Københavns Fugeservice ApS Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vil aldrig anbefale dette firma . De vil 'komme to gang og forlanger extre penge . 3400 kr for 8 meters fuge . Samt trusler om politi anmeldelser. Top upassende og uprofessionelt

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har som virksomhed - skulle bruge KBH fuge til en opgave - vi lavede aftale, hvor jeg blev brændt af 2 gange (de tog først telefonen klokken 10.00 og vi havde lavet en aftale kl. 07.00) Når jeg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi fik udksiftet fuge i udvendig trappe. I alt ca. 1 meter fuge der skulle udskiftes. En relativ simpel opgave. Vi fik at vide at der vil blive afregnet per time (DKK 395) og at de anbefalede de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid veludført arbejde

Det er 3. gang vi benytter Københavns Fugeteknik, og alle tre gange har arbejdet været udført til stor tilfredshed. Flinke folk, som er grundige og omhyggelige med deres arbejde.

11 maggio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Dette bar en rigtig god oplevelse

Dette bar en rigtig god oplevelse. Skrev dag 1 - svar samme dag, de kom dagen efter. Aftaler overholdt - der var en lille utæthed, men den sikrede de blev udbedret efter kort tid. Utrolig flink ung mand og dygtig som udførte arbejdet - betjeningen omkring bestilling kørte perfekt.

Kan faktisk kun varmt anbefales.

10 maggio 2020
Valutata 5 stelle su 5

God dialog fra start til slut.

God dialog fra start til slut.
Arbejdet er veludført så jeg er super glad for resultatet.
Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af deres service.

15 dicembre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Allan og tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din feedback og bruger dette værktøj til at forbedre os fremadrettet, så vi fortsat kan levere den bedste service til vores kunder. Vi er glade for du er tilfreds med det udførte arbejde og håber at du vil gøre brug af vores service igen.

Urimeligt dyrt - Hold jer væk

Vi fik udksiftet fuge i udvendig trappe. I alt ca. 1 meter fuge der
skulle udskiftes. En relativ simpel opgave. Vi fik at vide at der vil blive afregnet per time (DKK 395) og at de anbefalede denne form frem for en fast pris da det ville være billigst. Samlet regning endte i DKK 8500, for et arbejde der var udført i tidsrummet 7-12:45. Heraf var ca. 50% af beløbet materialer og betaling for anvendelse af hammer og mejsel, samt støvsuger. De materialer der er anvendt var op til 300% dyrere end den pris jeg kunne finde på nettet. Vi har efterfølgende rengjort og ryttet op efter deres arbejde.
I forhold til udført arbejde er vi bestemt ikke tilfredse. Vi har
forsøgt at indgå en dialog med Københavns Fugeteknik omkring fakturaen men har ikkemodtaget svar.

Opfølgning 24/05/2020
Jeg har forsøgt at kontakte Københavns Fugeteknik per mail, efter deres svar på min anmeldelse. De har ikke reageret på min henvendelse.

3 novembre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Thomas og tak for din anmeldelse!
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os og vi vil gøre vores bedste for at rette op på fejlen. Du bedes kontakte vores kundeservice på info@kbhfuge.dk hvor vi vil tage os af din henvendelse og prøve at finde en tilfredstillende løsning på din oplevelse.

Fuldt tilfredsstillende

Fuldt tilfredsstillende. Hurtig effektiv, god kommunikation, flot udseende af fuger

27 ottobre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Lene og tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Fin service og flot arbejde

26 ottobre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Maria og tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Positiv

Positiv - fint arbejde til aftalt tid og pris.

21 ottobre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Lars og tak for din anmeldelse!

Fuge i brusekabine

Professionelt og hurtigt.

13 ottobre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Louise og tak for din anmeldelse!

Jobbet var veludført

Jobbet var veludført. Tager helt sikkert fat i jer næste gang vi skal have udbedret fuger.

3 ottobre 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Mikkel og tak for din anmeldelse!

Valutata 4 stelle su 5

Fuge på vinduer og døre

Godt arbejde da de først kom i gang. Det skal siges at det var i sommerferie perioden, så det kan være derfor at det kneb at holde tiden.

7 agosto 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Jens og tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt udført og leveret som aftalt

Perfekt udført og leveret som aftalt (juni 2019)

5 agosto 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Jens og tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

God og professionel vejledning i valg…

God og professionel vejledning i valg af farve og udførsel af fugning.

27 luglio 2019

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Line og tak for din anmeldelse!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più