Om webshop: Hurtig ekspedition. Retvisende størrelser. Bedste anbefaling 👍 Besøg i butik og på glaskursus: skøn stemning, den sødeste og prof. glaskunstner. Vi var 4 på kursus og fik de smukkeste kr... Leggi di più
Nemt at bestille og varerne kom hurtigt Bestilte et par zeze capri som helt svarer til beskrivelsen og størrelsen og en bluse som også passede fint til beskrivelsen
Det er skønne glasprodukter til rimelige priser, og jeg har fået en fin behandling af Charchri, med hurtig afsendelse af min bestilling. At dao så har ladet min pakke strande hos fragtmanden, er jo e... Leggi di più
- Negozio di abbigliamento donna
- Galleria d'arte
- Negozio di accessori di moda
- Negozio di articoli in vetro
Butique CharChri er en butik med Unika glaskunst og håndplukket mode og accessories udvalgt netop til dig til fornuftige priser. Alt glaskunst er eget design og håndlavet på eget glasværksted
Langå Mark 11, 8870, Langå, Danimarca
- 21208821
- Kontakt@charchri.dk
- charchri.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
God kvalitet til billig penge samt…
God kvalitet til billig penge samt hurtig levering 🤩🤩🤩
Hyggelig lille gårdbutik .
Lækre varer til en rigtig god pris.
Fantastisk service og så flotte og…
Fantastisk service og så flotte og unikke produkter
Virkelig flot og hurtigt arbejde.
Virkelig flot og hurtigt arbejde.
God kommunikation via Messenger.
Leveringstidspunkt tilpasset min mulighed for selv-afhentning ved butikken.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Smukke ting i glas
Det er altid en god oplevelse at handle hos Charchri. Jeg køber glasting, som altid er smukt udført. Og jeg bliver altid imponeret over, hvor godt tingene er pakket ind, så de ikke går i stykker under transporten. Senest har jeg modtaget de smukkeste hjerter i glas. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller eller køber noget hos Charchri.
Fantastisk kundeservice
Super fin vare og helt fantastisk kundeservice.
Her ville jeg absolut handle igen.
Så smukt et håndværk
Så smukt et håndværk.
Levede op til mine forventninger.
Har købt der før og gør det helt sikkert igen.
Nemt at bestille og varerne kom hurtigt…
Nemt at bestille og varerne kom hurtigt
Altid en fornøjelse at hente hos…
Altid en fornøjelse at hente hos Charchri, god kontakt og kundeservice, vender tilbage når der bliver lejlighed til det igen.
Så 10 ⭐️herfra