Valutata 5 stelle su 5

Väldigt fina och sköna trosor som gör en glad. De sitter verkligen bra, bäst av alla trosor jag haft. Jag köpte de höga i XL. Linnena är också jättefina att ha under skjorta. Se bilden. Ps jag badad... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte jättefina linnen med bra passform, det är lite längre leveranstid men det är helt förståeligt när det är ett litet företag och sytt förhand - värt väntan! Är supernöjd och hoppas fler väljer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dessa kläder är i bra kvalité! Jag kan uppleva att många barnkläder tappar färgen snabbt vid tvätt men dessa kläder håller färgen bra även efter flera vändor i tvättmaskin! 👌🏼

L'azienda ha risposto

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di abbigliamento per bambini
  4. Negozio di abiti
  5. Negozio di articoli per la maternità
  6. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Här hittar du hållbara plagg till barn och dam. Plaggen är etiskt tillverkade och sydda av mig, i Norrbotten, Sverige. De vackra färgglada tygerna är designade av svenska och nordiska designers och tillverkas i Europa. Vill du kunna handla fina och bekväma plagg med rent samvete har du kommit rätt! Om plaggen Ekologiska tyger – plaggen är sydda i ekologisk, giftfri bomullsjersey, för att värna om både miljön och barnet.Många av plaggen är dessutom sydda i tyger som blivit över vid annan sömnad, vilket tar till vara på resurser och är ännu bättre för vår jord. Färgglada plagg – det är fint med mycket färg, men faktum är att forskning visar på att barn har ett färgbehov och att klara färger är viktiga vid utvecklingen av barnets hjärna. Det är inte bara barnen som mår bra av färg utan även vi vuxna,forskning visar att hjärnan kan bli trött och deprimerad om vi utsätts för färglösa miljöer. Sydda i Sverige – Etiskt tillverkade. Lokalproducerade kläder som minskar transporter, men även gynnar svenska småföretag. Tygerna köps in från svenska småföretag som i sin tur anlitat svenska/nordiska designers. Hög kvalitet – Kläderna sys i högkvalitativa tyger med stor noggrannhet för att tåla att användas och tvättas, och sedan kunna ärvas, skänkas eller säljas som secondhand. Målet är att komma ifrån slit- och slängsamhället och i stället värdesätta kvalitet och hantverk. Praktiska modeller och plagg - Barnplaggen är genomtänkta för att vara bekväma för barnen, men även praktiska för föräldrarna. Till exempel omlott vid hals för enklare påklädnad, mjuka midjemuddar som inte skaver, tryckknappar för enkla blöjbyten och prematurkläder som är anpassade för att kunna ha på sjukhus, tex med öppning för slangar. - Klänningarna för dam är mjuka och väldigt stretchiga för optimal komfort. Det följsamma tyget för det lätt att hitta en storlek som passar då de är väldigt anpassningsbara. Plaggmått och storlekstabell finns för varje plagg så du kan jämföra med dina egna mått. Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till mig på info@frokenleijon Fröken Leijon – Med kärlek till hantverket, Moder Jord och nästa generation.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fina kläder

Fina kläder. Trevlig och svarar snabbt!

29 luglio 2025

Risposta di Froken Leijon

Tack för omdömet! Vad kul att du blev nöjd!

Bra kvalitet

Det var en present, mycket nöjd familj som gillade mönstret, funktionen och kvaliteten.

12 aprile 2025

Tack! Vad kul att presenten blev uppskattad! 😊

Supersköna gladtrosor

Ps jag badade i trosa och linne i havet när vi var på Atenska rivieran nyligen. 🤩😅🥰

11 aprile 2025

Risposta di Froken Leijon

Tusen tack för ditt omdöme! Vad glad jag blir att höra att du gillade dem! 🥰

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più