Skulle bruge bestillingen 2 dage efter, så ringede derned efter at have bestilt på hjemmesiden. Blev taget rigtig godt imod og fik en kort instruktion, samt som lovet stod den dagen efter i min indkø... Leggi di più
At maskinen var klargjort, betød alt for os. Man kan følge en instruktionsbog, men også bruge timer på den. Vi kunne hælde benzin på og komme ud og slå den meget langhårede græsplæne - den klipped... Leggi di più
Fik hvad jeg skulle bruge, omhyggeligt pakket, så alt var intakt, da det nåede frem, selvom pakken så ud til at have været tabt et par gange undervejs.
Super kompetent og løsningsorienteret med en ekspeditions tid hurtigere end en F-35. God behandling, og skarp pris på en havetraktor leverer klargjort og køreklar dag til dag. 👍 fedt og godt gået, k... Leggi di più
Som autoriseret forhandler af nogen af de største brands inden for have/park verdenen, er du sikret at vores team der sammensat af dygtige ekspedienter, teknikkere og lagermedarbejdere, altid leverer den bedste service til de laveste priser – Altid med fri fragt! Vi råder over vores eget maskin og tilbehørs lager i Kalundborg - iøvrigt bladt de største i Danmark - som sikre dig hurtig levering af lagerførte varer.
Elmegade 38, 4400, Kalundborg, Danimarca
- info@ksph.dk
- kalundborg-skov-park-have.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Alt var godt og hurtig levering 📦
Alt var godt og hurtig levering 📦
Hurtig ekspedition og gode priser
Maskinen var klargjort og justeret, klar til brug, betød alt for os.
At maskinen var klargjort, betød alt for os.
Man kan følge en instruktionsbog, men også bruge timer på den.
Vi kunne hælde benzin på og komme ud og slå den meget langhårede græsplæne - den klippede de lange græsstrå som en mis.
Emballagen var virkelig gennemtænkt, robust og af rigtigt træ ! Så vores nye Husqvarna var uden irriterende ridser og skrammer
Med venlig hilsen Anne-Marie Christensen
Har købt en Husqvarna robotplæneklipper…
Har købt en Husqvarna robotplæneklipper NERA 405 XE med EPOS (Satelit styring). Modulet var bare ikke monteret og med i leverancen - Den var tydelig brugt og der var knækket en tap af et dæksel. Der er betalt og den fulde pris. Kalundborg SPH påstår den intet fejler og trækker sagen ud i tid så fortrydelsen ikke længere er mulig

Risposta di Kalundborg Skov Park Have ApS
God service og hurtig levering til…
God service og hurtig levering til stærke priser og prismatch på et enkelt produkt. Alt var leveret som det skulle og godt pakket ind så det ankom sikkert.
Prisen er go
Alt er som aftalt , blot synes jeg at deres forsendelse er lidt træg , men prisen er ok så jeg lever med det
Det var nøjagtig den del som jeg skulle…
Det var nøjagtig den del som jeg skulle bruge
Hurtig levering og godt sortiment
En fornøjelse at handle hos jer. Hurtig ekspedition og de helt rigtige produkter
God pris
God pris, god service, da jeg henvendte mig for at få oplyst Track nummer, hvilket straks blev sendt.
Vil absolut anbefale firmaet
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og hurtig levering. Trygt at handle med Kalundborg Skov Park Have Aps
Nemt at finde det man skulle bruge
Nemt at finde det man skulle bruge. Hurtig levering. Kan klart anbefales
Alt funkede.