Le persone hanno visualizzato anche
Bluff
Bluff ! ”Snabba leveranser” Skulle nog påstå allt annat.. Flera veckor men inte hört något. Vill höja ett varningens finger till dom som funderar på att beställa något..
Sjukt missnöjd med detta företag
Sjukt missnöjd med detta företag, ”blixtsnabba” leveranser. Beställde en produkt till sonen 15 dec, har inte skickats ännu och inget svar från supporten.
Uppdatering av ärendet, har fått svar av supporten nu, tydligen hade dom missat att meddela mig att skorna inte fanns i lager, trots att det enligt sidan fanns när jag beställde. Så dom är kanske inte bedragare, men sjukt slarviga och oseriösa. Deras agerande leder till att sonen inte kommer hinna få sina skor i julklapp 🤬
Inte Påligtlig, Inte Snabb
Beställde produkt som julklapp den 8/12.
Det står blixtsnabba leveranser överallt på deras hemsida. Jag frågade i chatten vad leveranstiden brukar vara. Fick svaret 2-4 dagar. Jag mailade den 14/12 och frågade om leveransen. Svaret var att det kommer hem till mig under veckan. Jag ringde den 19/12 och fick svaret att produkten har precis kommit in till deras lager pga försening och att jag hade varit informerat (av samma kille som ovan) om det via mail. Inte sant och krockar med svaret ovan. Han sa att det kanske kommer på måndag den 23/12.
Falsk marknadsföring. Ingen spårning funktion som lovat. Ingen information och dålig kundservice.