Keukensale.com - Katwijk Recensioni

TrustScore 5 su 5

Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Enorm goed geholpen door Jeroen en verder personeel. De lijntjes zijn kort, alles kon naar wens worden gerealiseerd en ze zijn super klantvriendelijk. Echt super blij met mijn prachtige keuken gelever... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na veel denkwerk thuis, bij Keukensale binnen gelopen. Hier werden wij uitvoerig voorgelicht met voorbeelden, materiaal en mogelijkheden. De medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne ervaring gehad bij Keukensale Katwijk! Denise & Quint hebben mij onwijs goed geholpen. Ze denken echt met je mee over de indeling van de keuken, luisteren goed naar je wensen en geven eerl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

• Ambachtsweg 7, 2222 AH, Katwijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

558 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Quint vestiging Katwijk is een topper

Quint is een topper. Vaker bij hem een keuken gekocht. Enorme creatieve man die mee denkt en zijn mening durft te geven! En neemt de tijd voor je en neemt de twijfel bij je weg..Katwijk biedt een fijne service. Je wordt als klant in de watten gelegd. Enorm fijne ervaring.

3 maggio 2025

Beste Henk B,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat geweldig om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad. We geven je complimenten met plezier aan hem door. Geniet van je (nieuwe) keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig geholpen door Quint van…

Geweldig geholpen door Quint van Keukensale Katwijk bij het uitzoeken van onze droomkeuken! Hij denkt mee, geeft waardevolle tips en heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen samen zijn gekomen in een prachtig ontwerp. We kunnen niet wachten totdat onze keuken wordt geplaatst!

25 aprile 2025

Beste Merel,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Quint zo goed heeft meegedacht en jullie heeft geholpen om jullie droomkeuken samen te stellen. We wensen jullie alvast veel plezier met de plaatsing en het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Keukensale te Katwijk is een echte aanrader

Super goed advies gekregen door Quint van Keukensale te Katwijk en een hele goede begeleiding om de juiste keuzes te maken, zowel in keuken als apparatuur. We zijn serg blij met onze nieuwe keuken. Ook de koffie was lekker.

Keukensale te Katwijk is een echte aanrader!!

25 aprile 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn begeleid bij het maken van de juiste keuzes en nu kunnen genieten van jullie nieuwe keuken. We geven het compliment graag door aan Quint en het team. Geniet ervan!

Valutata 4 stelle su 5

Een keuken met klasse én karakter

Vanaf het eerste gesprek in Katwijk werden we professioneel en vriendelijk geholpen door Quint hij nam onze wensen serieus en er werd goed meegedacht over praktische oplossingen en belangrijke keuzes.

De communicatie verliep helder en vlot, zowel telefonisch als op de mail en de gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen. De in meting aan huis vonden plaats volgens planning, en eventuele vragen tijdens het proces werden snel beantwoord.

Het eindresultaat ja daar zijn wij ook benieuwd naar ik hoop dat derest net zo goed verloopt zoals het tot nu is gegaan en ik snel kan genieten van me nieuwe keuken. We gaan het zien 👩🏽‍🍳

4 aprile 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat een fijne en uitgebreide review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo prettig bent geholpen door Quint en dat alles tot nu toe soepel en volgens afspraak is verlopen. We kijken uit naar het eindresultaat!

Valutata 4 stelle su 5

Vandaag op bezoek geweest bij keukesale Katwijk

Vandaag op bezoek geweest bij keukensale Katwijk. We werden top geholpen door Remt. Wij hadden al wat ideeën en Quint maakte het werkelijkheid! We waren meteen verkocht, toen de prijs ook nog eens goed was konden we niet anders dan elkaar de hand schudden!

8 aprile 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat Remt en Quint jullie zo goed hebben geholpen en jullie ideeën tot leven hebben gebracht. Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Wat een top service!

Wat een top service hebben we gekregen bij keukensale Katwijk. Ron heeft alle tijd voor ons genomen en ons geholpen met het maken van de 100.000 verschillende keuzes die er bij het uitkiezen van een keuken komen kijken. Ontzettend blij met de aankoop.
Oh ja, en lekkere koeken doen een hoop goeds :)

5 aprile 2025

Beste Marloes,

Wat een fijne review, bedankt! Fijn om te horen dat Ron jullie zo goed heeft geholpen met alle keuzes – en dat de koeken ook in de smaak vielen. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Super ervaring Ron

Zijn vandaag geholpen door Ron in keukensale Katwijk. Zeer vriendelijk ontvangen. Gesprek verliep zeer goed, door zijn jarenlange ervaring heeft Ron ons de juiste adviezen gegeven. Heeft veel verstand van het apparatuur wat keukensale te bieden heeft. Zijn blij dat we onze droomkeuken hebben gevonden, voor een zeer goede prijs. Kunnen niet wachten tot wij onze droom keuken krijgen.
Nogmaals bedankt Ron.

