1. Servizio di ripulitura intonaco

Vi är ett starkt team med lång erfarenhet av att vårda, behandla och tvätta takpannor på ett grönt och skonsamt sätt. Vi arbetar med allt från villor och radhus till större bostadsrättsföreningar och företag. Tjänster: - Taktvätt - Nocktätning - Rensning av hängrännor - Snöskottning

3,6

Nella media

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Suveränt företag

Vilka killar som kom! Sparka igång direkt och jobba stenhårt och proffsigt! Städningen var kanon efter all skräp som kom ner från taket. Information efter utfört jobb var saklig och tydlig. Kan bara tipsa andra om detta företag, de jobbar för kundens bästa och är seriösa som leverantörer. Otroligt duktiga!!! Hälsningar Janeheden

9 aprile 2026

Undvik

Undvik. Började med att de kom med en defekt förlängningssladd och kapade strömmen i huset 3 ggr och i garaget 2 ggr. Efter jag lånat ut lite fungerande sladdar fungerade det bra tills de sprutade in vatten i ett eluttag och strömmen gick en 6:e gång. Inte så imponerad. Fasaden blev ren men alla 30+ fönster i huset blev väldigt randiga och kräver fönsterputs. Det är tydligen ok enl. den otrevliga personen jag pratade med för i en av tre utskick står det på sidan sex att "6. Efter fasadtvätten kan fönster få vita ränder". Gör inte som jag utan välj en kompetent och ansvarstagande firma istället.

23 settembre 2025