JuridischeDocumenten.nl Recensioni 201

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Ik wijzig bij deze mijn negatieve recentie naar een positieve. De eigenaar van juridischedocumenten.nl heeft telefonisch contact opgenomen met me en alles naar tevredenheid opgelost. Ik kan hier enkel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I am very happy with the document (NL renter's contract) that I downloaded. BUT WATCH OUT for the pop-up that registers you for the monthly subscription. It's very easy to register without thinking,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ten eerst erg blij met het document. Ik drukte per ongeluk op een verkeerde knop en zat aan het abonnement van alle te verkrijgen documenten vast. Schrik! Gelukkig werd ik persoonlijk en vriend... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Contract is niet up to date; geen verwijzing naar artikelen die verplicht zijn sinds ingang Wet Goed Verhuurschap en Wet Betaalbare Huur. Klantenservice slecht bereikbaar, reageert niet op e-m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi legali

Scritti dall'azienda

Bij JuridischeDocumenten.nl vind je een uitgebreide collectie van meer dan 550 juridische documenten. Deze documenten zijn opgesteld in begrijpelijke juridische taal, direct beschikbaar en aanpasbaar, en te allen tijde up-to-date. Ons doel is om het recht beter toegankelijk te maken door juridische brieven, modellen en overeenkomsten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Voorkom dat je vastzit aan een abonnement bij aankoop van een document

Update 23 juli op onderstaande tekst: na mailcontact, wat overigens snel verliep, is aangeboden het onterecht geïncasseerde bedrag voor een zogenaamd abonnement te retourneren.

Op 7 juli een model huurovereenkomst aangeschaft. Vervolgens wordt er op 16 juli ongevraagd € 59,95 afgeschreven waar ik toevallig achterkom. Na een klacht daarover wordt gesteld dat ik een abonnement zou hebben besteld. Blijkbaar hanteren ze daarvoor een misleidende procedure want in het bestelproces heb ik nergens actief een abonnement besteld. Dat voelt onrechtvaardig en frustrerend. Deze handelswijze vind ik niet passend voor een bedrijf wat juridische informatie verkoopt. Hopelijk verduidelijken ze hun procedure die nu misleidend kan zijn.

21 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een document bestellen model voor…

Een document bestellen model voor wilsbeschikking
op aanraden de VVVE.

Krijg ik een abb, aangesmeerd van E,59,95.
Ik ben 83 jaar redelijk bekend met pc, maar zulke
fratsen uithalen. commentaar was had u maar moeten opletten, zakkenvullers zijn het

18 maggio 2025

Kort en krachtig

Ik heb inmiddels een aantal modellen bekeken en mijn conclusie is dat deze beknopt en helder zijn. Natuurlijk moeten soms echte juridische termen worden gebruikt, maar het wordt geen adacadabra.

11 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Het SLA document valt erg tegen

Het SLA document aangeschaft. Bestellen, betalen en ontvangen verloopt prima. Inhoudelijk stelt het document sterk teleur. Een kleine drie A4'tje in een groot lettertype. Ik begrijp dat het algemeen toepasbaar moet zijn, maar op het Internet zijn veel betere voorbeelden voorhanden.

10 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Precies het juiste document.

Het was een goede ervaring, omdat de site duidelijk en overzichtelijk is. Had snel het juiste document. Iets minder vond ik de mail erna m.b.t. een proefperiode met daarna een abonnement (voor een behoorlijk bedrag) per maand. Kwam een beetje dwingend over, maar kan uiteraard ook aan mij liggen.

3 luglio 2025

Super snel geregeld

Super snel geregeld, ik had een overeenkomst van opdracht nodig om te tekenen voor een klus, en juridische documenten heeft mij dit in zeer korte tijd gebracht. Dank jullie wel!

27 maggio 2025

Geleverde document bijzonder summier

Zojuist een document voor € 39,95 aangeschaft. Vervolgens krijg ik qua inhoud een bijzonder summier document. Dit staat wat mij betreft niet in verhouding tot de prijs. Hier kan ik helaas vrij weinig mee.

30 aprile 2025
Valutata 3 stelle su 5

Een afname resulteert in een automatisch abonnement

Een document afgenomen a €39,95. Hebben ze uit eigen beweging er een abonnement aan gekoppeld. Kost €59,95 per maand en wordt automatisch afgeschreven. Ik heb geen toestemming voor automatische incasso afgegeven hoor. Ik wist van niks. Heb hierover gemaild. Ik ben benieuwd naar de verklaring/reactie. Dat zou mijn review nog kunnen veranderen. Vooralsnog voel ik me belazerd.
Na mailcontact is eea naar tevredenheid opgelost en de betalingen teruggeboekt.

22 aprile 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più