4 aprile 2025

Beste Martijn,

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Fijn om te horen dat Ron jullie zo goed heeft geholpen met zijn ervaring en kennis. We wensen jullie alvast heel veel kookplezier!

De grote verrassing!

Voorafgaande aan onze afspraak stuurden wij de nieuwbouwtekening van onze keuken naar Keukensale Katwijk. Zelf hadden wij al wat zitten experimenteren met indelingen en al best wel een bepaald plaatje in ons hoofd over hoe wij onze nieuwe keuken zagen.
Quint wist ons echter totaal van onze stoel te blazen met zijn ontwerp in een opstelling die wij zelf nooit hadden verzonnen. De vakkundige hulp bij het invullen van de materialen en apparatuur, in zijn ontwerp, maakt onze beleving bij Keukensale Katwijk compleet!

28 marzo 2025

Beste Familie Van Markus,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Keuken met twee frontkleuren

Op aanraden van een vriend, die zeer tevreden was met zijn keuken van Keukensale Katwijk, besloten we een bezoek te brengen aan de showroom. We werden hartelijk ontvangen en verwend met een roze-koek en later op de middag een broodje beenham.

Al snel hadden we onze frontkleuren gekozen. Schelpenwit in combi met houtkleur. Quint begeleidde ons vervolgens uitstekend bij de rest van het proces. Zijn expertise en oog voor detail gaven ons het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen. We hebben de tijd genomen om alles te laten bezinken. Een week later hebben we de deal gesloten. Ons gevoel, de kwaliteit en de prijs was goed.

We zijn enorm tevreden over de klantvriendelijkheid de expertise en het eindresultaat! Onze enige tip: de naam 'Keukensale' doet geen recht aan de hoge kwaliteit en service die jullie bieden.

29 marzo 2025

Beste Marielle,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service! We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag een hele mooie keuken…

Vandaag een hele mooie keuken uitgezocht voor in onze veranda bij keukensale Katwijk. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Quint en eigenaar Jeroen.

22 marzo 2025

Beste Denise,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Quint en Jeroen. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Fijne ervaring!!!

Na een warm welkom in het filiaal in Katwijk hebben we door de showroom gelopen. Nadat we samen met Jeroen, die super goed meedacht, de keuken hadden samen gesteld konden we die ook gelijk in 3D bekijken. Met genoeg ideeën om over na te denken richting huis. Onderweg belde Quint, de bedrijfs manager, om nog wat bij te sturen en tips te geven. Een goede ervaring, op maat geholpen en een prachtige keuken uitgezocht

8 marzo 2025

Beste,

Super om te horen dat u zo goed bent geholpen in de showroom! Bedankt voor het delen van jullie ervaring. We wensen jullie nog jaren plezier van de nieuwe keuken!

Keukensale

Samen met Jeffrey en Quint van Keukensale Katwijk goed geslaagd met het ontwerp voor onze nieuwe keuken. Op 31 december de opzet gemaakt van het eerste ontwerp. Er werd goed de tijd genomen om te komen tot een goed plan en van alles is op locatie een voorbeeld zodat je direct kunt zien wat je krijgt. Daarnaast is het ook echt een gezellige sfeer, niets was te gek.
In maart het ontwerp definitief gemaakt met Quint, wederom een gezellige ervaring.
De keuken is nog niet gemonteerd, dus daar kunnen we nog niets over zeggen maar de service in de voorbereiding is uitstekend. Geen opdringerige verkoop, ze denken prima met je mee en ook kosten technisch is Keukensale aan te raden.
Om toch nog een verbeterpuntje te noemen: het aansporen voor het schrijven van een review, hier wordt je naar mijn mening nét even teveel op gewezen in een korte tijd. Verder echt top. Nu de montage nog afwachten.

14 marzo 2025

Beste,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Jeffrey en Quint. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Fantastisch geholpen!

Afgelopen zaterdag zijn wij de Keukensale in Katwijk binnengelopen en we werden meteen warm ontvangen door een hele vriendelijke medewerkster. Zonder afspraak konden we meteen plaatsnemen bij Remt die ons super goed geholpen heeft. We hebben een prachtige keuken samen gesteld helemaal in onze style en in de vervolgstappen hebben Remt en Jeroen ons ook top geholpen! We zijn helemaal tevreden, bedankt voor de goede service!

