Qualitycat Krabpalen Recensioni 35

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Wat een vakman! Hij heeft onze tuin volledig veilig gemaakt voor onze kat om in rond te dartelen zonder dat ze ergens door een gaatje ervandoor kan gaan, met oog voor detail en hart voor dieren. Alle... Leggi di più

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Kattenwiel

Een kattenwiel besteld bij qualitycat, na bestelling werd ik vlot gebeld dat mijn bestelde wiel helaas niet op voorraad is en dat de levering een paar weken zou duren. Kan gebeuren, geen probleem. De keus of ik het geld terug wilde of de bestelling open wilde laten gekregen. Keurig op de hoogte gehouden door de shop. Al met al een super ervaring, hier kan menig webshop nog van leren!

14 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fijn en duidelijk contact, mooi resultaat

Het contact met John verliep erg soepel. Hij kon snel langskomen en het was duidelijk wat we konden verwachten. Het was enorm slecht weer, maar de afscherming is netjes geplaatst. Wij zijn enorm blij met het resultaat. Ook de kittens genieten van de tuin en hebben nog geen poging gedaan om te ontsnappen… ;)

3 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik had John door gekregen via via .

Ik had John door gekregen via via .

En ik ben super blij mee!!
Eindelijk geen slapeloze nachten en is mijn kat gewoon in afgeschermde tuin.

En mijn Tommie is hartstikke rebels, hij heeft een gaatje of een opening ergens lopen zoeken, tot aan klimmen toe en nog steeds lukt het hem niet om te ontsnappen dus ben zo happy!!!

Echt een aanrader dit!!!

15 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Je hebt een kat 🐈 waar je gek op bent…

Je hebt een kat 🐈 waar je gek op bent en je wilt hem in de tuin houden. Nou dan kan ik niet anders zeggen dan contact op te nemen met John Daas van Quality krabpalen en andere zaken. Geweldig zo strak en mooi het gaas om onze tuin gemaakt is. En …. De kat blijft heerlijk in de tuin

24 settembre 2025

Great Job done in a difficult Souterrain garden

We have had a great experience working with John to make our garden safe for our cats. Our garden belongs to a souterrain appartement, which made it especially difficult as we had to protect our balcony as well, but we have found a practical yet safe way to secure both Floors thanks to Johns advice.

5 giugno 2025

super blij mee!

we zijn super blij dat onze katten nu veilig in onze tuin kunnen zonder via de tuin van de buren op straat te belanden. het is erg netjes geïnstalleerd door zeer vriendelijke John die heel fijn met ons heeft meegedacht hoe we het voor elkaar konden krijgen. onze meest avontuurlijke kat heeft de eerste 2 weken elke dag zitten kijken of het hem lukte te ontsnappen maar hij zag toch elke keer weer opnieuw in dat een poging niet eens nodig was. mijn andere 2 katten hadden na 1 blik al door dat het geen optie meer was. ook de buurt katten zijn nog niet in onze tuin gekomen wat het weer ontspannender maakt voor onze katten om lekker buiten te zitten!

1 agosto 2025

Wat een vakman!

Wat een vakman!
Hij heeft onze tuin volledig veilig gemaakt voor onze kat om in rond te dartelen zonder dat ze ergens door een gaatje ervandoor kan gaan, met oog voor detail en hart voor dieren. Alles is stevig, netjes afgewerkt en met zorg geplaatst. Dankzij zijn werk kunnen we met een gerust hart onze kitten buiten laten spelen. Betrouwbaar, vriendelijk en denkt echt mee. Een absolute aanrader! En zen in de omgang bovendien!

23 luglio 2025

Zeer positieve ervaring

Mijn tuin is door dit bedrijf zeer professioneel afgezet! Er werd meegedacht en ieder hoekje is nagelopen en indien nodig extra verstevigd. Ik durf mijn katten nu met een gerust hart buiten te laten lopen! Ik kan dit bedrijf 100% aanbevelen!

11 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ideale oplossing voor diervriendelijke tuin.

Persoonlijk contact en advies op maat in de tuin. Daardoor konden we goed afstemmen wat nodig was en wat praktisch was. Materialen werden heel netjes geleverd, precies volgens afspraak en er werd goed meegedacht zodat ik niet te veel zou bestellen. Bij mijn buurvrouw is het heel netjes geplaatst. Ik wilde het graag zelf plaatsen en ook dat ging goed. Niet alleen blijven de katten in het omheinde deel van de tuin maar vogels en andere dieren kunnen in de rest van de tuin veilig vliegen, broeden en voedsel vinden. De buren hebben geen last van kattenpoep en het ziet er niet eens lelijk uit op houten palen en begroeiing tegen het gaas.

