Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Værste massage jeg nogensinde har fået. 1) forsinket i 20 minutter 2) ingen spørgsmål eller velkommen inden man går i gang 3) bliver smurt ind i olie som bliver smurt smurt smurt rundt! Ing... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået massage et par gange hos Rada. Grundet de dårlige anmeldelser skrev jeg dagen efter jeg havde booket første gang til Yoanna, som hurtigt bekræftede min tid. Jeg har været yderst t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt dejlig Wellnessmassage med let bokning! Besöker gärna fler gånger. Jag och min vännina var bägge två mycket tillfreds och talade gott om massagen senare på aftonen över middag. Hyggeligt stä... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Værste massage jeg nogensinde har fået

Værste massage jeg nogensinde har fået.
1) forsinket i 20 minutter
2) ingen spørgsmål eller velkommen inden man går i gang
3) bliver smurt ind i olie som bliver smurt smurt smurt rundt! Ingen massage overhovedet.
4) bad flere gange om at hun tog fat, og masserede musklerne og ikke bare smurte huden ind - så smurte hun bare hurtigere !
5) at kalde hende for massør er løgn! Hun har aldrig lært rigtig massage
6) jeg stoppede efter 20 min.
7) det er under al kritik at sælge deals til 60 min massage - det er IKKE massage men indsmøring af olie!

Øv for en dårlig oplevelse - håber jeg kan få refunderet min anden deal, da jeg har købt 2 x a 60 min.

14 aprile 2026

Kære Ann
Mange tak for din anmeldelse. Som jeg sagde til dig i telefonen i går så undrer jeg mig over din tilbagemelding om vores dygtige medarbejder Rada. Hun har arbejdet for os i 2 år er uddannet massør i Italien og har mere end 30 års erfaring som massør. Jeg kunne godt forstå på dig at du ikke syntes hun havde taget sin uddannelse i Danmark men hun har kun boet i landet i 2 år og er lige startet med at lære dansk. Vi vil meget gerne give folk muligheder for at starte på arbejdsmarkedet selvom de ikke har boet i Danmark hele deres liv fordi vi mener at det er den eneste måde hvorpå de kan få en chance for at få et godt start i Danmark på. Jeg har også givet dig muligheden for at få en massage af mig i stedet og er ked af du stadig vælge at anmelde os på denne måde. Det sagt er du altid velkommen til at kontakte mig direkte på tlf.31336101 hvis du ændrer mening jeg har taget alle mine uddannelser i Danmark hvis det er det, som gør at du synes man er en god massør.

Valutata 1 stelle su 5

How is this place still running?

Denmark is of course not typically known for good service, but this is taking it to a new level. My appointment 31.01.2026 was cancelled at 4am, the night before. No reason given. Tried to reschedule, the appointment was never accepted. Tried to call, tried to email, nothing has been answered. I have never experienced this with any other booking but when you book a time and date, it is subject to approval, and that approval was never given, no matter how many times I tried to book and email to confirm the appointment will go ahead. This was a gift card for my birthday and subject to expire. I have to tell the people who bought it for me I can't even use my gift cause it's 1. absolutely impossible to book, and 2, it's absolutely impossible to get ahold of whoever is running this place. Based on previous reviews, it seems like many others have experienced the same as I have. I don't understand how this is even allowed.

31 gennaio 2026

Dårlig service

Jeg havde en aftale i dag kl. 10.30.
Yoanna Rondon var ikke, hun svarer ikke min SMS eller opkald. Har ventet i 20 min, men hun kom ikke. Nu ser jeg frem til at få min penge.
Meget dårlig service.

24 marzo 2026

Kære Kunde,
Jeg er ked af din oplevelse. Det er desværre sådan at jeg var til eksamen og min medarbejder blev akut syg. Efter min eksamen ville jeg har kontaktet dig for at tilbyde dig en ny tid samt noget erstatning i form af en ansigtsbehandling gratis inkluderet i prisen men på det tidspunkt havde du allerede spurgt om din penge retur. Jeg er ked af at vi ikke har kunne givet dig en god service. Det er selvfølgelig en enkelt tilfælde da vi har rigtigt travlt og behandler mange kunder om dagen. Du er velkommen til at ringe til mig direkte på tlf. 31336101 på et andet tidspunkt så skal jeg nok sørge for du få den bedste service

Valutata 1 stelle su 5

Aflyst massage og nu 2 uger efter stadig ingen refusion. 750 kr ud af vinduet!!

