Valutata 5 stelle su 5

Meer dan 5 sterren waard! Heel lang nagedacht en getwijfeld over de perfecte foto. Heel geduldig bleef Anneleen me altijd te woord staan met tips en aanpassingen. Ons XL-portret hangt in de in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Juuniek passeerde gesponsord op mijn Instagram waardoor ik al argwanend was en dacht dat het een “vals profiel” was. Met een bang hartje deed ik toch zelf even de configurator & stuurde ik een ber... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

2025 was voor ons een jaar vol liefde en mijlpalen: de geboorte van onze tweede dochter en onze prachtige trouwdag. We hadden zoveel mooie trouwfoto’s, maar konden gewoon niet kiezen… tot we bij J... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anneleen heeft ons van bij het allereerste contact zeer goed en eerlijk geholpen. Je voelt haar passie en liefde, ze wilt je oprecht het beste geven. Antwoorden op mailtjes en Instagram-berichtjes kw... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Zeer tevreden!

De lijntekening werd snel na de bestelling doorgestuurd en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Aanpassingen waren niet nodig.
De bestelling werd snel verzonden.
Heel gemakkelijk om de lijntekening op te hangen.
Zeer tevreden klanten!

4 gennaio 2026

Risposta di Juuniek

Heel fijn om te horen, Febe! Dankjewel :)

Valutata 5 stelle su 5

Tweede keer dat ik bestel - top!

Tweede keer dat ik bestel, nu als cadeau. Van begin tot einde zeer vlot gelopen. Snel mail gekregen met het eerste ontwerp. Kleine aanpassing gevraagd, en snel aangepast. Weer heel blij met het resultaat!

2 gennaio 2026

Risposta di Juuniek

Super om te horen, Tahnee! :) Bedankt.

Top!

Heel fijn, de persoonlijke begeleiding. En ook het allermooiste cadeautje voor onder mijn kerstboom 🥰

16 novembre 2025

Graag gedaan, Joelle! Bedankt voor je review 🤎

Vlotte bestelling

Je krijgt een voorbeeldje en kan nog allerlei aanpassingen vragen. Verloopt allemaal heel vlot 👌🏼.
Heel mooi resultaat!

20 novembre 2025

Risposta di Juuniek

Bedankt, C. 🥰 Veel plezier ermee!

TOP ervaring

Zeer goed geholpen! Anneleen heeft me correct geadviseerd. Prachtig ontwerp. Ik ben zeer blij met mijn ontwerp! Echte aanrader!

5 dicembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Juuniek

Dankjewel voor jouw mooie review, Jeroen!

Vlot, correct en aangenaam

Voor ik mijn bestelling geplaatst had, had ik een vraag via instagram gesteld. Hierop heb ik heel snel een duidelijk antwoord gekregen.
Ook na het plaatsen van de bestelling verliep de communicatie vlot en aangenaam. Ook heel blij met het resultaat! Ben heel benieuwd naar de reactie van de mensen aan wie ik dit cadeau ga doen!

5 novembre 2025

Risposta di Juuniek

Dankjewel, Elke! Heel blij dat je tevreden bent :)

Mooi alternatief cadeau

Het lijnportret was mooier dan eerst gedacht. De prijs-kwaliteit was prima. Ik raad dit aan voor mensen die een mooie herinnering willen hebben.

24 ottobre 2025

Risposta di Juuniek

Bedankt, Sanne! Hopelijk krijgt het portret een mooi plekje bij je ouders :)

Lijntekening

Aanpassingen doen, hoe klein ook, waren telkens mogelijk. Een onberispelijke service met een schitterend resultaat!

5 novembre 2025
Non scritta su invito

Bedankt, Valerie! Veel plezier met jullie portret 😚

Valutata 5 stelle su 5

Anneleen zat er boenk op!

Ik had meerdere foto's doorgestuurd met een hele uitleg van hoe ik graag wilde dat mijn lijnportret eruit zou zien. Ik had perfect in mijn hoofd hoe ik het graag wilde en Anneleen zat er boenk op! Superblij met ons lijnportret!

29 agosto 2025

Risposta di Juuniek

Heel fijn om te zien dat je er nu nog steeds elke dag heel blij van wordt, Raisa 😚

Wederom een prachtig portret

Omdat we niet goed wisten waar we ons eerste portret moesten hangen hebben we meteen een tweede besteld. Beide portretten zijn prachtig. We zijn er enorm tevreden mee.

22 giugno 2025

Het mooiste compliment ! 😚🫶🏻

Valutata 5 stelle su 5

Een liefdevol beeld tot een prachtig kunstwerk

Ikzelf ben een eeuwige twijfelaar bij het kiezen van een juiste foto, maar Anneleen ondersteunt hier enorm goed in. Ze voelt snel aan waar je belang aan hecht binnen een beeld en helpt je in het maken van beslissingen. De communicatie verloopt enorm vlot en met passie. Aanpassingen worden snel gemaakt en gecommuniceerd.
Een liefdevol traject tot een prachtig kunstwerk aan je muur!

25 luglio 2025

Risposta di Juuniek

🫶🏻 heel blij om te lezen, Senna! Ik wens jullie nog heel veel plezier met jullie mooie portret 😚

Valutata 5 stelle su 5

Erg blij met ons portret!

Goede communicatie, heel fijn om kleine aanpassingen te kunnen doorgeven. Het eindresultaat is super mooi!

10 luglio 2025

🫶🏻 bedankt Nina!

Topper!

Van verschillende foto’s zo een mooi resultaat maken is top! Dan ook nog is super snelle service maakt het helemaal geweldig!

31 maggio 2025

Dank u, Tessa! 😍

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più