Som en person med ceberal parese spænder jeg rigtig meget op i kroppen. Her er jeg ofte blevet løsnet op hos Kaatsu Massage, og det har haft en rigtig god virkning hver gang. Kan klart anbefales.
Scopri cosa dicono le persone
Always a great experience! I’m addicted of coming back to this place because of their professional and various massage techniques. I've never been disappointed. They scan my body correctly and help m... Leggi di più
I godt og vel 3 år har jeg hoppet lidt frem og tilbage mellem forskellige massører i København, hvor jeg mest følte at jeg fik "nus" og hygge/wellness massage. Hos Tony fik jeg en ægte dybdegående... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Professionel massage i københavn. Vores terapeuter er erfarne og trænede i sportsmassage, fysioterapi, wellnessmassage. Og vi tilbyder naturligvis firmamassage og til massage til private.
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Som en person med ceberal parese…
Find hellere nogle andre
Find hellere nogle andre.
Jeg købte et gavekort. Det virker umuligt at booke den ydelse jeg har købt, så jeg har skrevet og bedt om hjælp. De svarer ikke.
Jeg har også skrevet over længere tid og af flere omgange at så må jeg jo få mine penge retur. De svarer ikke.
Ignorerer henvendelser
Jeg har et elektronisk gavekort som virksomheden efter lovgivningen er skal udbetale tilbage. Dog vælger de at ignorere samtlige henvendelser via mail, hvilket virker som en bevidst strategi fra deres side. Derfor må jeg desværre gå videre med at klage over virksomheden.
Kaatsu Massage
Kaatsu Massage - Kompagnistræde
Anna really helped me with my tension in lower back! I had amazing experience, definitely recommend!
Da jeg pudser mange vinduer i løbet af…
Da jeg pudser mange vinduer i løbet af en dag, er det altid en fornøjelse at komme til Kaatsumasage. De står altid klar til at hjælpe en når man kommer til dem. En kæmpe anbefaling her fra!
Hilsen
PS Vinduespudser
Super god massage jeg fik af Paulina
Super god massage jeg fik af Paulina - Kan klart anbefales. Kunne jeg give 6 stjerne havde jeg gjort det.
Superwoman Susanne.
Superwoman Susanne.
Da jeg laver rigtig meget sport i min fritid, er jeg rigtig øm i kroppen og stresset. Men når man så kommer til Kaatsu Massage Østerbro og bliver betjent af den rigtig søde Susanne, forsvinder alt stress, tanker og ømhed!
En klart anbefaling herfra!
Fantastisk massage!
Passiv og uinteresseret
Jeg fik en gavekort og prøvede at booke en tid til mig og en anden samtidig. Det var næsten umuligt at komme i kontakt - email, sms og telefon blev ikke besvaret. Der jeg fik en tid, blev jeg sendt til den forkerte sted. Siden der (2 måneder siden) har jeg prøvet at booke en ny tid - men det lykkes ikke. Dårlig dårlig dårlig. Jeg er så skuffet.
Jeg blev masseret af Anna på…
Jeg blev masseret af Anna på Knabrostræde (gravid massage). Det var en virkelig professionel og lækker oplevelse. Man kunne virkelig mærke, at hun vidste, hvad hun lavede. Jeg skal helt sikkert tilbage. Jeg kan kun anbefale det.
Bedste sportsmassage
Jeg er blevet masseret hos Kaatsu massage siden de startede, og jeg har kun godt at sige. Uanset om det er Anna, Oscar eller Casper, så er behandlingen helt eminent. Der er indgående kendskab til kroppens anatomi - regional som funktionel. Alle de besøgte klinikker har været stemningsfyldte og man går derfra med fuld energi på batteriet. Tak og på gensyn👌
Fantastisk massage!
Jeg kan varmt anbefale Anna som massør! Jeg er kommet hos Anna i nogle år efterhånden. Hun er utrolig dygtig til at finde og behandle de ømme punkter, især i skulder og nakke, hvor jeg har haft problemer i lang tid. Så fem store (jule)stjerner fra mig!
Kæmpe anbefaling af Oliver / Kaatsu
Hermed en kæmpe anbefaling til massøren Oliver, der virkelig formår at give en effektiv fysiurgisk massage. Jeg har længe lidt under smerter i lænden og venstre ben, forårsaget af iskiasnerven. Oliver konstaterede hurtigt, at mine muskler var meget spændte, og derefter gav han mig en 45 minutters målrettet behandling, der virkelig har løsnet op for spændingerne.
Jeg kommer helt sikkert igen!
Kæmpe anbefaling til Oliver!
Jeg vil give mine aller varmeste…
Jeg vil give mine aller varmeste anbefalinger til Anna fra Kaatsu i Kompagnistræde. Hun er en super dygtig massør, hun er venlig og imødekommende, og går meget op i kundeoplevelsen. Hun får virkelig løst op for mine problemområder, så efter et besøg hos Anna har min krop det meget bedre.
Fremragende massage af Anna på Kompagnistræde
Anna er en enormt dygtig og kompetent massør! Hun spørger ind til problemerne og kan løse dem. Hun er desuden sød og behagelig at snakke med. Kan varmt anbefale hende!
Most bizarre massage to date
Most bizarre massage to date. Firstly, the masseuse was late and came running in the room, the room is in the middle of a gym, which meant that for the whole massage you can only hear trainers yell, music blasting on bad speakers and weights slamming everywhere. The room itself was completely lit with fluorescent lights and there was no music. The massage itself was through a towel? So all in all a very stressful experience and would not return for a "relaxing experience in Copenhagens most relaxing and beautiful surroundings" (which is advertised very wrongfully on their website).
0 stjerner. Havde booket en tid til en times massage (Farimagsgade); da vi nåede det aftalte massage tidspunkt, var der ikke dukket nogen massør op, og gutten i receptionen anede ikke hvem massøren var, og havde heller ikke kontakt oplysninger eller telefon nummer på de massører, der arbejder på stedet.
Efter at have ventet en rum tid lykkedes det en medarbejder at ringe til en chef, der ringede til en anden chef, der ringede til massøren, der sad derhjemme, og kom hæsblæsende 10 min. efter massage tiden skulle være startet.
Jeg ville lige gå på toilettet (og vaske hænder) inden massagen, og da jeg stod med sæbe på hænderne, viste det sig, at vandhane på toiletterne ikke virker - det havde den ikke gjort i tre dage, forklarede massøren og viste mig ud i bruse-baderummet - men en loftsbruser er svært at bruge fuldt påklædt, jeg ville blive totalt våd på bluse og kjole, ligesom gulvet jo også var helt vådt. På det tidspunkt, 20 min efter min massagetid skulle være startet, gav jeg op & gik hjem og vaskede håndsæben af derhjemme. Der er også en lampe, der står og blinker, til når stedet alligevel skal have håndværkere.
Totalt uprofessionelt, massivt rum for forbedring
Alexandra ude på Radisson er så dygtig…
Alexandra ude på Radisson er så dygtig hun løsnede mine spændinger i hele min krop🥰
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.