15 marzo 2025

Beste Lionne,

Wat fijn om te horen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken en dat jullie hier zo goed bij zijn geholpen. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie!

TOP service

Een keuken samen gesteld en besteld bij Quint van keuken-sale katwijk.
Super geholpen, na onze ideeen gegeven te hebben stond er binnen no-time een droomkeuken op het scherm.
Goede uitleg, professioneel en meedenkend in het samenstellen en er word echt tijd genomen om rustig je keuken samen te stellen, zelfs steeds door de winkel lopen om weer wat te laten zien is geen probleem.

8 marzo 2025

Beste Familie Droogsma,

Super dat jullie zo goed zijn geholpen door Quint en wat leuk om te horen dat jullie geslaagd zijn voor jullie droomkeuken. We hopen dat jullie nog jaren plezier beleven van de nieuwe keuken!

Inspiratie

Wij kwamen voor een beetje inspiratie op te doen we werden er bij geholpen en er werd iets uitgetekend wat wij zelf uitgekozen hadden en dat beviel ons goed! Wij werden goed geholpen door Leonie Quint in Katwijk

6 marzo 2025

Beste Rik en Gerda,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in de showroom! Bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie!

Valutata 5 stelle su 5

Van droom naar droomkeuken!

Vaak begint het met een idee en wordt het uiteindelijk de droom die je wenst te verwezenlijken. Bij Keukensale Katwijk is deze droom werkelijkheid geworden!! Samen met Quint is de droom in praktijk gebracht, wat een waanzinnig mooie keuken is het geworden! Mooi, groot, zeer hoge kwaliteit van de materialen en apparatuur en bovenal een uitstekende prijs!
Meermaals in de winkel geweest en iedere keer weer een gezellige glimlach van Marieke voor het warme welkom, een lekker kopje koffie en tijdens de verschillende sessies zorgde zij voor een heerlijk broodje, snack of tosti! Voor mij was het oprecht thuiskomen!

1 marzo 2025

Beste Nicky,

Wat fijn om te horen dat jullie droomkeuken werkelijkheid is geworden en dat jullie zo goed geholpen zijn door Quint en Marieke. Bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie en we wensen jullie alvast veel plezier van de nieuwe keuken.

Katwijk Keukensale

Katwijk Keukensale

Meer dan een warm welkom. Samen met Jeroen en Quint onze droomkeuken in kaart gebracht. Uitstekend meegedacht, oplossingsgericht en goed naar de begroting gekeken. Hartelijk dank Team Katwijk Keukensale.

26 febbraio 2025

Beste Marieke,

Super dat jullie zo goed zijn geholpen door Jeroen en Quint om jullie droomkeuken te realiseren. We wensen jullie nog jaren plezier van de nieuwe keuken!

Top zaak!

Wij hebben een afspraak gehad met Leonie en Quint bij Keukensale Katwijk. We zijn echt super fijn geholpen. We hadden meteen een fijn gevoel. Er is goed met ons meegedacht over het ontwerp en over de apparatuur. Leonie heeft ons ook een hoop laten zien dus kreeg je ook een goede indruk over hoe het eruit zou zien en hoe het werkt en of de indeling ook handig zou zijn. Al met al zijn wij de deur uitgelopen na aankoop van onze droomkeuken en kijken wij vol spanning en blijde verwachting uit naar het eindresultaat.

27 febbraio 2025

Beste Antoni,

Wat fijn om te horen dat Leonie en Quint jullie zo goed hebben geholpen in de showroom en fijn om te horen dat jullie geslaagd zijn voor jullie droomkeuken. We wensen jullie alvast heel plezier van de nieuwe keuken.

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe rechte keuken van 5,5 meter…

Super ervaring gehad in het proces naar een nieuwe keuken. Vlotte en meedenkende uitwerking waarbij Quint van Keukensale Katwijk je meeneemt in het proces en je de voors en tegens laat zien.
Geslaagd bij Keukensale Katwijk zonder de behoefte te hebben te shoppen.

24 febbraio 2025

Beste Arie en Joke,

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij Keukensale Katwijk! Geweldig dat jullie zonder twijfel geslaagd zijn. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Keuken sale in Katwijk is zeker een aanrader

Wij zij heel leuk ontvangen ,en gekoppeld aan een hele vriendelijk vrouw Leonie ,zij heeft ons heel leuk begeleid met uit zoeken van de keuken ook kwam de baas er nog bij en deze gaf ons een heel mooi pannen set mee.

11 febbraio 2025

Beste Margreet,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Groet, Team Keukensale.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più