Prachtige keuken uitgezocht en na wat fijne gesprekken besteld. Verassend snel geleverd waarna de monteurs dezelfde dag de keuken geïnstalleerd hebben . Een plaatje waar ik erg van ga genieten aan... Leggi di più
Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super fijne ervaring gehad bij Keukensale Katwijk! Denise & Quint hebben mij onwijs goed geholpen. Ze denken echt met je mee over de indeling van de keuken, luisteren goed naar je wensen en geven eerl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een dikke 10 voor hoe wij gisteren ontzorgd zijn bij keukensale in Katwijk. We zijn door Omid (overgevlogen van filiaal Rotterdam), Marco en bij afronding Quint fantastisch begeleid in de keuze van o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Ambachtsweg 7, 2222 AH, Katwijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- 071 737 0078
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Keuken sale in Katwijk is zeker een aanrader
Wij zij heel leuk ontvangen ,en gekoppeld aan een hele vriendelijk vrouw Leonie ,zij heeft ons heel leuk begeleid met uit zoeken van de keuken ook kwam de baas er nog bij en deze gaf ons een heel mooi pannen set mee.

Uitstekende service!
Afgelopen zaterdag keukensale Katwijk binnen gelopen en ondanks mijn krappe budget toch een hele mooie keuken kunnen kopen dankzij de hulp van Jeroen & Remt. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en er werd mij geen overbodige onzin aangepraat. Bedankt voor de goede en snelle service! Nu wachten tot de keuken geplaatst wordt.

Super geholpen
Vorige week speciaal naar de keukensale Katwijk gereden vanwege de goede recensies. Wij zijn ontzettend fijn geholpen. En ondanks dat wij nog in een twijfel zaten m.b.t. de kleur, zijn wij er helemaal uitgekomen door de super hulp van Quint & Marieke.
Heel erg bedankt voor jullie hulp met onze droomkeuken.
Kevin & Chantal

Keuken gekocht bij Keukensale katwijk
Vanmorgen spontaan binnen gelopen bij Keukensale Katwijk.
Wat een ontzettend gastvrij ontvangst van Marieke, die ook voor heerlijke koffie met koek en later voor een heerlijk broodje beenham zorgde. Jeroen en Jeffrey superbedankt voor het goede advies en de goede afhandeling.
We kijken er naar uit om onze keuken na plaatsing te gaan gebruiken. En hier veel plezier van mogen beleven.
Groet Jan en Lenie Kuijvenhoven

Keuken gekocht bij Keukensale Katwijk
Gisterenavond een super mooie keuken gekocht bij Leonie en Quint van Keukensale Katwijk. Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Met dank aan Lars en hans de monteur.
Een paar jaar geleden is onze keuken geplaatst. Tijdens de installatie ging er iets mis met de kasten. We bleven in contact met Lars, die actief met ons meedacht over een goede oplossing. Hij heeft dit vlekkeloos uitgezocht en hersteld. Alles is top geregeld, en er werd net zolang een monteur gestuurd tot het probleem volledig was opgelost. Dank je wel, Lars!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Fijne ervaring bij Keukensale. Zo hoort het!!!
Ongeveer een half jaar geleden naar binnen gelopen bij Keukensale Katwijk om te oriënteren voor een nieuwe keuken. Ontvangen door Christiaan (inmiddels vertrokken bij Keukensale) die ons prima geholpen heeft bij het ontwerp. En ook daarna verliep het leveren en plaatsen van de keuken door Erik en Hans prima. Er bleven wat kleine opleverpunten over. Tussentijds contact gehouden met Quint wat betreft de opleverpunten en netjes telefonisch en per mail op de hoogte gehouden door Riet. Echt super netjes afgehandeld allemaal door het hele team van Keukensale. Wij zijn super tevreden. Heel erg bedankt namens fam. Vooijs!

Keukensale Katwijk
Gisteravond een afspraak gehad met Remt en Quint van Keukensale Katwijk. Prettige zaak, mooie keukens en zeer fijn personeel. Na goed advies en het afwegen van alle opties uiteindelijk tot een mooi resultaat weten te komen. Heren bedankt!