Jeg bookede en massage og næste dag blev pengene trukket på min bankkonto. Jeg aflyste så af private årsager min massage et par dage inden og nu 2 uger efter har jeg stadig ikke fået refunderet mine penge. 750 kr som jeg aldrig tænker jeg ser igen!
Jeg har skrevet e-mails og sms’er og jeg har intet svar fået tilbage. Det er under alt kritik.
Ærgerligt for jeg har været der en gang tidligere i 2025 og havde en rigtig positiv oplevelse dengang.
Hilsen Sanne

16 febbraio 2026

Kære Sanne,
Jeg har lige prøvet at se om jeg har en email fra dig og det har jeg ikke. Kan du give mig et kald på tlf.31336101 så jeg kan finde din sag. Vi er selvfølgelig ikke interesseret i at beholde nogle penge uden grund og vi har præcist de samme retningslinjer som i 2025 så vi vil stadig have a vores kunder har kun positive oplevelser.
Jeg ser frem til at høre fra dig

Ekstrem dårlig koordinering

Jeg bookede en behandling hos Soulmassage tirsdag den 03. februar og selve behandlingen var reserveret til dagen efter den 04. februar. Da jeg 90 min. inden min behandling endnu ikke havde modtaget en bekræftelse online skrev jeg til ejeren Yoanna, der bekræftede min tid. Jeg kommer efterfølgende over på klinikken og det viser sig, at massøren ikke er blevet oplyst om aftalen pga. en systemteknisk fejl og desværre må aflyse tiden. Dette kan ske, og massøren sætter mig i kontakt med Yoanna, der tilbyder mig 30 min. ekstra behandling som kompensation for aflysningen om meddeler mig at jeg blot skal skrive til hende ift. at få en 90 min. booking ind i kalenderen. Jeg skriver efterfølgende 3 gange til Yoanna på hendes nummer uden at der bliver booket en ny tid. Jeg har forståelse for at systemtekniske fejl kan forekomme, men det er stærkt kritisabelt at man efterfølgende ikke tager initiativ til at rette op på fejlen og man som kunde konstant skal henvende sig i forsøg på at få en ny tid.

4 febbraio 2026

Ingen stjerne

Ingen stjerne.
Lader til at det er standard at aflyse første behandlingstid og derefter undlade at bekræfte den nye tid.
Jeg fik 3 nye tider at vælge imellem og efter valg af dag og tid, som blev sendt indenfor 30 minutter må man gå ud fra at alt er ok. Men ved fremmøde blev mit købsbevis scannet og derefter blev jeg afvist af en venlig medarbejder som efter kontakt med ejer - som meget belejligt var til eksamen - undskyldte mange gange, men en anden kunde ventede.
Nu er problemet at mit bevis er scannet så jeg tænker umiddelbart at ejeren kan påstå, at jeg har gjort brug af det.
Det er useriøst og uprofessionelt og i min bog ikke anbefalelsesværdigt.

19 gennaio 2026

Kære Lene,
Mange tak for din anmeldelse. Som jeg sagde i telefonen, selvom jeg var til eksamen har du ikke fået en bekræftelse på din tid, jeg har ikke en gang en booking i dit navn for det pågældende dag. Den anden kunde har booket tiden og fået en bekræftelse så vi skal behandle folk der faktisk har en tid. Det står alle steder at du vil få en bekræftelse og den har du altså ikke fået. Selvom vi har faktisk følgt vores retningslinjer og slet ikke lavet nogen fejl så vil jeg meget gerne refundere dine penge. Vi har ingen intention i at påstå noget som helst. Vi er en lille virksomhed som eksisterer for at hjælpe kunderne og samfundet generelt med at give folk ro så du kan tro at 295 DKK betyder intet for os men vi skal altså stå ved vores politikker. Jeg har sendt dig en email så du bedes svare på den så vi kan afslutte din sag.
De bedste

Valutata 5 stelle su 5

Altid fantastisk massage og virkelig en…

Altid fantastisk massage og virkelig en afslappet følelse, når jeg har fået behandling. Min absolutte ynglings massagested.

4 dicembre 2025

Kære Lene,
Mange tak for din anmeldelse. Tak for at du vælger os gang på gang det er vi meget taknemmelige for.
Vi glæder os til at se dig snart igen

Fuld tilfreds

Jeg har fået massage gennem flere år, og jeg har været godt tilfreds. Alle massører har været uddannede og været glimrende.

28 ottobre 2025

Kære Anne,
Mange tak for din anmeldelse og tak fordi at du altid kommer tilbage hos os. Det er vi rigtig glade for.

En klar anbefaling!

Jeg har været hos Soulmassage to gange, og begge gange har jeg fået udmærket massage og behandling. Så jeg kan kun anbefale Soulmassage.

