KetcherCentralen Recensioni 152

TrustScore 5 su 5

4,9

Virkelig god kundeservice. Jeg havde bestilt noget som desværre ikke var på lager, da KC lige var gået over til et andet økonomisystem. Jeg blev hurtigt kontaktet af Flemming, som gav mig 3 alter... Leggi di più

Rigtig god service Flemming skrev en lille besked fordi han sendte varen en dage senere pga sygdom og gav nogle greb med kvit og frit som undskyldning. Hade han ikke behøvede men bare gode service h... Leggi di più

Virkelig god betjening og vejledning. Hurtig levering. Simpelthen rigtig god service, som faktisk er en sjældenhed nu om dage. Fik ny ketcher og opstrengning i løbet af 2 dage havde jeg ketcheren... Leggi di più

1. Negozio di articoli per il tennis

Informazioni fornite da varie fonti esterne

KetcherCentralen - Stedet hvor du finder alt til din ketchersport. Badminton | Tennis | Squash | Padel | Ernæring | Skadessupport | Træning

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

God og kompetent rådgivning og sevice

Engageret og serviceminded personale. Godt tiltreds. Hurtig svar og levering

12 ottobre 2022

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Vi er et lille team, der brænder for det - og jeg er super glad for, at det afspejler sig i vores service.

Vores kompetencer er i orden, og det er helt afgørende for at kunne rådgive ordentligt - men ikke det samme som, at man faktisk gør det. Derfor møder vi hver dag på arbejde med en ambition om, at vi kan blive lidt dygtigere og gøre det lidt bedre - for ellers syntes vi, at vores relevans som virksomhed er ligegyldig.

Glædelig jul og godt nytår.

Meget fin service

Meget fin service, og hurtig pakning og forsendelse.

16 settembre 2022

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Det kan være nemt at fare til tasterne, når man ikke er tilfreds, så vi bliver altid lidt "rørt", når vores kunder i en travl hverdag, sætter tid af til at anmelde os. Tak :-)

Glædelig jul og godt nytår.

Mvh Flemming / KetcherCentralen

Én af de få uddannede opstrengere i DK

Som manager for ERSA Scandinavia har jeg personligt haft Flemming på uddannelse hos os som opstrenger. Han er kommer med en stor erfaring fra Badminton og har hurtigt oversat den til et godt opstrenger niveau! Han er serviceminded og ansvarsbevidst omkring sine kunder. kan kun anbefales herfra.

13 aprile 2022

Hurtig levering og alt var som det…

Hurtig levering og alt var som det skulle være.

29 marzo 2022

Hej Line

Tak for de fem stjerner!

Og tak for at du har taget dig tid til at anmelde KetcherCentralen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og varen var som beskrevet

8 febbraio 2022

Tak for anmeldelsen:

"Hurtig ekspedition, og varen var som beskrevet"

4 stjerner er ikke dårligt, men det er jo ikke 5 stjerner. Noget må kunne gøres bedre?

Vi arbejder hver dag for at give branchens bedste service. Så husk at oplys, når der er noget, vi kan gøre bedre.

Mvh Flemming / KetcherCentralen

Super rådgivning og udvalg af strenge og andet udstyr

Jeg har kun haft gode oplevelser med KetcherCentralen/Flemming. Flemming er utrolig god til at rådgive om strenge, og så er han den bedste opstrenger jeg kender i Danmark. KetcherCentralen har også et kæmpe udvalg af tilbehør til alle ketchersportsgrene.
Kan klart anbefales😃og værd at køre efter.

4 febbraio 2022

Risposta di KetcherCentralen

Tak - for den super flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg måtte lige knibe mig selv i armen. Vi er ikke uvandt med ros, men denne anmeldelse er alligevel ud over det sædvanlige.

Gode anmeldelser er de skuldreklap / det brændstof, som konstant får os til (at forsøge) at give branchens bedste service.

Endnu en gang mange tak!

Super

Hurtig og god service

11 ottobre 2021

Hej Stefan

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Og tak for at du har taget dig tid til at anmelde KetcherCentralen.

Fantastisk service

Fantastisk service, og meget hjælpsomme!

2 ottobre 2021

Hej Benjamin

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg håber, at du giver os mulighed for at hjælpe dig en anden gang :-)

Mvh Flemming / KetcherCentralen

En yderst kompetent og professionel…

En yderst kompetent og professionel ekspedition💪🎾

12 settembre 2021

Risposta di KetcherCentralen

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er et dejligt skulderklap at få oplyst, at vores ekspedition er "yderst kompetent og professionelt". Det er helt i tråd med vores ambition :-)

Jeg håber, at du/I vil gøre brug af KetcherCentralen, næste gang du/I får brug for tennisgear.

Husk - vi har alt i udstyr til ketchersport (bortset fra sko og tøj) - til såvel tennis, badminton, padel som squash. Desværre er vi bagud med at få oprettet hele vores produktsortiment på websiten - men vi arbejder på det - og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er varer, du savner på vores website.

100 %

100 % som handlen skulle være 😊

12 dicembre 2020

Risposta di KetcherCentralen

Tak for anmeldelsen, de 5 stjerner og ikke mindst, at handelen er ratet til 100% i orden
- så bliver det jo ikke meget bedre :-)

Jeg håber, at du vil gøre brug af KetcherCentralen igen på et senere tidspunkt.

God jul.

Fantastisk service

16 ottobre 2020

Hej Rolf

Jeg er glade for, at du finder vores service for "fantastisk"
- og takker for de 5 stjerner :-)

Ser frem til at se dig på KetcherCentralen igen.

Mvh Flemming / KetcherCentralen

Bestilte vibrationsdæmpere med ønske om…

Bestilte vibrationsdæmpere med ønske om bestemte farver og dekoration. Mængderabat blev ikke medregnet ved bestilling (hvilket jeg ikke selv opdagede) - det korrigeres dog straks af firmaet selv, som både sender en mail og sms om, at differencen refunderes. Ordren effektueres desuden meget hurtigt, så det har været en fornøjelse at handle dér.

7 ottobre 2020

Hej Pernille

Tak for de fem stjerner.

Jeg er super glad for at du ville viderebringe din oplevelse. Det udstiller godt nok en fejl hos os (i vores system), men ingen (heller ikke systemer) er fejlfrie - og her opdagede vi det (heldigvis) selv og fik det hurtigt rettet. Og det er jo også et vigtigt budskab; at vi hos KetcherCentralen er ordentlige og behandler vores kunder, som vi selv gerne vil behandles.

Jeg håber, at du også en anden gang vil gøre brug af KetcherCentralen.

Utrolig god kvalitet

Utrolig god kvalitet

Jeg har nu for anden gang inden for kort tid, været oppe og få opstrengt mine ketchere. Igen må jeg bare indrømme, at jeg ik kan sætte en finger på hvad der skulle være forkert. Servicen er i tip top og der er ikke noget, som kan klages over. Det er super dejligt at kunne aflevere og hente ketcherne samme dag. Det bliver uden tvivl det sted jeg kommer til i fremtiden.
:-)

7 agosto 2020

Hej Nicolai

Tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse.

Fortsat god sommer.