Gewoon slecht! Ik heb onlangs een premium rapport aangevraagd voor 19,95€, en heb een kwalitatief uitermate teleurstellend rapport ontvangen. M'n auto had geen kilometers, geen apk, geen historie en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
wat een neppe organisatie, ik betaal voor info, en krijg neppe informatie bij de rdw heeft me auto 2 eigenaren en bij kentekencheck 8 eigenaren oplichters ik wil me geld terug waar ik voor betaal km... Leggi di più
Gegevens over mijn auto stonden eerst verkeerd en ontbraken sommige gegevens. Logisch, aangezien mijn auto ingevoerd is en pas een paar dagen bij de RDW geregistreerd staat. Na twee mailtjes zijn a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Via Kentekencheckonline.nl ontvangt u betrouwbare RDW voertuigdata via het kenteken. De kenteken check is gratis en maakt gebruik van de RDW database en diverse particuliere databases. Voertuig historie opvragen, Schadeverleden controleren, technische details opvragen en tellerstanden controleren via de NAP check kan via de online check
2 Scarborough Road, 8081, Christchurch, Nuova Zelanda
- +64 21 312 660
- info@kentekencheckonline.nl
- kentekencheckonline.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Heel netjes opgelost!
Toch 4 sterren voor dit bedrijf. Ik was boos en had een slechte review geschreven omdat er meer werd afgeschreven van mijn rekening dan ik gedacht had maar na een mail te hebben gestuurd is dit keurig opgelost en heb ik de review aangepast.
wat een neppe organisatie
kmstand is 200000 en op kentekencheck 154000
Wilde graag chassisnummer opvragen van…
Wilde graag chassisnummer opvragen van een auto dat kon volgens dit bedrijf wel moest je daar voor betalen , dit gedaan dan krijg je niet het volledige chassisnummer maar een deel 4 cijfer voor de meldcode laten ze weg , dit moeten ze voordat je gaat betalen melden
Oplichting
Inderdaad één waardeloos bedrijf. Níet mee in zee gaan. Beloven een rapport voor 3,59 en een enkele klik later blijk je 18,97 te hebben betaald… voor een rapport waar je niets aan hebt. Pure, pure oplichterij! Helaas.
Renée
Duurder uit dan wordt gesuggereerd
Ze insinueren dat je €5,- betaald voor een rapport om uiteindelijk op €11,- uit te komen!
Van dit soort instanties hoef ik geen rapport, want dat zal dan ook wel dubieus zijn.
Puur oplichting!!!
Puur oplichting!!!
verschaffen oude info die je zelf kan vinden op internet.
en daarvoor laten betalen...
Onzin uitgave
Onzin uitgave, je word niks wijzer dan gratis bij de rdw op te vragen is. Weggegooid geld
Geen kentekencodes ontvangen
Ik heb voor 20 Euro 5 kentekenchecks gekocht. Echter ontving ik slechts 1 code op het moment van aankoop. Ik kreeg ook geen email met de andere codes. Deze kreeg ik wel pas anderhalve dag later. Toen had ik al een auto uitgezocht en had ik niks meer aan deze codes. Ik heb de codes dus ook niet gebruikt en vraag daarom om een sestitutie van het aankoopbedrag. Ik ben nu 7 emails verder en moet steeds 3 dagen op een antwoord wachten. Ik moet nu aantonen dat ik een rapport heb ontvangen zonder codes. Het probleem is echter dat ik nooit een rapport heb ontvangen. Ik heb het idee dat mijn emails niet goed gelezen worden en niet serieus worden behandeld. Die 20 euro ben ik mooi kwijt.
Goede communicatie en correctie
Gegevens over mijn auto stonden eerst verkeerd en ontbraken sommige gegevens.
Na twee mailtjes zijn alle gegevens netjes aangevuld en gewijzigd door kentekencheck.
Je moet betalen en je rapport wordt…
Je moet betalen en je rapport wordt niet gedownload. Wel de factuur. Oplichterij. Gratis rapport kun je opvragen bij rdw zelf.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ze sturen een kortingscode, vervolgens klik je op de link en kan je de volle prijs betalen wat je in de snelheid van klikken te laat zichtbaar is. Kentekencheck heeft aangegeven het verschil terug te betalen maar we zijn een maand verder en nog steeds niets terugbetaald.
Werkt goed
Werkt goed. Zou graag wel een zeer negatieve ervaring willen schrijven over de autokenteken N756xz helaas kan dit niet op de platform.
Not worth your money
Not worth your money, better just use AutoWeek. Their report is not of any worth, you can find even MORE information on RDW.
The only reason I was trying to purchase is to know previous maintenance history and owners, and this information is not even complete.
Betaald voor een rapport met VIN code
De VIN code was niet beschikbaar. Daardoor is de aankoop geretourneerd. Netjes afgehandeld.

Risposta di Kenteken Check Online
de informatie die je tegen betaling…
de informatie die je tegen betaling krijgt is niet juist, een auto word vermeld met €3000,00 schade terwijl deze totaloss is geweest!

OPLICHTERS....slim gedaan....ze teasen…
OPLICHTERS....slim gedaan....ze teasen en je koopt en betaalt...en dan niets.
Overweeg aangifte te doen als ik andere reviews lees.
Niet doen!!

Opgelicht
Ik heb net vannacht 12 op 13 oktober 2020, 19.95 voor een leeg rapport wat Premium moest zijn betaald. Rapport zou direct na betaling per mail komen ipv kreeg ik een leeg rapport over een auto van 49 jaar oud zonder verdere info. Ik heb daar screenshots van
Tja ik was naïef helaas

Gewoon slecht
Gewoon slecht!
Ik heb onlangs een premium rapport aangevraagd voor 19,95€, en heb een kwalitatief uitermate teleurstellend rapport ontvangen. M'n auto had geen kilometers, geen apk, geen historie en m'n auto uit 2011 was bijna 50 jaar oud. Nu heb ik een beetje onderzoek gedaan naar deze firma en blijkt dat het gestationeerd te zijn in nieuw Zeeland en de financiële holding zit in Malta. Dat stinkt naar de misdaad en naar m'n centen kan ik fluiten.

Oplichters
Oplichters, je krijgt geen rapport en betaald er wel voor

Risposta di Kenteken Check Online
Alles netjes ingevuld betaald en er…
Alles netjes ingevuld betaald en er wordt gemeld klik hier voor je rapport dat gedaan krijg je een blanco rapport met een leeftijd van de auto van 49 jr en 6 mnd.
Fantastisch oplichting ten top

Risposta di Kenteken Check Online
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.