldig verkoopteam Ivo, Yizi en Jeroen dat elkaar goed aanvult vwb theorie en praktijk, waardoor we, ver na sluitingstijd in een prettige sfeer, toch nog een goede keus hebben kunnen maken.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Meubelplein 5-6, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Netjes snel vakkundig geholpen, fijne van deze zaak is ze denken mer en kijken mee.
Daarnaast komen ze met ideeën.
Samen zijn wij tot een mooie keuken gekomen geheel naar onze smaak en we kijken er naar uit.

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Vanmorgen wisten wij nog niet dat wij vandaag al onze nieuwe keuken gingen kopen.
Tijdens het ontbijt kletsen over onze verbouwing en de keuken kwam ter sprake.
Ook over de tv verbouw en woonprogramma wat vinden wij mooi en praktisch.
Met stoute vingers gekeken op internet of keukensale@Leiderdorp open was.
Ja die is open vandaag...... kan er een afspraak gemaakt worden...... ja..... ik kan vandaag en ook al vandaag om 12.00 u aanvinken .
Nou doe maar zegt vrouwlief.
Om 11.30 in de auto...... stipt 12.00u stappen wij binnen.
We lopen rond een worden fijn aangesproken...... kijken jullie Rond...... kan ik helpen.
Nou..... wij hebben vandaag om 11u een afspraak gemaakt voor 12u vandaag?
Maar in een bevestigings mail bellen jullie terug om afspraak te bevestigingen...... jullie zijn net open en een weet niet of het wel schikt bij jullie vandaag.
Meneer zegt...... wij zijn er ook net...... en hebben nog niet kunnen reageren zegt hij lachend.
Moment meneer...... ik ga even kijken...... loopt u even verder rond..... mijn collega komt zo even bij u.
Jay kwam bij ons...... heel open en fijn.
Zelf wisten wij wat we wilde...... en Jay zegt..... zal ik is kijken of ik het kan intekenen.
Van oriënteren..... naar advies.... naar ontwerp....... naar een aanpassing en weer een ontwerp.
Wat te drinken erbij...... en om 15u waren wij positief verrast van de prijs en de service.
Het akkoord is er.
Niet verwacht om vandaag de keuken te kopen....... maar als het goed voelt en het gevoel over de prijs is ook goed...... dan gewoon doen.
Jay dank voor je advies.....Hamza ook voor zijn lach en extra inbreng.
Wij kijken uit naar de levering en het gebruik van de keuken zelf.
Gr Carlo&Claudia van Nobelen

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Vandaag zijn wij van huis gegaan om een keuken te kopen, en zijn beland bij keukensale leiderdorp. Hier zijn wij geholpen door Jeroen en Yizi. Ten eerste kregen we alle ruimte om even lekker rond te lopen en stonden ze voor ons klaar ons meteen op te vangen toen we alles gezien hadden. Rustig aan namen ze de tijd om alles met ons door te nemen en echt binnen ons budget mee te denken. We hebben hier onze keuken gekocht en zouden het iedereen aanraden!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Super goed geholpen door Jeroen en Jay toppers na vele keukenadviseurs gezien te hebben en na heel wat offertes gezien te hebben zijn we bij deze toppers geslaagd!! Echt betaalbaar voor wat je allemaal krijgt !! Bedankt voor de goede service en veel geduld We kunnen niet wachten tot het er staan !!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Ik ben er goed geholpen door Jeroen bij Keukensale in Leiderdorp. Ik wilde gaan oriënteren voor een nieuwe keuken in m’n huidige woning, Jeroen heeft goed geluisterd naar mijn wensen en fantastisch ontwerp gemaakt. Waar bij ik ook super handige tips heb gekregen welke materialen en apparatuur ik het beste kon aanschaffen in m’n nieuwe keuken. Over een paar maanden wordt mijn nieuwe keuken geplaatst voor een hele mooie prijs!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
We zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Met de praktische tips hebben we een mooie keuken kunnen ontwerpen.

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
We zijn uiterst vriendelijk ontvangen bij Keuken Sale. Ze hebben heel goed meegedacht om een keuken te vinden die aan onze wensen voldoet!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Vriendelijk personeel. Goede adviezen. Professioneel. Er wordt secuur gewerkt. Staan open voor alle wensen. Eerlijk en betrouwbaar. En ook gewoon gezellig.
Bezorgers keuken en keuken plaatser ook fantastisch!! Beleeft en werken netjes . En weten wat ze doen

