Kalundborg Skov Park Have ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

At maskinen var klargjort, betød alt for os. Man kan følge en instruktionsbog, men også bruge timer på den. Vi kunne hælde benzin på og komme ud og slå den meget langhårede græsplæne - den klipped... Leggi di più

Fik hvad jeg skulle bruge, omhyggeligt pakket, så alt var intakt, da det nåede frem, selvom pakken så ud til at have været tabt et par gange undervejs.

Super kompetent og løsningsorienteret med en ekspeditions tid hurtigere end en F-35. God behandling, og skarp pris på en havetraktor leverer klargjort og køreklar dag til dag. 👍 fedt og godt gået, k... Leggi di più

Hurtig levering og fantastisk opfølgning. Når man køber online, er man ikke vant til, at leverandøren straks henvender sig og spørger om man er tilfreds og at man blot kan ringe for yderligere hjælp... Leggi di più

1. Giardino

Som autoriseret forhandler af nogen af de største brands inden for have/park verdenen, er du sikret at vores team der sammensat af dygtige ekspedienter, teknikkere og lagermedarbejdere, altid leverer den bedste service til de laveste priser – Altid med fri fragt! Vi råder over vores eget maskin og tilbehørs lager i Kalundborg - iøvrigt bladt de største i Danmark - som sikre dig hurtig levering af lagerførte varer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

146 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg straffes som håbløs amatør

Købte en Husqvarna motorsav i november 2021, men familien nedlagde forbud med, at jeg brugte den, inden jeg havde anskaffet det nødvendige sikkerhedsudstyr.
I februar 2023 oprandt dagen, hvor et træ i haven skulle fældes. Saven startede og kørte i 2 minutter, hvorefter den gik i stå og kunne ikke startes igen.
I maj 2023 henvendte jeg mig i forretningen i Kalundborg. Her fik de saven startet med besvær og oplyste, at den var druknet, men ikke fejlede noget.
I februar 2025 blev jeg inviteret til Sverige med min motorsav. En kammerat skulle have hjælp til at fælde nogle træer. Saven startede, kørte i ca. 10 minutter, og gik så i stå - kunne ikke startes igen.
Tog saven med til en autoriseret Husqvarna forhandler i Perstorp i Sverige. Han oplyste, at der var en fejl på motorsaven, så jeg skulle gå tilbage hvor jeg havde købt den.
Den 1. november 2025 indleverede jeg saven til reparation og den 25. november 2025 fik jeg besked på, at Husqvarna Danmark ikke ville hjælpe med fordi garantien var udløbet og Kalundborg Skov Park Have ApS ville gerne udskifte karburatoren, men det ville koste mere en motorsavens værdi.
Nu står motorsaven hos Kalundborg Skov Park Have ApS og der bliver den nok stående.
Det koster 375 kr. at få den udleveret.
En motorsav, der aldrig har virket.
Opgave-nr. 13105.

Svar til Kalundborg Skov Park Have.
Det er bestemt ikke jeg, der er amatør. Det er mig selv. Havde jeg været professionel, så havde jeg opdaget, at den ikke virkede inden garantien udløb. Det var derfor, at jeg havde håbet, at I ville hjælpe mig pr. kulance, men nej.
Beklager misforståelsen.
Jeg har ændret titlen Jeg straffes som håbløs amatør, idet jeg har tilføjet Jeg.

25 novembre 2025
Logo di Kalundborg Skov Park Have ApS

Risposta di Kalundborg Skov Park Have ApS

Hej Palle.

Det er helt korrekt at Husqvarna har afvist at dække det som en garantisag, da produktet har overskredet garantiperioden i og med den er 4 år gammel.
Hvad der i dine øjne gør os til amatør, er ikke klart for os.
Vi har blot gjort det du har bedt om, undersøgt om reparationen kunne laves under garanti/kulance, det kunne det ikke, og som der står på den kvittering du har fået på SMS vil der være en omkostning forbundet med dette.

Så alt i alt, har vi fulgt til punkt og prikke hvad du har bedt om. Vi har lukket sagen, og din motorsav står klar til udlevering hvis du måtte ønske dette.

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår trods alt :)

Venlig hilsen
Kalundborg Skov Park Have

Hurtigt og nemt

En rigtig god oplevelse at købe hækkeklipper og båndsav hos Kalundborg Skov Park Have, lige som sidst, jeg købte noget der. Enkelt og problemfrit.

6 ottobre 2025