Super god service. Jeg var ude i sidste øjeblik og skulle købe guldkæde til barnedåb. Julwels var noget billigere end konkurenterne. Jeg ringer og kommer i kontakt med Julie som vejleder, tjekker lag... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte et sølvarmbånd, og selvom kvaliteten ikke levede op til mine forventninger, var deres kundeservice helt i top. Jeg kontaktede dem, hvor de reagerede hurtigt og effektivt trods, at det va... Leggi di più
Jeg har simpelthen fået verdens BEDSTE service fra Juwels! Jeg bestilte et vedhæng i fredags, får hurtigt efter besked om at det desværre var i restordre - men allerede i dag mandag har Juwels fremska... Leggi di più
Har bestilt en guldkæde som kom 2 dage efter. Nemt og hurtigt og ganske fine priser. Det er dog umuligt at ringe til dem. Lægger en besked, de vender ikke tilbage. Havde lige et spørgsmål jeg gerne vi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Webshop der sælger smykker i guld og sølv fra populære mærker som Sif Jakobs, Enamel Copenhagen, Nuni Copenhagen, Carré Jewellery, Ro Copenhagen, IX Studios og mange andre.
Informazioni di contatto
4000, Roskilde, Danimarca
- 53 87 60 08
- info@juwels.dk
- juwels.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Det kunne ikke havde været en bedre…
Det kunne ikke havde været en bedre købsoplevelse, hurtig levering.

Risposta di Juwels by Jules
Rigtig god oplevelse, og super flotte smykker!
Dejlig nemt at handle hos jer. Jeg fandt lige hvad jeg ledte efter 😀
God dag til jer

Risposta di Juwels by Jules
Fantastisk service og smukke smykker
Fantastisk service og smukke smykker! Kan stærkt anbefales :)

Super sød kundeservice
Super sød kundeservice, hurtig levering, jeg kommer helt sikkert tilbage ❤️

Super god service
Super god service. Ønskede gaveindpakning så flot 👍 og en hurtig afsending fra Juwels by Jules.

Risposta di Juwels by Jules
Fantastisk flot service ..
Fantastisk flot service ... og gode priser. Det er første, men absolut IKKE sidste gang jeg handler her 👌👌👌

Risposta di Juwels by Jules
Super hurtig levering og lækker…
Super hurtig levering og lækker indpakning super dejligt at åbne sådan en pakke :-)

Risposta di Juwels by Jules
En rigtig god og positiv oplevelse
En rigtig god og positiv oplevelse. Dejlig nemt at komme i kontakt med Juwels. Hvis man ikke lige kommer igennem, ringer de hurtigt tilbage.
Jeg fik tilmed tilbudt at få min vare bragt, da vi boede i samme by. Hvilken service☺️👏👍☀️.

Risposta di Juwels by Jules
Lige som det skal være :)
Hurtig forsendelse, retvisende produktbeskrivelse og god personlig service i forbindelse med indpakning af gave. Hustruen er glad, så det er en klar anbefaling herfra!

Smukt udvalg
Smukt udvalg, fantastisk service og gode tilbud, kan virkelig anbefales ✨

Risposta di Juwels by Jules
Fik den bedste service hos Juwels by…
Fik den bedste service hos Juwels by Jules, kan varmt anbefale at bruge denne site !!!

Meget tilfreds.
Hurtig levering. God service og smil på læben ved at åbne pakken med en personlig hilsen.

Meget tilfreds.
Flotte smykker til ret fornuftige priser! Hurtig levering, ja tak... Alt i alt en god oplevelse.
God service og hurtig levering
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.