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Keukensale Leiderdorp! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en goed geholpen. Marijn verdient een dikke pluim; hij dacht echt met me mee en gaf waardevol advies. De communicatie was helder en transparant, wat ik erg belangrijk vind bij het maken van grote keuzes zoals een nieuwe keuken.
Het proces verliep soepel en zonder stress, en ik had het gevoel dat mijn wensen centraal stonden. Al met al een hele fijne ervaring. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken met uitstekende service, dan kan ik Keukensale Leiderdorp van harte aanbevelen!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Afgelopen weekend hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Keukensale voor in onze nieuwe woning. We zijn hierbij ontzettend goed en fijn geholpen door Jeroen en Hamza!
Er werd goed gekeken naar onze wensen en er werd echt met ons meegedacht, zelfs over de kleinste details. Dit zorgde ervoor dat de keuken precies werd zoals wij hem voor ogen hadden.
Het personeel was erg klantvriendelijk en de sfeer tijdens de gesprekken was gezellig!
Wij zijn nu al heel tevreden en kunnen niet wachten op het resultaat als onze keuken straks geplaatst is! Bedankt team Keukensale!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Marijn van Keukensale Leiderdorp heeft ons erg goed geholpen met het ontwerp van onze keuken. Hij kwam met leuke ideeën en andere collega’s kwamen er ook bij om mee te denken. Het ontwerp is prachtig geworden en we kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Wij zijn in onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Keukensale Leiderdorp terecht gekomen. Ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over keukensale. Ze zorgden ervoor dat wij ons welkom en gewaardeerd voelden als klant. Er wordt van begin tot eind meegedacht, voor elk budget.
De winkel biedt een fantastische selectie producten die inspelen op de verschillende behoeftes en trends. Het personeel was zeer vriendelijk en benaderbaar, direct beschikbaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Hierbij hadden ze aandacht voor detail en werd er volop meegedacht. Helemaal top en nu al erg blij met onze nieuwe keuken!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
We waren al een tijd op zoek naar een keukenzaak die niet alleen gericht is op het zoveel mogelijk verkopen aan klanten, maar die écht luistert naar de wensen en behoeften van de klant. Na het lezen van de lovende reviews over Keukensale in Leiderdorp, besloten we de winkel te bezoeken. En wat bleek: alles was waar! Vanaf het moment dat we binnenstapten, voelden we ons welkom. We konden op ons gemak de winkel verkennen en vragen stellen zonder het gevoel te hebben gehaast te worden. Omdat we zelf nog niet precies wisten hoe de keuken na de aanbouw eruit moest komen te zien, heeft Marijn ons geweldig geholpen. Hij heeft onze wensen perfect vertaald in een schitterend ontwerp, dat we niet alleen in 3D konden bekijken, maar ook digitaal per e-mail ontvingen. De klantgerichtheid, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de gedegen productkennis maken deze zaak een echte aanrader. Hoewel de keuken pas volgend jaar wordt verbouwd, kijken wij nu al uit naar het resultaat!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Bij binnenkomst in de winkel in Leiderdorp werden we vriendelijk ontvangen en kregen we de mogelijkheid om eerst rustig zelf rond te kijken in de showroom. Al snel hadden we een mooie keuken op het oog en werden we goed geholpen door Marijn in de verschillende beslissingen die we moesten nemen. Daarbij werden de voordelen en nadelen van de verschillende materialen/apparaten goed uitgelegd. Tijdens het ontwerpen kregen we meerdere keren drinken aangeboden met wat lekkers. Ondanks dat we ver na sluitingstijd nog in de zaak aanwezig waren bleven de medewerkers geduldig en vriendelijk. We hebben het gevoel gekregen dat er goed werd geluisterd naar onze wensen en budget en zijn zelfs wat tegemoetgekomen in de prijs zodat wij onze droomkeuken konden waarmaken. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen niet wachten om ook daadwerkelijk in onze keuken te koken en te bakken. Die beloofde appeltaart gaat er zeker komen voor het geweldige team!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Gister onze eerste keuken gekocht, wat een super fijne gezellige mensen werken der bij keukensale Leiderdorp! Ze nemen de tijd en niks hoeft overhaast, dat maakt het zo fijn om hier je keuken te kopen!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Zo blij met jullie! Vandaag een keuken aangekocht en ze hebben zo goed meegedacht en echt een fijne prijs gemaakt voor ons voor een mega mooie keuken. Ik kan niet wachten tot hij er is 😍🙏🏼

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Op zaterdagavond een afspraak inplannen online en op zondag om 12u terecht kunnen bij Keukensale Leiderdorp. Wat een service hebben wij gekregen. Marijn was zeer geduldig en meedenkend. Ook de andere collega's waren meedenkend. Hele fijne ervaring!

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Intake duurde wat lang, maar de keuken is echt alles wat we wilden. We zijn exceptioneel blij met de monteur, die op bepaalde punt echt goed met ons mee heeft gedacht.

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Na het eerste gesprek voelde het direct goed en vertrouwd. Ik heb dan ook gelijk een akkoord getekend voor de nieuwe keuken. Dat hebben ze ook bewezen. De afspraken zijn allemaal netjes nagekomen.
Ook de monteur was vriendelijk en meedenkend. Het resultaat is fantastisch!

Goede ervaringen
Keuken is keurig netjes geleverd
En keurig netjes geplaatst
De koelkast zat niet bij de levering maar daar werdt snel een andere koelkast binnen een dag geplaatst
We zijn erg blij met hoe alles is verlopen en de plaatsing van de keuken
M.V.G,
Fam Gijsman.

Risposta di Keukensale.com - Leiderdorp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.