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Goed advies en ze nemen de tijd voor je
Fijn dat je bij Keukensale Katwijk al je vragen kan beantwoorden en je goede adviezen krijgt. Heel fijn om alles te kunnen zien in de showroom en dat alle opties goed worden toegelicht. Veel praktische adviezen gekregen. De 3D uitwerking geeft je een goed beeld en de keuken gaat zo helemaal voor je leven.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Top geholpen in filiaal Katwijk met een…
Top geholpen in filiaal Katwijk met een prachtige keuken op komst 👍

Keukensale Katwijk.
Top keuken, helemaal blij mee.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Nieuwe keuken en top service!
We zijn zeer tevreden over de service.
Quint heeft ons goed begeleid en geholpen. Zeer fijn geholpen in het mee denken naar de juiste opstelling.
Keuken moet nog geleverd maar tot nu toe zijn wij zeer tevreden
Keukensale in Katwijk

Aanrader: Keukensale Katwijk!
Keuken gekocht bij Keukensale Katwijk. Vakkundig geholpen door Quint van Keukensale Katwijk bij het uitzoeken van onze droomkeuken met kookeiland. Quint nam de tijd om voorbeelden te laten zien en alles duidelijk uit te leggen. Hij dacht met ons mee. We kijken enorm uit naar de levering van onze keuken!

Keukensale Katwijk
We zijn bij Keukensale Katwijk geweest. We zijn super goed geholpen. Hele vriendelijke verkopers. Perfecte uitleg over het apparatuur en de indeling en als klap op de vuurpijl verwend met heerlijk bittergarnituur.
Nogmaals hartstikke bedankt.
Ingrid uit Rijnsburg

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Jeroen & Quint hebben ons geweldig…
Jeroen & Quint hebben ons geweldig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken bij Keukensale in de locatie Katwijk. Gastvrij en duidelijk. Daar houden wij van!

Prima
Gisteren mijn nieuwe keuken besteld bij Keukensale.com in Katwijk. Hele vriendelijke gastheren die uitgebreid de tijd voor je nemen om uiteindelijk al je wensen te kunnen inwilligen binnen je budget. Als de plaatsing ook zo gaat dan is er bij mij een en al tevredenheid.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Zoals in een eerdere review geschreven
Zoals in een eerdere review geschreven, een keuken gekocht, en zeer goed geholpen.
Keuken werd snel op 5 december geleverd. Paar dagen later werd de koelkast nageleverd. Later ben ik gebeld of alles was gelukt met plaatsen en of alles naar wens was gegaan. Ik kan zeggen dat dat ik zeer goed ben geholpen en blij ben dat ik bij keukensale.com de keuken heb gekocht.

Risposta di Keukensale.com - Katwijk
Een uitgebreid assortiment in de showroom geeft een goed beeld
Vandaag een nieuwe keuken uitgezocht. Er werd ruim de tijd genomen voor ons. En bij eigenlijk alle vragen die we hadden over hoe het er dan uit komt te zien, was een voorbeeld aanwezig in de showroom. Zodat je het kon zien, voelen en vergelijken. Er werd constructief mee gedacht met de wensen en mogelijkheden. Ook eventuele nadelen werden eerlijk benoemd. Om inzichtelijk te maken hoe het eruit komt te zien, werd er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft echt een goed beeld van hoe het er in de ruimte uit komt te zien. Bedankt! Wij zijn tevreden.

Goede ervaring
We zijn uiterst vakkundig geholpen bij Keukensale Katwijk. Daisy en Chris maakte een mooi ontwerp aan de hand van onze wensen, en dachten mee in de keuze van de apparatuur. Ook na de koop werd er gebeld met aanbevelingen over opstelling en apparatuur. Eric heeft de keuken vakkundig in 1 dag geplaatst.

Review
Gisteren voor het eerst binnen gelopen bij Keukensale Katwijk. Warm ontvangen door Marieke. De volgende dag weer terug voor een afspraak met Quint. Beiden hebben ons goed geholpen in het keuzeproces met goede adviezen. Erg fijn hoe er met ons werd meegedacht. Wij zijn erg enthousiast over onze keuze en verheugen ons enorm op onze nieuwe keuken! Hartelijk dank, Jan en Martine.