L'azienda ha risposto
Jag har använt cleansern i några veckor nu, och jag måste säga att jag är otroligt nöjd med resultaten. Min hud känns märkbart mjukare, renare och mer återfuktad än tidigare. Det jag verkligen upps... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så himla smidig leverans, snabbt och utan strul! Produkterna är över förväntan. Min hy är väldigt torr vanligtvis, och efter användning av krämen i cirka 1 veckas tid så kände jag redan en stor skilln... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Äntligen en bra affär med Korean beauty! Längat efter att kunna köpa bra koreansk hudvård smidigt i Sverige. Använt koreansk hudvård flera år och det är värt all hype! Extra tack till Lisa på kunds... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hej och välkommen till KBeautyButiken.se! Vi är hudvårdsentusiaster som brinner för att erbjuda dig det senaste inom koreansk skönhet. Vi erbjuder en mängd koreanska varumärken som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Vår idé är enkel: att göra den fantastiska världen av koreansk hudvård enkel och tillgänglig för alla. Vi jobbar inte med komplicerade processer eller 10-stegsmodeller. Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna som kombinerar traditionella asiatiska skönhetshemligheter med modern vetenskap, så att du kan uppnå strålande och hälsosam hud. Tack för att du väljer KBeautyButiken.se. Vi ser fram emot att vara en del av din hudvårdsresa! 💚
Alströmergatan 32, 11247, Stockholm, Svezia
Jättebra produkter och ett stort utbud med något som passar alla hudtyper! Kan varmt rekommendera Devonine för män! Den dagliga mjukgörande krämen och sunsticken fungerar jättebra om du har torr hud! Jag har använt den flera gånger med goda resultat! Snabb leverans också! Tar bara 1-2 dagar att få produkterna.

Risposta di KBeautyButiken.se
Känner mig så fräsch efter att ha använt Bereum Microbiome Modeling Pack!
Senaste ordern så saknades en produkt men fick så snabba svar och de skickade såklart produkten som saknades och den kom bara ett par dagar efter att jag kontaktade dem.

Risposta di KBeautyButiken.se
Mycket nöjd! Allt var 10/10, kunde inte önska mig en bättre köpuppleverlse.

Risposta di KBeautyButiken.se
Bra produkter, snabb leverans och bra kontakt med customer service

Risposta di KBeautyButiken.se
Snabb leverans och har provat produkterna (hudvård män) i ett par veckor och är nöjd än så länge.

Risposta di KBeautyButiken.se
Prisvärda och bra produkter som gör huden hen och ger den ett bra lyster. Bra service och snabb leverans

Risposta di KBeautyButiken.se
Modern och intuitiv webshop med bra info om både produkter och hudtyper som hjälper mig att välja rätt produkter. Smidig och snabb leverans.
Min svaghet är hårprodukter, med CP-1 Premium har jag allt jag behöver utan att det kostar mig en förmögenhet.

Risposta di KBeautyButiken.se
Unika produkter med egenskaper utöver de traditionella, kladdar inte utan tas upp av huden. Snabb och krångelfri leverans.

Risposta di KBeautyButiken.se
Solprodukter brukar kännas kladdiga men dessa går in utan kladd och med skön känsla i huden

Risposta di KBeautyButiken.se
En enkel och tydlig hemsida, smidig utcheckning och snabb leverans. Bra produkter som inte går att få tag på någon annanstans i Sverige.

Risposta di KBeautyButiken.se
Är supernöjd med produkten, kommer absolut beställa den igen! Gick enkel att göra beställning 😊

Risposta di KBeautyButiken.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.