15 ottobre 2025

Kære Peter,
Mange tak for din anbefaling. Vi er rigtig glade for at se at de kunder der er tilfredse med vores arbejde også lad sig høre fra sig. Det hjælper os nemlig med at nye kunder får et mere retvisende billede af vores lille virksomhed og vores arbejde. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Soulmassage dk

Meget tilfreds med helhedsoplevelsen

Jeg har fået massage et par gange hos Rada.

Jeg har været yderst tilfreds, både med booking processen og massagen.

Jeg planlægger klart at komme igen, da Rada formår at lytte til min krop og dens behov.

25 settembre 2025

Kære Joseph,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har været glad for både bookingprocessen og Radas arbejde. Vi glæder os til at se dig igen og du skriver selvfølgelig bare til mig på tlf.31336101 hvis du oplever nogen som helst udfordringer med at booke din tid.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har været ganske tilfreds med mine…

Jeg har været ganske tilfreds med mine massagestunder hos Rada.
Flink og serviceminded, og så hjælper det jo også lidt, at jeg selv er spansktalende, men alt i alt en god oplevelse hos Soul Massage, og senest fredag d. 21/11😊

Kære Hans,
Mange tak for din anmeldelse! Tak fordi du kommer til os så tit. Det er vi rigtigt glade for

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig fin massage til en god pris :)

21 agosto 2025

Kære Silvia,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for du har været glad for vores behandling og priserne.

Valutata 5 stelle su 5

Har fået mange behandlinger af meget…

Har fået mange behandlinger af meget imødekommende mennesker
Altid fantastisk godt tilfreds

11 giugno 2025

Kære Jonna,
Mange tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at se dig snart igen

Valutata 4 stelle su 5

Har fået massage hos soulmassage et par…

Har fået massage hos soulmassage et par gange, og er altid gået derfra tilfreds. Fin værdi til prisen.

17 marzo 2025

Kære Signe,
Mange ta for din anmeldelse. Vi er glade for at høre fra vores tilfredse kunder også.

Valutata 5 stelle su 5

Super god massage. Jeg er meget tilfreds.

Jeg har jævnligt fået massage hos Yoanna og hendes dygtige massører gennem de seneste fem år, og er meget tilfreds. Jeg har enkelte gange prøvet andre steder, men vender altid tilbage til Soulmassage :-)

Kære Kit,
Mange tak for de rosende ord. Og tak for du har været vores kunde i de sidste 5 år. Vi glæder os til at se dig snart igen.

Hyggeligt

Jeg har fået massage to gange hos Soulmassage. Én gang hos Yoanna og en anden gang hos Michaela. Begge gav en meget professionel massage, og prisen er fair i København. Jeg havde ingen problemer med at booke eller kommunikere.

13 ottobre 2025

Kære BIIH,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du var tilfreds med vores behandlinger begge gange du har været hos os. Du er altid velkommen tilbage.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er rystet over at læse de dårlige…

Jeg er rystet over at læse de dårlige anmeldelser. Jeg har været en tilfreds kunde i mange år og kun oplevet gode massager og straks fået hjælp af Yoanne på tlf de par gange systemet har drillet. Bedste hilsner fra Lisbeth, Skovlunde😊

17 novembre 2025

Kære Lisbeth,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er altid glad for at hjælpe :) Vi glæder os til at se dig snart igen.

Valutata 5 stelle su 5

Super wellness massage🤩 tæt på S-tog og…

Super wellness massage🤩 tæt på S-tog og bus… god pris👍

Kære Irene,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du har været vores kunde i lang tid og kommer altid tilbage. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage snart igen.

Valutata 4 stelle su 5

Har anvendt Soulmassage gennem flere år…

Har anvendt Soulmassage gennem flere år og oftest med en god oplevelse. De - få - gange, hvor der har været aflysninger eller andre ændringer har der været en god dialog med Yoanna og mulighed for at indhente den manglende massage tid senere. Massørerne har lidt forskellig tilgang til udførelse af massagen, men for det meste svarer det til forventningerne.

20 novembre 2025

Kære Nyrup,
Mange tak for din anmeldelse. Tak for at være vores kunde i så mange år. Jeg er altid villig til at hjælpe når kunderne oplever udfordringer. Vi er glæder os til at se dig snart igen

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig god og afslappende massage

Rigtig god fuldkropsmassage i dejlige rolige omgivelser. Dygtig og grundig massør.

3 novembre 2025

Kære Lotte,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for tilfredse kunder, som vi har rigtig mange af også giver os anmeldelser.
Vi glæder os til at se dig snart igen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più