Keurige persoonlijke informatie over aankoop plantje, stekjes zelf zaten niet meer 'houdertje' maar door verzending allen los in de verpakking. Stekjes waren niet kapot, dus direct volgens voorschri... Leggi di più
Het is duidelijk dat de verkoper met liefde stekjes kweekt en verkoopt. De stekjes waren zeer zorgvuldig verpakt en er zat een brief met extra informatie over de verzorging bij. Verzonden in een briev... Leggi di più
Have ordered from this site several times now. Shipping is always fast, cuttings are always of good quality and have more than one node, never any pests. The cuttings are securely packaged and none of... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hoe leuk is het om je eigen plantjes te maken van stekjes? Niets is leuker dan de groei en bloei van je planten te zien! Zeker als je deze zelf hebt laten wortelen en na goede verzorging een mooie plant hebt gekregen. Of wanneer je een beginnende plantenfanaat bent en je graag klein wilt beginnen is het ideaal om stekjes te bestellen! Ook kun je kiezen voor een verrassings stekjesbox, ideaal als je niet weet welke stekjes je wilt bestellen of leuk om cadeau te geven. Het stekken van je plant is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. Bestel vandaag nog jouw favoriete stekjes of een leuke stekjesbox en laat ze uitgroeien tot prachtige planten!
Tollensstraat 17, 7606CS, Almelo, Paesi Bassi
- info@kekkestekkies.nl
- kekkestekkies.nl
Prettig bedrijf waar ik meermaals…
Prettig bedrijf waar ik meermaals stekjes heb besteld die het allemaal goed doen! De stekjes komen altijd goed verpakt aan en er zitten per plantje/stekje instructies bij wat de volgende stappen zijn als je plantje/stekje aankomt!
Met zorg verpakt
Met zorg verpakt en de namen van de stekjes erbij wordt zeer gewaardeerd
Mooie stekjes. Netjes en zorgvuldig verpakt.
Netjes en zorgvuldig verpakt.
Stekjes zien er goed uit.
Brief met duidelijke uitleg hoe de stekjes te verzorgen erbij.
Ik ben er blij mee en ga zeker nog eens bestellen.
Geweldige stekkies
Alle stekjes en plantjes waren zeer goed verpakt. Het is leuk onzelfstandige stekjes op te laten groeien.
Leuke webshop met goede variatie aan…
Leuke webshop met goede variatie aan stekjes. Er wordt met zorg omgegaan met zowel de stekjes als de bezorging: toen ik bestelde was het zo warm, dat de stekjes pas werden opgestuurd toen het wat koeler was. Fijn!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. De stekkies waren zeer goed ingepakt. Alles onbeschadigd aangekomen en goedde beschrijving erbij van hoe je verder de stekkies moet "verzorgen".
Gezonde plantjes, snelle verzending en geweldige service
Ik ben zeer tevreden over de planten en de service. Ik heb twee keer besteld en zal dit zeker nogmaals doen.
Prima levering goed verpakt etc
Erg blij met mn stekjes
Erg blij met mn stekjes. Snel verstuurd en goed verpakt, netjes instructies gevolgd die mee zijn geleverd. En nu geduldig wachten tot de stekjes groot worden! Zoals de foto's, ik ben er erg blij mee
Zoals altijd,GEWELDIG!
Ik ben altijd super tevreden met mijn bestellingen. Stekjes vers geknipt en zorgvuldig verpakt, zelfs als de post er wat langer over doet komen ze in perfecte staat aan.
Goed verpakt, duidelijke uitleg
Prima verpakt, snel bezorgd, complete en duidelijke uitleg over de stekjes.
De stekjes waren heel zorgvuldig…
De stekjes waren heel zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Ook was er extra informatie toegevoegd over de verzorging van de stekjes zonder wortels. Top!
Voor de 3e keer nu stekjes besteld
Voor de 3e keer nu stekjes besteld.
Prima levering en informatieverstrekking
Mooie stekjes met fijne instructie
Ondanks de feestdagen snel verstuurd. Er zaten super duidelijke instructies bij wat heel fijn om direct te kunnen beginnen.
Een goede ervaring
Het bestellen ging heel gemakkelijk. De stekjes kwamen een paar dagen later goed verpakt aan, met een duidelijke beschrijving. Leuk om ze daarna in de potjes te doen en ze een paar dagen later al te zien groeien.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.