28 aprile 2025

Aanrader

John heeft bij ons thuis Protect a Cat geplaatst zodat de katten niet meer buiten de tuin kunnen en er geen vreemde katten meer in kunnen. Het werk was snel, netjes en professioneel uitgevoerd en stoort absoluut niet in het aanzicht van de tuin. John is een vakman die je goed adviseert. Prijs, kwaliteit verhouding is prima.
Aanrader, dit bedrijf!

1 aprile 2025

Fijn bedrijf, erg klantvriendelijk

Wij hebben onze tuin afgesloten voor onze katten met de beugels van protecta pet. Met behulp van het bedrijf hebben we alles besteld. Er werd goed meegedacht door John aangezien onze tuin een beste klus was om af te sluiten. Bij vragen over de bestelling en andere dingen konden we makkelijk contact opnemen. De materialen zijn van goeie kwaliteit en werken ook echt! Zelfs onze atletische jongste kat komt er niet uit. Na een week of 2 zijn ze al gestopt met proberen te ontsnappen. Dankzij qualitycat krabpalen kunnen onze 3 lieverds heerlijk naar buiten zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken dat ze iets overkomt.

31 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

ProtectaPet aan laten brengen.

ProtectaPet aan laten brengen.
Perfect en netjes.
Helemaal tevreden, mijn katten kunnen buiten genieten, zijn veilig, maar kunnen niet uit de tuin.
Voor mij een veilig en rustig gevoel.
Zeker een aanrader 👍👍

19 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Mijn katten en ik zijn heel blij en tevreden

Mijn katten en ik zijn heel tevreden en blij met de tuin. John heeft het het heel netjes en mooi gedaan. De katten zijn nu veilig en kunnen niet ontsnappen. Ik raad iedereen John aan als je van plan bent je tuin catproof te maken🙏🐱.

30 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

John heeft bij ons een kattengaas van…

John heeft bij ons een kattengaas van Protect a Pet geplaatst 2 weken geleden en we zijn erg tevreden. Hij heeft veel maatwerk gedaan ivm de overkapping, zodat alle gaten gedicht zijn met gaas. Top werk geleverd en de katten kunnen niet ontsnappen!

14 maggio 2025

Katvriendelijke tuin

John van Qualitycat krabpalen heeft bij ons de hele achtertuin vakkundig voorzien van beugels met gaas om onze kat in de tuin te houden en andere katten juist eruit. Het resultaat is zeer bevredigend, wij zijn er erg blij mee.

14 aprile 2025

Erg klantgericht

Erg klantgericht. Zowel aan de telefoon als via mail fijn contact. Zeker een aanbeveling. Wij hebben een mooie hoge krabpaal gekocht en onze dametjes slapen er graag in. Ook klimmen en spelen ze er graag in/op. Rufi Drapaki is echt een A-merk voor krabpalen. Echt mooie kwaliteit, dat kun je ook goed zien.

2 dicembre 2024

Een dikke aanrader...

De heer John van protectapet levert niet alleen fantastisch vakwerk,,deze man geniet ook van zijn job,,hij wil dan ook alleen maar het beste voor z'n klanten en het is hem niks teveel om ook naar België te rijden,zoals bij ons naar zwijndrecht,,we kunnen met een gerust hart onze harige lievelingen hun gang laten gaan in de tuin zonder ons zorgen te moeten maken,,bedankt John voor dit staaltje topwerk!!

4 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nadat mijn 9 jaar oude kater ontdekt…

Nadat mijn 9 jaar oude kater ontdekt had hoe hij uit een ander kattesysteem kon ontsnappen, heb ik gekozen voor dit systeem. Omdat mij kater diep gefrustreerd raakte van binnen blijven, heeft John ons op korte termijn geholpen. Ik heb het systeem nu 5 weken en kan alle katten weer buiten laten en is de rust weer teruggekeerd 😊. Heel fijn is dat John echt meedenkt.

27 ottobre 2024

Ferris kattenloopwiel

Ik kocht een Ferris kattenloopwiel en nog nooit zo tevreden geweest van een aankoop als deze. Prima verzorging, goede levering in stevige dozen zodat alles mooi toekomt. Vlotte levering in korte tijd en met de duidelijke instructies (zoals in filmpje op de site) geen enkel probleem om het ding ineen te steken want ook het werkmateriaal die geleverd werd is klasse materiaal. Het wiel oogt mooi, loopt geruisloos en heel vlot. Poes is tevreden ermee!!

5 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più