Vi har kun positive tilbagemeldinger at komme med. Vi har lagt penge i KajakHuset af to omgange, og begge gange er vi blevet imødegået af yderst proff. råd at vejledning ifm med indkøbet….. hvilket gø... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har handlet flere gange hos kajakhuset på nettet. God hjælp fra kundeservice inden køb. Hurtig levering mm. Sidste gang brugte jeg Click collect. Dette for at se den fysiske butik i KBH. Her fik j... Leggi di più
Jeg har haft et par gode kajak ture med god undervisning. Men kajak hotellet har været vanskelige at komme i kontakt med, når de har ændret dagene og man efterfølgende skulle melde tilbage, om man ku... Leggi di più
Kajakhuset var nemt at kommunikere med. Da det ikke havde den ene af de to varer, jeg bestilte, skulle jeg ikke betale fragt , selv om jeg kom ned under beløbsgrænsen. Leveringen gik også hurtigt, så... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kajak Århus - Søger du en god kajak, finder du et stort udvalg hos KajakHuset. Find din kajak i butikken i Århus eller bestil online.
Informazioni di contatto
Gåseagervej 12, 8250, Egå, Danimarca
- 71967265
- egaa@kajakhuset.dk
- kajakhuset.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Super hurtig levering!🤩🙌🙌
Hurtigt levering
Hurtigt levering.
Klare besked hvis hjælp.
Gode bytte muligheder ved fejl køb.
En udskiftning af vest
En udskiftning af vest, den gamle er falmet og stiv efter mange års brug. Og så var der en ny til en super pris.
Jeg fik tilfredstillende svar på mine…
Jeg fik tilfredstillende svar på mine spørgsmål og fik hurtigt leveret de bestilte varer.
Mvh John
Det er dælme ringe service
Det er dælme ringe service. Jeg bestilte og fik ordrebekræftelse og hører intet, men går og venter på varen, en tagboks.
Rækker så selv ud og så skriver de, at der er udsolgt. Får tilbudt en anden for lille model.
De har endda hævet pengene på mit kort!
Kajakhuset har en god og brugervenlig…
Kajakhuset har en god og brugervenlig hjemmeside med gode produkter. I var hurtige til respondere, da mit ønskede produkt var udsolgt og tilbød med det samme et andet godt produkt, hvilket jeg kunne hente ret hurtigt.
OK oplevelse og hurtig korrekt leverance
håndholdt nødplus
det var en okay pris for et håndholdt nødplus og nødblusset var bedre en forventet
God og professionel service
Kompetente medarbejdere der kender de produkter de sælger
God hjemmeside og hurtig ekspedition 👍
KajakHuset er en slikbutik for de
KajakHuset er en slikbutik for de, der elsker vandet og kajakker. Masser af lækre ting. Og ofte også go’e tilbud. Og altid god, kompetent rådgivning.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.